18/05/2010

tukar lagi..


assalamualaikum..
kepada sahabat2 sekalian..
sbenanye, tade ape yang menarik pun sal entri nih..
cuma nak bagtaw aku da tukar template blog aku ni.. macam yang korang nampak ni la.. nampak tak nampak tak? tade lagi header budak kembar dua 'ekor' duk tertonggeng yang gedabak tu.. cuma yang ada, banner dua budak kembar sopan je.. haha.. padahal sama je, cuma kecik sikit je.. wakaka~

kalo ade korang nak tanye nape aku tukar? sebabnye, aku taw sesetengah tenet korang sangatlah laju ibarat sipot maen kejar2 ngan kura2.. kan kan? jadi, nak loading aku nye header tu makan masa jugak.. oleh kerana keprihatinan aku pada mereka yang tersebut, aku letak yang kecik sket.. nampak lebih simple, tak menonjol sangat, n tuk nampak lebih humble.. hoho..

lagi satu, lagu pun da tukar.. nak taw ni lagu ape? semestinya lagu indon der.. letto-lubang di hati.. hati sape? hati aku la.. kan single lagi nih.. mesti r ade lobang tuk someone kan..? aku je, kembar aku tak pon.. sebab dye da ade yang berkenan, cuma dye je tak berani.. mamat tu memang penakot kalo bab2 ceni.. ngahaha..

okeyla.. mintak diri dulu.. kalo de tak puas ati ngan template ni, sila tinggalkan komen.. dan kalo ade sesape nak tanye soklan, sila tanya kat formspring sebelah ni.. peringatan!! jangan tertukar lak..! kang nak tnye aku, tetibe g tanya kembar aku.. tak ke malu weii kantoi cenggitu? hakhakhak..

ma'assalamah.. assalamualaikum..

p/s - mohon jasa baek korang tuk doakan abah ktrg.. dye masuk wad sebab darah tinggi.. keadaannye, aku sendiri pun tataw cane.. umi aku tanak gtaw takot ktrg risau.. terima kaseh atas jasa bek korang..(^_^)
Thank you for reading this entry !

27 comments:

Hizami Rahim said...

ahha.
boleh pulak.
haish.
;)
moga berjaya menutup lubang~

kembatolo™ said...

eleh..cakap aku..kau tu cane?
da tutup ke belom lobang kau?haha

jie saem mu kat klate said...

abah mu ok dh ko???
insyAllah tadop gpo....jgn rusim la..hehe...
sakik oram tuo...

pah oyak ko kembar mu...keno brani la kalu xleh tahan gk...
kalu leh tahan..xbrani n senyap2 tapo...
tringat entry mu huk gwe sal gpo 2...
kalu rusim keh ore amik oram wt kito kenam 2 kiro cinto ko??muahaha...

Anonymous said...

salam..emm, even yg dulu besar gedabak gambarnyer, tapi yg dulu lg interesting kot..huhu..tapi yg penting isinyer kan...by the way, nice blog, keep it up (^_^)

kembatolo™ said...

jidah.mung nganyim ko gapo tulis namo gitu?mung ingat aku dop kenal ko?haha..

dop risa,rusim sikit jah eh..biaso la..anok soleh kae,nyo rusim ko abah dio..hoho..

haha..kalo rusim?oyak laluh la dio..oyak kito chop doh dio..pesey dio dop soh cari hok laen..kalo dale islam, tu panggil khitbah.. tapi buke gewe deh?jange tukar..haha

kembatolo™ said...

anonymous.ye eh?kena tukar balik la ni?haha..tape2,guna yang ni dulu kejap..pasni baru tukar balik..hehe

miSs nAdia (。◕‿◕。) said...

napok gayonyo template ni lagi 'ringan' drpd template lamo sbb sayo hok pero berukbeng pom dkat sejam nk loading. adehhhh..

syafakallah abah deng.. =)
samo2 kito doa bia oghe tuo kito sht walafiat..duk dale prlindungan allah s.w.t skmo..aminnnnn ya rabb~~

kembatolo™ said...

miss nadia.iyo eh?maknonyo,hok baru nih genya la?keno wat tindakan segera nih..lamo kae tadop buleh bukok blog nih..haha..nati nop tukar..selaluh..haha

insyaAllah..~

kembajuruh said...

