01/01/2011

satusatusatusatu. Whoaa!! empat kali satu la nyah!!

Assalamualaikum. Subhanallah. Alhamdulillah. Allahuakbar. Syukur banyak-banyak sebab masih lagi bernyawa pada tarikh yang cukup cantik angkanya ini. Satusatusatusatu. 01/01/11. Harap masih ada yang sudi baca blog nie. =Þ


 
Okay. Itu je kot nak update. Senang. Ringkas. Padat. Tulis macam ni lagi mudah. Tak payah nak pikir ayat stok bahasa melayu tahun satu ini apa murid murid ini ayam cikgu tu semua. Kan? Silap-silap makin ditaip makin teruk jadi bahasa melayu tu. Hahaha.



Dah. Nak buat penutup ni. Kalo tak nak baca perenggan ni pon takpe. Takde info penting pon kat sini. Boleh terus klik pangkah je kat bucu kanan sebelah atas sana. Sila la tekan skang.



Aik?! Tak tekan lagi? Haiya~ Kan dah cakap takde pape tuk dibaca. Boleh tekan skang. Jangan risau, tak kecik hati pon.



Hishh! Tengok tu, tak tekan lagi. Selalu memang degil ceni ke? Patut ah hari-hari kena bebel ngan mak. Degil melangkaui sempadan rupanya. Padan muka. Wekk~ Kalo tak nak tekan pangkah sangat, bagi komen jela. Senang. Dah, babai! Assalamualaikum.



officialpage
ni namanya nak eksyen aku ade mende ni. korang ade? Hahaha. *muka bongkak*


kembatolo's official page



p/s - entri hampeh. saje nak amik tarikh hari ni bia ade entri. harharhar
Thank you for reading this entry !

35 comments:

SweetyMui2 said...

sah mesti boring giler time ni kan :p

Halia Kentang @ Annpaan said...

selamat tahun baru:)

amiYo said...

sero nok wak fan page getek eh..wahaha... :P

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

heheheh....keyrill still membaca blog KT... ahakz! bon't worry! :P

IMANSHAH said...

happy new year..hari ni bufday aku

misz molecule said...

hahaha.. macam heaven lah sangat nak sambut new year..




pe2 pun..hepy new year:)










http://thyyunxthiya.blogspot.com/

Farah said...

gedik . hikhik =P

Gambar cantik woo !

hiro said...

kah kah kah..gua lelaki ni pun rasa lu sweet semacam..kah2

Echin Nadiossa said...

tarikh yang cantik.yehaa anda di senarai 1111 dlm flist syaa.;p
ape2 selamat taon baru :)

Anonymous said...

ololololoooo.. tomei2nye blog dia skang.. hehehe.. cantek awak make up baru... baru laa tak gedabak sangat gambonye.. nampak comel2 jek gtu.. menareks. =)

Fatin Aliyya said...

haha sengal.isu hari ni dlm sejarah ker?tp mang best pun date hari ni 1111.rmai giler kot wat kduri kawen pilih arikh ni.ngeh ngeh ngeh.:)

kembatolo™ said...

sweetymui.
memang pon. takde modal. haha

kembatolo™ said...

halia kentang.
selamat tahun baru jugak.

kembatolo™ said...

amiyo.
wat laluh yo! haha

kembatolo™ said...

keyrill.
mekaseh mekaseh.
*lap air mata* haha

kembatolo™ said...

imanshah.
hepi new year jugak.
dan hepi besday..~

kembatolo™ said...

misz molecule.
hahaha.. tak sambut pon sbenanye. hikhik

hepi new year~

kembatolo™ said...

farah.
aiyak! hari 1st 2011 pon dah dapat gedik.
lagi 364 hari tataw ah cane. haha

mekaseh =P

kembatolo™ said...

hiro.
ko jangan cari pasal hiro.
tahun baru nie weh. ingat ni, "saya bukan gay, tapi saya okay"
HAHAHA !

kembatolo™ said...

echin.
dalam list? list ehem2? hahaha
no paling cun. kahkah

selamat tahun baru.

kembatolo™ said...

anonymous.
uiks.
pujian di hari 1st 2011.
hahaha. mekaseh~

kembatolo™ said...

fatin aliyya.
eh eh. aku dah tanam azam nak kurangkan kesengalan. tetiba dapat di hari pertama. HAHA.

aku pon pilih hari ni jugak. *konon*

Heidi Shafiq said...

happy new year beb! :)

kembatolo™ said...

heifdi shafiq.
mekaseh bro!

hepi new year jugak.

Jue said...

smart header! ^^
PS mmg ramai wat entry sbb tarikh nie kekeke

jgn lupe singgah blog tau =)

kembatolo™ said...

jue.
mekaseh mekaseh.
insyaAllah~

|| amira || said...

tp 11/11/11 lg cantek kot..
hahaha~

molmolla said...

serius semat gila weh gambar tuh!!!

kembatolo™ said...

amira.
oho.. tu kne tunggu lama lagi..
hahaha

kembatolo™ said...

molmolla.
mekaseh ekaseh.
*terus jadi angkuh.* haha

Ain Zulaikha said...

selamat tahun baru.... :)

Amiey White said...

setelah mencari apa maksud kembatolo tu? -.-"

kembatolo™ said...

ain zulaikha.
selamat tahun baru jugak.

kembatolo™ said...

white amiey.
haha.. cari dalam kamus dewan memang takde lah.. ni loghat kelantan.
maksud dye, kembar nakal. ^^,

tengs komen~

LittleGurl said...

seyes muke korang same. korang kacak! er,jangan kembang.

Related Posts with Thumbnails