13/02/2011

celupar.

Dua beradik sedang khusyuk berborak di dalam bilik salah seorang dari mereka.



si abang : nanti kita nak pegi jenjalan kan?

si adik : hekeleh! dah tahu nak tanya lagi. piirahh~

si abang : ala weh, saje aku bukak topik. bosan giler kot asyik mengadap muka ko je. HAHAHA.

si adik : amboi amboi! ko ingat ko je reti bosan? aku lagi la, siap menyampah lagi tengok ko. dah la muka sama ngan aku. copy paste betol!

si abang : ko nampak tak penyiku aku ni? kena skali pon dah cukup tuk buat ko makan guna tiub tahu?! grr~

si adik : oit! reti marah jugak! kate cool. hakhakhak.
***



Kalau korang ade kembar yang celupar macam tu, agak-agak korang buat ape? bagi penyiku macam tak cukup jek. harharhar.


DSC_0196
buat ceni pon kire ok la kan? hahaha
Thank you for reading this entry !

29 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

HAHAHAHA.. KEMAR SWEET ^^

SUKA ARRR~ <3

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

heheheh ... tumbuk aje! biar tak copy and paste lagi ... hahahah! :)

SyahmiFikri said...

wah2..

smart la.. gaduh sikit2 apa salahnya,. kan2

White Bird said...

syok gila kot ada kembar ni..

ciDut ciPut said...

'copy paste'!!
bhahaha tak boleh blaa :DD

rase nak gelak guling guling jek :DD

Wan Zulqhairi said...

gaduh2 manja kottttt!!! hohoho

Corat-coret said...

haha..lawak betol....dah nk wt cm ne muka photostat..haha

mahirahnazlim said...

best korang :) men lepuk3 je haha

ishiko said...

ahaaii... seronoknye ade kemba...

izzah said...

haha..jgn la bg siku..bg la candy sbb sweet je!!
:D

diana said...

celuparkan dia balik..
hahah

kiera'sakura said...

aku pown nk da kembar cm ko gak.. ko rase2 kn cm mane aku nk dpt kembar tue? hohoho

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa suke tang ayat copy paste tu.
jeles dgn korang ='(
waaaaaaaaaaa.
nak jugak kembar. hahaa. gedik tak ?
tett~~

zarifahmr said...

bismillahirahmanirrahim..

lama tak jenguk kembar nakal ni
apesal makin hengsem??! arghhh
*tensi tetiba hihi

kembatolo™ said...

yuyu.
suke kembar ke suka si kembar? hahaha

kembatolo™ said...

keyrill.
tak sampai hati la nak tumbuk.. haha

kembatolo™ said...

syahmi.
gado mulut je. bukan bertumbuk pon. hahaha

kembatolo™ said...

whitebird.
yang tu memang comfirm. tanak try ade kembar? haha

mekaseh komen~

kembatolo™ said...

cidut ciput.
nak guling2 bole, tapi kena sopan lah ye.. turun saham t. haha

kembatolo™ said...

que.
memang pon. takkan la nak tumbuk adik sendiri kan? haha

kembatolo™ said...

corat-coret.
tu la pasal. mulut memang nak kena bom. haha

kembatolo™ said...

mahirah.
eh mane adee..
tak lepuk pon, bagi pelempang je sebijik.. hahaha

kembatolo™ said...

ishiko.
kawen ngan kemba lagi seronok.. haha

kembatolo™ said...

izzah.
ahaha. coklat udang bole la.. yang mahal2 taley. tak berbaloi. haha

kembatolo™ said...

diana.
taley kak, saya kan sopan, dan baik hati. kne jaga la. hahaha =P

kembatolo™ said...

kiera sakura.
rasa macam lepas buang hajat mase sembelit. dapat imagine tak? hahaha

kembatolo™ said...

lyeah.
amek la kalo nak.. takde sape marah pon. hahahha

kembatolo™ said...

zarifah.
ehem ehem.
dah makan? nak makan ape? meh sini nak belanje. hahaha

tang tensi tu tak paham lah~ hahaha

Nur Amalina binti Yazid said...

best ah deme 2

Related Posts with Thumbnails