weh,panda2 reka gosip datah nuh..
nk keno nimbok ko??
haha...kpd yg mmbaca entri ni..
diharap jgn percaya..semua itu adalah kontroversi yg direka khas utk menjatuhkan kemba dye..wahaha~

Fatin Aliyya said...

sy doakan abah saudara cept sembuh...


aku aser template ko dah ok dh neyh.aku x kesh korg pakai template mn2 pon jnj dpt bc.=D

gooseberries said...

ok da nie, sbb biasa nk load kemain la lama. skang jap je da nmpak muka..hee

semoga abah awk cpt sembuh.. be strong =)

Anonymous said...

kembatolo>>ohooo..cepat2 la isi lobang 2..nati key terkubur jahh..haha..molek doh taun depey habis..bulehh doh cari calon..hihihi..

kembajuruh>>congrate la dlm die2 ado ore sukow dihh..hehe..cepat2 la g pine lamoy key dey g amek ko ore lain gak..tp ore 2 akn tunggu kito kalo dio suko kito..haha..huhu

smoga cepat sembuh abah korang...insyaAllah..mayb dgn kepulangan anak die dpt membantu mempercapat.. ;)

kembatolo™ said...

kembajuruh.dekpun sumgoh..kenney tapi dop sey oyak..kalo ore laen kebas gano?nyeasal la..haha..kepada sesiapa yang baca entri nih,sila percaya bulat2..hahaha

kembatolo™ said...

fatin aliyya.tengs tuk doa tu..sekarang da boley balik da..rehat kau umah pulak..time kaseh bebanyak~

orait..template nampak mesra alam gitu..sesuai r ngan aku nih..pecinta alam sekitar..haha

kembatolo™ said...

gooseberries.ye eh?kesian kan?taleyh nak tengok gambar kembar dua ketul ni..haha..tengs sudi baca..dan jugak tuk doa tu..hehe

kembatolo™ said...

anonymous.fuiyo..!siap suruh isi lagi..saudari sudi ko nak isi lobang tu?kalo sudi sekarang gop saya isi..haha

tengs tuk doa tu..^^,

Anonymous said...

syafahaAllah...moga2 dlm keadaan bek2 je abh saudara...hrp tabah n sabar ngn ujian nie...doa2 bnyk2 k..=)

SuFy said...

cantik template nih sesuai dgn teruna mcm kamoo..hehe

neway, kamoo encom..:p

Anonymous said...

xnak lah sy isi lobang tuk kembatolo.
kalo utk kembajuruh nk laaa..hehe..
tp da terisi dh nak bt cm ne ann..muahaha..xpe la...kah3

kembatolo™ said...

Anonymous.
insyaAllah..memang tabah pun..ni anak laki la..haha..tengs tuk doa tu..^^,

kembatolo™ said...

sufy.
wah..!dapat pujian la..ikhlas kan?haha..bangga2..tak sedar lak diri da jadi teruna..ngatkan budak2 ag..ngaa~

neway,kamu pun santek..hee~

kembatolo™ said...

Anonymous.
eleh..sama jela kembatolo ngan kembajuruh..tade beza pun..haha..nasib r,dye da ade calon..haha

kembajuruh said...

bo2 la duk sebar fitnoh nyo..
nk keno smack ko??haha
kpd tg telibat,diriku dianiaya oleh kemba sndri..
wahaha~

Nur Hayaty said...

Syukur alhamdulillah ayah kamu sudah keluar wad..ayah sy sudah tiada lagi..hanya DOA yang sy kirim buat Arwah Abah saya...=[

kembatolo™ said...

nur hayaty.
eit..asal sedih?jangan lah sedih..kalo kamu sayangkan ayah,pegi amik quran,baca sikit..sedekah tuk arwah..macam tu baru jadi anak yang solehah..orait..?

amalina binti anuar said...

cntik template bru nyer. suka2... nice blog..

kembatolo™ said...

kalo da suka,sila bayar cukai pintu sekarang..suka template dopsen,suka entri singgit,n suka author...hahaha..harga belom ditetapkan..ngaa~

Related Posts with Thumbnails