21/07/2010

tiada lagi sengsara..

assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca sekalian..

mula2 skali, aku nak mintak maaf kpd sesape yang tertunggu-tunggu entri baru dari aku.. kalo ade la.. sebab aku da lama tak update.. entri sebelom ni pun sekangkang kera je aku taip.. bukan sebab malas ye sahabat2.. aku skang ni ketandusan dan kegersangan idea sangat2.. disamping sibuk menjalani kehidupan sebagai anak yang soleh yang cuba berbakti sebanyak mungkin kepada kedua orang tua.. jadi, kerana faktor tersebut dan faktor tambahan seperti malas, aku tidak dapat menghabiskan masa aku untuk mengadap mende2 yang berkaitan dengan internet.. maka dengan itu, tidak ter'update'lah kembatolo nie.. ecece.. ter'over' sibuk lak nampak kt sini.. haha..

hurm.. untuk pengetahuan, semalam aku da melancong ke jajahan tumpat ye kawan2.. tujuan aku ke sana adalah untuk membetolkan balik jari aku yang cedera, tidak sehat, dan bengkok gara2 cuba menepis rembatan kencang yang datangnya dari tenaga sekuat hati dan perasaan muhamad arif yusoff.. kalo korang ade di tempat kejadian, nescaya korang akan nampak aku menepis rembatan beliau ala2 iker casillas dan beliau pulak merembat ibarat frank lampard.. cehs, nak jugak samakan dengan bintang bola sepak.. dasar manusia perasan lebih.. haha.. nak tahu lebih lanjut, sila ke entri nie --> klik kalo berani

setibanya di sana, terus meluru ke arah tukang urut.. woi! agak2 r guna perkataan tu der.. tayah nak meluru pun tape, tukang urut tu laki la.. =_=! okay, aku tukar cerita.. lepas abah aku selesai, aku hulur terus jari aku tu kat dye.. tengok je jari aku, terus dye bebel.. blablabla dan bla.. tanpa melengahkan mase, aku wat muka sposen setengah tuk meraih simpati.. teet! dye tak kesian pon.. padan muka!~


PRAAP..!!

bunyi cenggitu la jari aku mase dye betolkan.. tak sampai seminit pun dye wat, terus ok jari aku neyh.. alhamdulillah.. yang herannye, aku langsung tak rase pape.. nak cakap macam kne gigit semut pun taley sebab mmg tak rasa pape.. diulangi, TAK RASA PAPE.. geli pun tidak.. gila kagum aku ngan dye tu.. lepas aku selesai, kembar aku lak try nak menggedik ngan dye.. dihulurkan jari hantu yang da berzaman sakit.. dan hasilnye tetap sama.. PRAAP..! tak sampai seminit pon, terus ok.. fuh..! sangat dahsyat bai.. sesape yang ade kencing manis dilarang baca nie.. hahaha..

oke.. da abes kot citer aku.. saje taip banyak2 nak kasi panjang entri ni.. petang karang aku nak update lak.. pasal aktiviti pagi ni..hehe.. ok, daa..~

assalamualaikum..

p/s - ade sesape terase tak lagu puteri ni aku tujukan tuk dye? eh, bukan dye tapi 'kau'.. ngee~

gambar tade kaitan ngan entri.. HAHA !
Thank you for reading this entry !

8 comments:

Anonymous said...

Wow.. kagum. Sape name tukang urut tu wak?

I n n z said...

kau aku kau aku ? aku kah ?
kahkahkah!~
ouhh mesty la bukan aku .
aku bukan puteri hanya dayang diraja. muahahaha !~
g r taw sape kau tuh weyhh.
ngan aku pun nk secret3. nyampah taw.
haha !
tah2 org tuh bg korunk ubat bius dulu tak. hehe xP

kembatolo™ said...

anonymous.
name lam ic tataw..tp ktrg panggil pok joh..hahaha..

kembatolo™ said...

innz.
tade sesape la..kau aku..kau aku..ko pun paham kan?hahaha..

dayang pun boley gak..hakhakhak..

bius amende? tade cucuk2 pon.haiya~

I n n z said...

blah ar kau. tade sape konon .
kalo tade sape, tade r kau mention kan .
pangg kang. hahaha !

ceni r member .
tgk3, aku dah emo.
hahaha !

kembatolo™ said...

innz.
tade sape la..
aku saje je mention..haha
*kompem tak caye kan?*

emo ngan pink..
sesuai la tu..haha

I n n z said...

dah r.
tanak kwn ko .
huh .
majok3.

Anonymous said...

izuddin, apsal tak balas msg saye kat fb tanye pasal pok joh? ke msg tu tak sampai? saye tanye betul ni.. makcik saye pun tanye sape pok joh tu.. dia nak pegi.. siapakah Pok Joh n mano rumoh dio? thanks.

Related Posts with Thumbnails