15/11/2010

aktiviti bahaya?

Assalamualaikum. 1st skali, nak mintak maaf sebab banyak uplod gambar yang format gif nie. Ekseli, aku baru je reti buat gambar ceni. Sebelom ni tak pernah lagi buat yang format gif. Bila dah pandai, macam teruja la pulak. Sikit sikit nak wat gif, sikit sikit gif. Rasa menyampah pon ada gak, tapi wat tak layan je sebab ilmu kena amalkan. So, ni aku dah amal la ni. Hahaha. Alasan baek punyeee..

Bila dah puas mandi, buat jela aktiviti mende pon. Asalkan tak bahaya kepada diri sendiri. Tapi kalo dah macam ni, yang atas tak bahaya la, yang bawah pulak cane? keh keh !



Dah tak tahu nak tulis mende. Kena stop dulu ah. k, babai~
Thank you for reading this entry !

28 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho mcm dlm cter waterboy 2
xD bkn sng owh nk wat nih

ღ Sumomo-chan ღ said...

haha,yg abg botak tuh sempoiiii !!!! :D

mia said...

yg atas pon bahaya jgk ekselinye..

mE iS aS said...

kelaka sehhhh...bleh p uji bakat atlet neh..hahhah

kembatolo™ said...

fakhrur razi.
waterboy? aiyo~ belom tgk ag.. haha..

susah sebab tak reti nak stabil jek.. haha

kembatolo™ said...

sumomo chan.
takkan dye jek?
yang laen? haha=P

kembatolo™ said...

mia.
bahaya sebab?

kembatolo™ said...

as.
atlit mende la?
acara ni tade lam sukma.. haha

SweetyMui2 said...

perghhh macam best..haha..nape x try atas lantai ke..kekeke

lalala said...

x de muka lain ayie, miyo..... bila nak g ni, amin ko tu baju putih

Pencacai Alim said...

camne buat gmbar gitu?

epadzz zainal said...

din nk wat gane din..
aja2..x kiro..aja gop!!
muahaha :p

hamzah ian said...

gua jeles gmbr gerak2..

kembatolo™ said...

sweetymui.
bole je nak try atas lantai..
takot terkejut jek.. ekekeke~

kembatolo™ said...

lalala.
sapo ni eh?
doh muko ni jah hok free sokmo..
ore laen payoh.. haha..
amin jo amik gmbar.. tadop sini =P

kembatolo™ said...

pencacai alim.
buat gambar format gif. senang jek..

kembatolo™ said...

epah.
oit oit!
kno masuk kelas r kalo nak blaja gak..
samah sejam.. nok? haha

kembatolo™ said...

hamzah ian.
tak perlu jeles la mejah.
lu dah dapt blackberry.. lagi gua jeles.. hahaha

hiro said...

hati2 syeikh...kah2.

kembatolo™ said...

hiro.
dah hati hati la ni.. hahaha

epadzz zainal said...

buleh2..
samah jah pon..
nok sungguh ni...
>.<

Rosliza Roslan said...

slm...
bro still xmnjadi my like box..huuu,xpe la.da frust menungging..haaaa

again cantik gambo yg bro edit jd gmbar grak2 lak...huuu

nak kne mnuntut ngan bro nih..heee

kembatolo™ said...

epah.
mai nuntut nga aku..
20 hb nie.. mai dumoh aku deh?
hahahaha..

kembatolo™ said...

rosliza.
kalo tak jadi jugak, tataw r cane..
da mati akal nie.. haha..

mekaseh mekaseh..

mintak mmaf sebab tak dapat tolong.. =(

mE iS aS said...

xpa..sukan tu kita y introduce..kompem medal dlm tgn r..hahah..korg lah wkil nye..msia boleh !

Farah said...

Excited bebenor nampaknya =]

kembatolo™ said...

as.
erks!!~
tunggu wakil laen jelah.. haha

kembatolo™ said...

farah.
bese la, jarang mandi kot.. hahaha

Related Posts with Thumbnails