21/05/2011

keTERUJAan.

Assalamualaikum. hai dan bai! ok boleh pangkah sekarang sebab aku tatau ape pon nak tulis kat sini. HAHA<--gelaktakikhlas.


Oit tunggu!! aku adeapehal buat entry sengal macam ni? dan kau pulak baru intro takkan dah nak pangkah kot? tak berbaloi tenaga yang kau guna pada jari telunjuk untuk tekan mouse semata-mata nak bukak blog aku. tuptup terus kau nak pangkah tanpa baca? membazir tenaga kau tahu? ok fine, perenggan kedua masih belom masuk isi. -.-"


Ni perenggan ketiga. aku harap aku dapat tulis motif entry ni kat sini. hurm.. honestly, aku nak tau kau sume perasan something tak dekat blog aku ni? sikit klu aku bagi, aku tak cakap pasal thema, bukan pasal header, bukan pasal background, jadi ape yang tinggal? dapat jawab tak? 3 saat aku bagi. satu.. dua.. tiga.. ok dah!


See! perenggan ketiga pon belom masuk jugak pasal motif. memang #janjipalsu lah kau jantan! gahaha. actually aku cakap pasal follower. cuba kau tengok angka dye bape? dah empat angka kan? ke aku je yang nampak 4 tapi kau still nampak 3? aku nasihatkan kau pegi check mata kau sekarang jugak. dah nazak tu. kalo nak tempah kain kapan pon sangat dialu-alukan sebab salah satu pancaindera yang memula ditarik sebelom kau #innalillahiwainnailaihiraji'uun adalah penglihatan. tu pon kalo tak silap. hehe.


Dah. ni perenggan last aku nak taip. buat entry takde motif pon tak guna taip panjang2. lepas habis baca, kau sumpah aku balik. paling cikai pon mesti terdetik dalam hati "hekeleh ini pon nak cite, riak lettew~". jadi dengan ni aku bukan nak riak ke ujub ke hape, cuma nak ucap terima kasih banyak2 kepada pembaca, pengikut(follower), dan pen'stalker'(lah sangat) yang sudi bukak, baca, dan support blog ni. serious aku terharu. terharu tu ayat cliche yang aku sengaja tulis sebab aku tau kalo tak tulis terharu macam takde feel pulak entry ni. setuju? gahaha. ok mintak diri dulu. assalamualaikum. terima kasih banyak2. ^^,


DSC_0149 e
ni salah satu hobi aku ngan izwan. try baju, amik gambar, pastu blah. beli ke tidak tak perlu kot nak gtau sini. ha ha ha.

Thank you for reading this entry !

35 comments:

epadzz zainal said...

va va va...
biso2...
pakat duo follower din..
kah3 :P

strawberrycincau said...

siyes tolo.. hahaha.. dlm tolol2 pon follower dh beribu.. waaa.. tahniah! terbaek laa kembatolo.. haha...=)

saperakue said...

ye aku pen"stalker itu =_="

Pyka Rahmat said...

wuuu follower dia beriban. wuuu artis biasalah. haha

man yusoef said...

hekeleh ini pon nak cite, riak lettew~

see, aku copy paste ayat ko..HAHAHA

mcm pelik plak kan aku nak stalk ko, so jawapannya aku bukan pen'stalker' itu...

Cahaya Kehidupan said...

hahaha,sabo je la,baca2 belum masuk isi,pastu nak cakap pasal isi pun berlapik yang amat...suka penceritaan kamu,walaupun kadang2 ase nak tekan2 je keyboard ni sebab tak tahan nak gelak..=P

Amirah Adnan said...

terbaik!

Rozuan Ismail said...

kalau ye pon buanglah benda yang melekat dekat baju tuh.haha.wah!1000 lebih dah follower =)

Ieka Ahmad said...

Tahniah sbb ramai followers :) Means ramai yg suka posts blogger ni, hehe and thanks sbb sudi drop comment kat blog :D

FizaFizz said...

entry minta kaki ea? haha
untunglah ramai peminta..:P

syazana aien said...

wehee ,
budak 12 tahun walking here ..
kalau rajin walking le balik blog kite ((:

kembatolo™ said...

epadz.
buleh jugok gitu pon.
mg nak berapo? haha

kembatolo™ said...

strawberrycincau.
perghh.. susah nak taip nama tu.
strawberrycincau. perghh lagi skali. haha.

mekasehh~

kembatolo™ said...

saperakue.
alamak! pengakuan betol ke nie? haha

kembatolo™ said...

pyka rahmat.
artis(lah sangat). aku blaja ngan ko kot. gahaha

kembatolo™ said...

man.
ala man, ko tayah malu2 nak ngaku. aku ok je.. gahaha

kembatolo™ said...

cahaya kehidupan.
ade rase stress tak bila baca? hahaha. gelak tu mesti dengan sopan ok! haha

kembatolo™ said...

amirah.
tengs~

kembatolo™ said...

rozuan.
alah.. tak buang lagi hot kot. nampak baru sikit. kehkehkeh

kembatolo™ said...

ieka ahmad.
follower je ramai tp traffic tenggelam timbul. ahaha

sama2. ^^,

kembatolo™ said...

fiza.
mane ade mintak, ni harapkan sape2 pemurah je bagi. nak derma ke? hahaha.

untunglah tu dah jadi tebiat ke hape? kahkahkah

kembatolo™ said...

syazana.
insyaAllah pegi nanti.
thanks singgah sini. n sudi drop komen. =D

mia said...

naseb ai penyabar orangnye dik..kalau tak, bole kita...

khakahkahkaa..hamek engko!

kembatolo™ said...

mia.
err..? budi baik dibalas baik lah! gahahaha.

Nurul Amira said...

HAHAHHA , klaka lah u nie . hobi bestt tu . boleh try lpas nie :P

kembatolo™ said...

nurul amira.
eh jangann.. hobi tu tak elok tuk kesihatan dan jugak duit. gahaha

epadzz zainal said...

aku nok separuh.mu amik separuh.
buleh2?
haha

..hizamirahim.. said...

bile ko nak amek gambar mcm ni dgn aku?

=,=

sharifahzakiah said...

ehhh kmbar btol2 ke ni ???? huhuhu bru follow blog ni :)

kembatolo™ said...

hizami.
aku pon tatau bile weh, aku pon nak jugak amik gambar ceni ngan retis macam ko. haha

kembatolo™ said...

sharifahzakiah.
eh takla, kembar olok2 je tapi muka sama betol2. hahaha. betol2 la doii~ haha. thanks sudi follow.=D

kata kila said...

amboiiii bukan main kau noks try baju lepas tu tgkp gmbr hahaha

Mama Kembar 3 said...

congrats! dah beriban yer follower :-)

tolo ke gediks ni? try try baju pastu siap ambik gambar bagai hahahah!

btw, sampai hari ni tak tau nak bezakan yg mana izzudin & yg mana izwan. sila letak name tag kat baju anda buleh? hehe

bai_sengal said...

wahaha..congrates..den ari2 bc kamo nye belog nih...^,^

**::CIKNUURUL::** said...

alahai,.comenye kembatolo ni,.wan n din,.ssh kot nk jmpe kembr laki yg baik cmni,.err,.ikhlas tau x?!,.ahaha,.ckp siap nk mrh2,.haha,.

Related Posts with Thumbnails