19/05/2011

semalam gila.

Hai assalamualaikum. selamat hari khamis. ok intro tamat. 


Korang tau tak semalam memang gila? okay korang tak tahu sebab aku belom bagitahu lagi. HAHA. macam ni, semalam aku rase memang aku bantai gelak gila-gila punya. sebelom ni tak pernah kot. aku kan sopan(lah sangat). bukan aku sorang tapi sume yang ade sekali ngan aku pon bantai gelak. pecah perut! serious aku cakap memang habis power ah aku gelak semalam. eh berapa kali aku nak ulang ayat ni hah? citenya mana? -.-"


Fine. ni nak start la woi, cuba blaja sabar sikit. grr. semalam kitorang ade layan movie. i'm number 4 tajuk dye. ye, aku tau aku ketinggalan sebab cite tu dah lama dan kitorang baru je tengok. tapi ade aku kisah? aku punye la sabar tunggu download bluray citer tu. memang berbaloi ah. dye punye sound, punye gambar.. PERGHHH! menangis!!(terlalu excited)


Lepas tengok cite tu lebih kurang dalam pukul 1. orang lain dah tido kecuali kitorang. lepas tu kau tahu ape kitorang buat? mesti tatau kan? kitorang goreng daging burger. yep! goreng daging burger pada jam 1 pagi. ok tipu sikit, actually bukan aku yang goreng, kawan aku. tehee~


Masa dalam proses menunggu tu macam biase lah, orang malas seperti aku ni memang takde keje. nak tolong goreng tu memang tak la sebab dah ade yang buat. jadi, nak tanak aku terpaksa la memekak sikit. niat bukan nak memekak sangat pon cuma nak bagi hiburan tuk kawan-kawan. aku tak suka sunyi ok! (v.v) . murni kan niat aku? gahaha. izwan? layan bbm lettew, buat mende lagi. haha


Jadi, korang boleh imagine tak situasi dye? memekak-konon-tengah-karaoke-sambil-goreng-daging-burger-sambil-buat-lawak-buduh-pada-jam-satu-pagi? boleh imagine tak? tak? okay nampak macam aku sorang je yang excited. T.T


Lupa nak tanya, kau boleh bayang tak jejaka-jejaka macho(perasan), taff(konon), gedik(memang) yang berumur 21 main rebut daging burger? hanya kerana daging tu daging last? suka hati kaulah nak bayang camane pon, yang penting kitorang memang main rebut-rebut daging burger semalam. serious tak tipu. ok bai!


DSC_0075
gambar recycle. semalam tak amik gambar pon. tapi watak2 semalam sama dengan yang wujud kat sini. cuma lain tempat, kurang 3 watak, tambah 1 watak lain. ok bai~


Random.
#semalam ade budak terhantuk dinding sampai orang tingkat 5 pon boleh dengar bunyi hantukan tu.
#semalam jugak ade budak tumpahkan air atas karpet. budak sama.
#budak tu ialah aku. harharhar. -.-"
Thank you for reading this entry !

21 comments:

KuNanGKuNanG said...

nasib baik sy xde kat dalam citer ni.kalau x jgn arap la korang nak makan daging buger tu...sy yg rebut dlu terus masuk mulut.huahaha...

sri said...

GAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAA terhantuk dinding kerrrr?

Rozuan Ismail said...

memang gedik.haha

Pyka Rahmat said...

hahahahahhahaha kelam kabut.

hana said...

kabut nye..
hahaha

Cahaya Kehidupan said...

hahaha...memang terselah kegedikkan itu....keh3....

jeely jelly said...

tak sempat nak bayangkan dah gelak gelak.. HAHA !!! sumpah lawak entry nie.. haha !

emieysandra said...

hahahaa..tumpang gelak sekaki, shiannyer, lepas gedik2..terhantuk dinding lak yer^^

LittleGurl said...

naseb baek jugak x jadik jiran geng2 di atas..kalo tak...'warghhh saket kepala sape memekak ne woi??'hahaha

kembatolo™ said...

kunang2.
oit oit. jangan konfiden sangat, ai terer bab rebut2 nih tau! gahaha

kembatolo™ said...

sri.
mane ade terhantuk. saje test dinding tu keras ke tidak. keras betol dinding tu. ingat olok2 je. hahaha

kembatolo™ said...

rozuan.
hahahha. sikit kire halal laaa..

kembatolo™ said...

pyka.
lalalalla. aku cool lah, cuma semalam je silap setting. haha

kembatolo™ said...

hana.
kabut? ye tapi sikit je kot. hoho

kembatolo™ said...

cahaya.
erk.. hari2 dapat gedik cane tak jadi gedik? hahaha

kembatolo™ said...

jeelt jeely.
lepas bayang dah tak gelak kan? fuh! nasib baek~ hahaha

kembatolo™ said...

emieysandra.
eh, jangan pikir tu balasan pulak. takde kaitan ngan gedik la terhantuk tu. wahahaha

kembatolo™ said...

little gurl.
eh mane ade. kalo u jadi jiran u mesti tertanya2 sape lah yang sungguh sopan ni. calon menantu masa kini kot. gahaha

FizaFizz said...

Gedik plus2!

kembatolo™ said...

fiza.
tu bukan gedik la, tu kelam kabut. hahahaha. wekk~

Nana Ileana Idr said...

Okay, terketawa dpn laptop :D

Related Posts with Thumbnails