27/05/2010

usaha escalator kejayaan..

assalamualaikum..
salam dua hari tak update.. haha !

okey.. entri kalo ni aku nak gtaw yang aku rindu gila nak update binatang peliharaan aku ni.. lantak aku r nak cakap blog ni binatang.. sebab tiap2 ari kena jenguk.. kucen aku pun tak macam tu taw.. (macam la aku ade kucen) haha!.. dah dua hari tak update kau!! coba pikir kejap, camane rasanye? kalo sehari da boley wat tangan menggigil, dua hari lak cane? maunye putus tangan aku semata-mata mahu menahan ketagihan menekan keyboard.. oh tidak!~

ini sumer angkara menetap di umah kawan aku la.. dah dua hari aku kat sini.. sebab tu r tak dapat nak update.. takkanla nak merempat dekat kawan aku.. pastu gesel2 sikit semata2 nak pinjam laptop.. oh tidak! sangat geli oke..! tapi akhirnya, terpaksa mengalah dan update jugak.. gesel sikit2 tu halalkan aje.. hoho.

pertama sekali, aku nak cakap yang result exam aku da kuar.. macam biasa la.. kembar aku nye result mesti ag power dari aku.. kesian kan? jangan korang nak kutuk2 eh.. sebenarnye aku saje je wat macam tu.. sebab aku kan abang, jadi, abang kena la mengalah.. baek tak baek tak?

lagi satu, korang tayah nak menggedik tanye dapat bape.. sebab tempat aku blaja ni tade sistem pointer mahupun gred.. cuma ada lulus dan gagal.. jangan nak coba2 tanya, "eh kenapa boley macam tu?", "sistem ape yang korang guna?".. aku bagi satu jawapan je, ni negara pak arab bai.. paham2 sendiri la.. haha !

oke.. nak benti dulu.. rasa macam dah cukup tuk entri ni.. mende ngarot tayah nak panjang2 kan? tade sape nak baca pun.. sekadar nak tambah entri je.. haha.. opss! sebelom terlupa, tajuk entri ni kena ngan result exam.. kembar aku usaha lebih dari aku.. so, dye dapat tinggi r.. pape pon, usaha escalator kejayaan.. tangga orang da tak guna bai, sebab sumer orang makin malas.. haha!

jumpa lagi.. assalamualaikum..

nota buku lali ;
1. sekarang tengah bilang hari nak balik tanah air.
2. sibuk nak beli barang.
3. cuba menjadi se'tuff' yang mungkin sebelom balik..haha !
Thank you for reading this entry !

24 comments:

manna_salwa said...

salam,
'abg kene mengalah'.. oho.. betul la tu.. baeknyer die.. kate kat kembar tahniah k.. encik pon tahniah..

usaha escalator kejayaan.. ~
gud2.

Nur Hayaty said...

salam,hehee terbaik la...ayt nak powr"aku kan abg" penah jd model digi ke.....hehe

Cik Z@i Pen@nG said...

btl2...yg tua sntiasa ngalah..
papepon tahniah tuk korang bdua..

kembatolo™ said...

salwa.
tengkiu..da memang abang kena mengalah..terpaksa la kan?haha

kembatolo™ said...

nur hayaty.
mesti..ayat kena power, baru terer..haha..baru je abes eklan digi 3 ari lepas..haha

kembatolo™ said...

cik zai penang.
tengs~sebab yang tua lagi baek kan?haha

manna_salwa said...

sesame.. =)
la.. terpakse rupenye.haha..

Han said...

usaha tangga batu caves baru btol..haha..

kembatolo™ said...

salwa.
terpaksa pun dikira oke..!haha

kembatolo™ said...

han.
usaha tangga batu caves penat r..bapak tinggi..haha

embun d tengah malam said...

tukar2 la..baru ok..harini ko cemerlang..besok pulak kembar ko..tukar2 k..hehehhehe...gurau

maisyara Pot! Pot! said...

ok la tu mengalah. daripada abang2 mai, semua tak nk mengalah.. nyampah!

kembatolo™ said...

embun di tengah malam.
bro, panjang giler nama kau..siap tengah malam lagi tu..taley ke wat tengah hari?peluh di tengah hari..hehe..*gurau*

aku boley je nak tukar2, tapi kesian lak kat kembar aku tu..kalo ade je lebih aku dari dye, seminggu dye down..tanak r cenggitu..haha

aleeza huda said...

salam..
kembar rupanya :)
nice blog^^

kembatolo™ said...

maisyara pot pot.
ala mai..laki memang macam tu..walopun dye tak mengalah, tapi dye sayang kat adik2..ngerti?haha..

kembatolo™ said...

aleeza huda.
salam.haah,memang kembar..tengs~

Nabila said...

ada kembar? cool! bestnye :)

spupu u all said...

din, bilonyo nk balik?? bunyi kato balik jd tok ime di kuantan, btul ko??

nur hidayah isa said...

kembar rupenye..patut la name blog kembar..nice2~

blaja pon kt tempat yg same ek..takleh bpisah ker? hehe :)

kembatolo™ said...

nabila.
takde la cool sangat..musim panas hot jugak..haha

kembatolo™ said...

aku kelik bule 6 nih..soba la..dop taw lagi tu yolo ko dop..haha

kembatolo™ said...

nurul hidayah isa.
haah..kembar..paham ke nama blog nie?haha

yep..blaja pon tempat sama..boley je..tapi tunggu kawen kot..hahaha

jane said...

lor ade kembar ke??tgk gmbr cket

kembatolo™ said...

jane.
gambar ade kat bawah nie..tengok la..haha

Related Posts with Thumbnails