31/12/2010

tigasatu│satudua│duakosongsatukosong

Assalamualaikum. Alhamdulillah, dalam jaga dan lena rupa-rupanya kita dah sampai ke penghujung tahun 2010. Tahun yang menjadikan umo aku bermula dengan angka dua. Dan pada tahun 2011, angka satu pula akan menyusul menggantikan angka kosong selepas dua. Alhamdulillah sebanyak-banyaknya kepada ALLAH.



Tahun 2010 juga ialah tahun yang menjadikan title aku dari orang biasa kepada blogger. Bermulanya karier sebagai seorang penulis blog syok sendirik yang memang sering kali menyebabkan pembaca ingin menghadiahkan kaki. Ye dak? Hahaha. Hurm..  Blogger tu karier ke? Lantak kau la nyah nak tulis hape pon, ni kan belog kau! Hahaha.



Pada tahun 2010 jugak banyak hajat yang telah berjaya ditunaikan. Antaranya ialah ;

balik bercuti
jadi matang
jadi bertanggungjawab
jadi peramah
→ ada awek kembar
→ kawen
→ dapatkan anak kembar
→ beli superbike

Memandangkan banyak hajat yang masih belum tercapai, untuk 2011 nanti aku akan hambek list 2010 je. Taley nak buat baru, bajet burst der. Wakaka.

Wistlist 2011
→ jadi lebih matang
→ jadi lebih bertanggungjawab
→ jadi lebih peramah
→ ada awek kembar *boleh tunda sampai tahun 2015*
→ kawen *boleh tunda sampai tahun 2015*
→ dapatkan anak kembar *boleh tunda sampai tahun 2015*
→ beli superbike *boleh tunda sampai tahun 2015*
→ najah dalam syahadah(final year) *WAJIB tahun ni*
→ balik dan kerja *WAJIB tahun ni*



Okay dah. Semoga aku berjaya. Korang pon sama, semoga apa yang korang nak dalam tahun 2011 ni berjaya korang dapat. InsyaAllah. Assalamualaikum. ^^,

Yang benar,    
-izuddinrahim-

Desktop
wajah-wajah 2010. tahun depan wajah laen pulak. mungkin macam KFCM. HAHA !

p/s - selamat tinggal 2010, selamat datang 2011.



*entri terakhir untuk tahun 2010.
211 entri, 31 disember 2010, 
jam 11.59 pm MAS,
jam 05.59 pm EGY.
bajet dapat tulis entri seminit sebelom countdown.
harharhar.
Thank you for reading this entry !

53 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

happy new year kembar :))

lepas ni aku dah tak komen2 sini lagi. :P

babai..eh silap.

assalamualakum ;))

Anonymous said...

eppy new year ^_^

Misshy Innz said...

azam kau boleh extend3.
bagus3 ;D

sakinah zaini said...

slmt menyambut thn baru..moga wishlist 2011 dpt dilaksanakn..
final year dkt mesir?
moga berjaya.. n_n

cik.shabah said...

have a sweet new year yah ;p

..hizamirahim.. said...

wow.
dasat gile.
gambar2 tu.
XD

niniey_nOty said...

epy new year! sempat ag nak jadi cam KCFM. heehee

niniey_nOty said...

*KFCM. haahaa

Bazilah said...

Happy new year bro! :)

Anisa Hang Tuah said...

happy new year!

ieqa said...

Ciss semua nak KEMBAR! hahaa

All the best! ;P

Happy New Year ^^

mahirah said...

camat tahun baru kembar !!
asal azam kite lebeh kurang sme ni??hoho...

nur aisya humaira said...

juruhnye wajah2 2010...haha..:)
hepy new year...

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf

kayuburuk said...

→ kawen *boleh tunda sampai tahun 2015*

aku ase part ni ko xyah postpone la der..wajib tgn ni..
ko ni da jtuh wajib da ni..kakkakakakka

miya said...

weh weh weh
epi niu yer der~

Solihin Zubir said...

salam sejahtera 2011..
moga tahun ini lbey baek drp sebelumnya...
aminnnn... :D

CIK TOM said...

hehehe..semoga dpt awek kembar ye!!

