10/02/2011

Bahariya oasis

Assalamualaikum. Hurm, kali ni aku nak citer pasal percutian. Ekseli, kitorang bercuti dah lama iaitu pada 26 januari lagi. Tetapi disebabkan rusuhan dan masalah teknikal yang berlaku di Mesir telah menyebabkan entri ni lambat dipublishkan. Dengan itu, aku terpaksa buat entri ni di malaysia. Hahaha. Cakap banyak pon tak guna kan? Tengok je gambar kat bawah ni. =P


DSC_0514
dalam land cruiser 4x4 nak pegi padang pasir.



DSC_0270
try angkat gergasi. hekhek



DSC_0301
ape tah name tempat ni.. aku tak amek port pon mase guide tu eksplen.. amek gambar lagi bagos.. haha



DSC_0384
untuk you~ haha



DSC_0555
yang ni aku tahu kat mane. tapi dah lupe la. hahahaha =P



DSC_0585
Malaysia oh tanah airku~



DSC_0740
group 4



DSC_0818
bukit kristal. kitorang tengah pegang kristal la tuu.. bukan sesaje pose cenggitu.. hakhakhak



DSC_0864
naughtytwin.blogspot.com



DSC_0920
dorang cakap tempat ni dulu sbenanye laut. wallahu a'lam.



DSC_0966
ngaa~



DSC_0974
macho tapi hancur



DSC_1018
1 2 3,.. LOMPATTT!!!



DSC_0033



DSC_0060
twinkle twinkle little star~ lalalalala~



DSC_0084 (2)
makan malam



DSC_0391 (2)
time ni tengah tunggu driver tukar tayar 4x4 yang pancit. Apelagi, tempat dah cantik, snap jelaa.. haha



DSC_0005 (2)
nampak lain tak? kikiki =P



DSC_0567
tu diaaa...



DSC_0143 (2)
berkhemah di padang pasir.


Nak tengok lebih, sila bukak facebook okay?! Bye.. Assalmualaikum =)
Thank you for reading this entry !

20 comments:

Ummu~Ishak said...

aswar gamil. tapi tuannye takde la gamil sgt :p

larikk

ciDut ciPut said...

xsejuk ke time ni?? bkn time tu winter ke..kan?

Wan Zulqhairi said...

mana ole2 wat blik mesia???

makdara TERdiva said...

pergh! gambar sume cantik2 belaka :D

Liya Laa said...

indahnya pemandangan :))

azrinrahim said...

cNTIKNYA....bila lh dpt pergi kesana..incya-Allah tnam impian nk smbg blajo kt sner... incya-Allah..lame xjalan sini..

Bella Ayub said...

bestnyaaaaaaaaa.. gambar terbaik :)

Farah said...

Subhanallah . Cantiknya gambar . Lagi-lagi yang gambar bintang tu :D

Maya said...

leh tanya cket, edit gambar pakai program apa?...:P

man yusoef said...

gile ah abang hensem...posing sakan..hahaha..ada beli souvenir utk aku tak?..haha

Afikah Aziz said...

cantiknye....nk g sana gk T_T

JIJI YU said...

okeh aku cemburu..

Anonymous said...

subhanallah!!shanteknye..gune DSLR ke??

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

1st- gambar twinkel2 litel setar tu sangat lawa.
2nd - gambar yg caption 'nampak lain x?' mmg nampak lain =.,='
peluk2 pinggang yu~ auww~~

hahaa. gurau :P
btw, gambar semua sangat lawa. untung laa~

diana said...

cantik2 la
gambar..

YaNa said...

gambar yg sgt2 chantek...

syarifah radiah ibrahim said...

hamboi seronok berjalan ye~

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah!!! best nih ... hehehe! lama dah tak jenguk En. Kemba.... :P

skieyn said...

korang berdua ni da mcm yusri kru aku tgk

d_LA said...

Sume cun ahhh posing...lawa la sume pic yg ko snap ni..

Related Posts with Thumbnails