20/05/2011

4x4 bahariya.

Assalamualaikum. okay tanak cakap banyak. korang boleh paham sendiri dengan tekan play kat video bawah ni. actually video ni dah lama cuma sekarang baru diupload. tayah tanye kenape sebab aku takkan layan soalan2 sebegitu. buang masa tahu? ehem.. aku dah berubah jadi matured(lah sangat). baru tadi. takmo gedik dah. umur 21 bukan masa tuk jadi gedik. paham?! kehkehkeh. lagi satu, kalo nak tengok gambar berkaitan dengan kejadian seperti dalam video, boleh try klik sini. tak rugi pon kalo bukak. serious tak rugi, tapi mungkin dengki. T.T


amaran : loghat klate dikesan dalam ni. slang klate bila berbahasa bm universal jugak wujud. jadi, harap waspada sekiranya tak paham. hahaha. ok bai~



Thank you for reading this entry !

14 comments:

blog-tips-kurus said...

(dah bace..)
seronoknye budak2 ni.. iri hati melihat kamu bergumbira riang ria itu! (",)

FizaFizz said...

tak paham -.-"
haha

kembatolo™ said...

blogtipskurus.
budak2 biaselah. masalah pon takde lagi.eh ade sbenanye, cuma sikit je. hehe

kembatolo™ said...

fiza.
kena blaja kecek klate dulu baru pehe.
nak blaja? hahaha

mia said...

adik baru umo 21 la..bule gile3 remaja lagi..akak ni da 24..hohoho..

xde maknenyeee! (t_t)

man yusoef said...

sukenye dia gembira...hahahaha

driver tu kwn ko ke? HAHAHAHAHA

sri said...

paling takleh blah, #haikorangggg! hahaha.. and 'inilah bunga kami'... jahat ok. haha

Wan Zulqhairi said...

hang pa ni awat x cakap arab... nak dengar berdialog arab ..

kembatolo™ said...

mia.
erk? akak? gahaha. terase diriku begitu muda. kehkeh.

kembatolo™ said...

man.
ko paham ke man? mesti tak kan? hahaha

mane ade, aku baru je jumpe dye mase tu. aku sombong oke! gahaha

kembatolo™ said...

sri.
bunga tu je yang ade dik.. kalo adik ade, confirm adik yang jadi bunga. haha

kembatolo™ said...

que.
aku tak reti la que. sikit2 boleh lah. hahaha

Wan Zulqhairi said...

tipu.. aku tak percaya!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

tertinggal disitu mengambat.kah3xLOL
berkocak2 :))

Related Posts with Thumbnails