CIK FAFAZ said...

goodluck dapat semua kembar!
haha.
eppy new year juga.
(:

Farah said...

Moga tercapai la hendaknya ya =]

SweetyMui2 said...

happy new year jugak!! nak dapat awek ekmber?LOL...macam best je wat college gambar2 tu kan.smart :D

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

happy new year, bro Kembatolo... :) wish you success in whatever you do! cheers! :)

JIJI YU said...

weh kalo nak jadi KF kena tinggi le gamaknye ek..

|| amira || said...

Selamat tahun baru .

zuana's dear diary said...

hepi new year ok.. nk jadi KFCM ker? ahaha bilo plop kelik kelate ni??

syazana aien said...

suke bace post blog ni . wehee ,

diana said...

semoga semua impian kamu akan tercapai..
selamat tahun baru..

kembatolo™ said...

iqa izyan.
aik? apsal dah tak komen?
dah jadi bini orang ke? haha

wa'alaikumussalam.

kembatolo™ said...

anonymous.
hepi new year jugak ^^,

kembatolo™ said...

innz.
macam tu baru betol.
kalo tak dapat capai, boleh sambung tahun depan. hahaha

kembatolo™ said...

sakinah zaini.
haah. tahun akhir.
doakan yep?! hehe.

mekaseh mekaseh.

kembatolo™ said...

cik shabah.
u too.. =)

kembatolo™ said...

hizami.
cehs.
dahsyat sebab pe weh? haha

kembatolo™ said...

niniey.
mesti ah. dye kan pujaan skang. haha

kembatolo™ said...

bazilah.
happy new year jugak.
^^,

kembatolo™ said...

anisa.
hepi new year too..

kembatolo™ said...

ieqa.
mesti!!
dah nama pon KEMBAR> kan?
hahaha..

hepi new year jugak.
^_^

kembatolo™ said...

mahirah.
sama ke?
ni mesti tiru gua neh. haha

Camat tahun baru bukan kembar. haha

kembatolo™ said...

nur aisya.
memey juruh pon.
sopan dih? haha

Hepi new year.

kembatolo™ said...

kayubruk.
aish.. wajib aku ni dop sapa tahap mg lagi min.. mung tu WAJIB kuasa 400. haha

kembatolo™ said...

miya.
weh weh weh. hepi new year jugok.
azam baru, sebut D, R, S bia betol deh? haha

kembatolo™ said...

solihin zubir.
salam sejahtera.
aminn~

kembatolo™ said...

cik tom.
erk.
yang tu tak berhajat sangat pon. yang penting bini. hahaha

kembatolo™ said...

cik fafaz.
ecece. kamu pon kembar jugak kan?
sama jugak buat kamu. HAHA !

kembatolo™ said...

farah.
insyaAllah. =)

kembatolo™ said...

sweetymui.
nak la kalo ade. haha.
buat la jugak. mesti kacak. kan? hakhak.

kembatolo™ said...

keyrill.
hepi new year jugak keyril.
semoga kamu jugak dapat yang terbaek tuk tahun 2011. ^^,

kembatolo™ said...

jiji yu.
dalam proses. tapi loni pon tinggi doh. hahaha

kembatolo™ said...

amira.
selamt tahun baru. =P

kembatolo™ said...

zuana.
dop eh. KFCM tinggi, gayat eh tinggi2 ni. haha.
insyaAllah tahun depe. =)

mekaseh komen.

kembatolo™ said...

syazana aien.
halamak.. takkan suka post je kot? kahkahkah.

mekaseh mekaseh.

kembatolo™ said...

diana.
selamat tahun baru jugak tuk akak.
=)

Echin Nadiossa said...

haha nak awek kembar xmenahan.jiran aku ade anak kembar.nak booked x? ;p

kembatolo™ said...

echin.
dorang kacak tak? kalo kacak aku nak. hahaha

Related Posts with Thumbnails