12/06/2010

aku kembali..haha !

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..
salam dari aku yang da berada kat mesia.. haha.. eksited gilew leyh balik umah sampai salam pun siap sebut ag.. kepada kenkawan kat mesir tu, sila dengki kepada aku kerana daku sekarang sudah berada di samping keluarga tercinta.. hakhakhak..

alhamdulillah, segala puji bagi Allah yang menciptakan setiap sesuatu.. yang mengatur segalanya, dan yang menentukan semua yang terjadi.. dan dengan izin Allah SWT juga, ktrg(aku, kemba ngan dua org kawan) telah selamat sampai ke KLIA pada hari selasa, 09 jun 2010, jam 4.30 ptg.. lebih kurang la.. aku tak pasan sangat kol bape..



kenkawan yang turut sama hantar aku ke epot..tengs korang~



sesampainye ktrg kat KLIA, terus ke surau.. wat ape? opkos la tuk semayang, nak jamak pastu qadha balik semayang subuh.. eh eh! jangan ingat ktrg tak semayang subuh oke! ktrg da semayang kat lam flight ye, tapi kena qadha jugak sebab semayang kita tu tak sempurna.. ingat!!WAJIB qadha.. kalo tanak, korang tanggung sendiri la dosa tu.. haha..

pastu kan, ingat kan ramai r kenkawan yang dtg nak sambut ktrg, rupe2nye.. hampeh..~ nasib baek la ada mamat perasan macho sorang dtg tuk temankan ktrg.. dye sanggup datang dari uia pastu balik umah tuk amik kete n then pecut lak ke KLIA.. huh! dengar citer dye pun aku taw dye penat walaupun aku tataw jarak dari uia-umah dye-KLIA tu bape.. hahaha.. kejam kan?



nidzamuddin a.k.a nije@ketam.. haha



da la weh.. penat r nak recall balik kejadian 4 ari lepas.. tambah2 lak banyak da mende aku wat.. haha.. aku citer sikit2 je ni.. tuk makluman je.. nak taw lebih2, msg oke.. hak3.. *perasan hot*.. last skali, flight aku balik ke kota bharu delay setengah jam.. sepatutnye naek kol 10.30 mlm, tapi disebabkan sebab yang aku sendiri pun tataw, terpaksa la naek kol 11 malam.. kesian kuarga aku yang tunggu kat sana.. MAS, ko dosa ngan mak bapak aku.. mintak maaf cepat!! ahaha..

k la eh.. mintak diri dulu.. malam ni update lak.. qadha tuk 3 ari lepas.. haha.. babai~
assalamualaikum..



4 serangkai berpisah.. 3 balik, tinggal sorang.. hak3

ktrg la yang balik malam ni.. huhu

Thank you for reading this entry !

30 comments:

Hizami Rahim said...

wah.
dah sampai pun mesia.
ingatkan dah lupa mesia.
haha~

reen_sofee said...

wow!
hahah
dah sampai yek?
hehe
alamak ko neh!
saje jek taruk gamba membebr member ko!
adoii
hahahah

kembatolo™ said...

hizami.
tengkorak ko aku lupa..
mana leyh lupa..mak bapak aku ada lagi..tanggungjawab tak lepas lagi..hehe..

ko lak cane?redi da nak masuk mengaja?haha

Cik Z@i Pen@nG said...

salam...
slmt pulang ke malaysia yek...
slmt mbina badan di malaysia...hehehehe

kembatolo™ said...

reen_sofea.
alhamdulillah..da sampai..
apsal lak ko nie?alergik ke kalo tengok gambar org hensem?aku taw kawan2 aku hensem..cuma aku je kacak..nak wat cane kan..?redha jela..haha

ade bkenan ke?gtaw aku..t aku usahakan..hehe

kembatolo™ said...

cik zai penang.
tengs..tapi yang bena badan tu yabg risau sket..kuat tol makan kat umah nie..haha

I n n z said...

ecece.
bergaya sungguh kembar neyh.
nak balik umah je pongg.
hahah !

bile nk dtg umah aku ?
bwekk xD

kembatolo™ said...

innz.
mesti r.. nak jumpe mak bapak ni.. takkan nak pakai selekeh je.. tak kacak r nanti.. haha

ilek dulu..aku belom puas duk umah..haha

Kimmy said...

sob2.. T_T
sabor2 lagi 24 hari lagi.. ahahaha..

ouh KB? hehe..

saperakue said...

wah.. dah smpai... maju dah kew kapong demo???

besiburuk said...

gano tak dop gmbar aku tu pok ding...kuciwa la ginih...ahaha

kembatolo™ said...

kimmy.
balik nanti calling2 yep.haha

24 ari lama lagi lah..haha

kembatolo™ said...

saperakue.
maju dohla..ambo kelik maju laluh..ekspress..ahaha

kembatolo™ said...

besiburuk.
tadop mey..aku gadoh lorat wat entri nih..dop dang..haha..dekpun sapo suruh mg cium aku male tu..euw!!~hahaha

I n n z said...

try tngok pakai selekeh3.
hilang tak kekacakan korunk.
hehe.

Atiqah idrus said...

apsal da dua org lam gambr tu pakai bju sma?

da blik org jauh. heh.

Jantan Keparat said...

alohmdulilah..
dapat balik ke msia...

kembatolo™ said...

innz.
erks~
kne wat eksperimen ke?
hahaha..tanak3!!~

kembatolo™ said...

atiqah idrus.
ntah la wei..apsal dorg pakai baju sama?konpius2!~hahaha

da balik da..haha

kembatolo™ said...

jantan keparat.
alhamdulillah..
selamat2..haha

tengs komen..!~

SuMa Sweet said...

dah sampai mesia...selamat hari rayer..muka sama,pkai baju pun sama..nasib baik kasut lain...

kembatolo™ said...

suma sweet.
oit!tilik sampai kasut ke?haha..seramnye..haha

da selamat pun ni.. alhamdulillah~

Anonymous said...

::quote::mesti r.. nak jumpe mak bapak ni.. takkan nak pakai selekeh je.. tak kacak r nanti.. haha::unquote::

i second that! nak dating ngan mak n dating ngan Allah kene cantik2 bersih2.. hehe..

kembatolo™ said...

anonymous.
wah..otak anda sangat laju.. ram bape gb nie?hahaha

Kimmy said...

hais~ 24 hari tak lame la.. sibuk ngan exam tak terasa lamanye.. ngahaha..

pe? calling2? ahaha!

kembatolo™ said...

kimmy.
lama jugak kalo asyik frust ngan kertas soklan..haha..kan kan?

apsal?taley ke?haha

besiburuk said...

aku cium mum kes mum swit ding..hahaha

kembatolo™ said...

ah!gilow molep..ahaha..
malu aku mg taw..tolo tolo..haha

SuMa Sweet said...

bukan sengaja nk tilik lah..tapi tersengaja tilik ..hahaha

kembatolo™ said...

suma sweet.
erks~
tersengaja tilik pun ade ke?haha..
kalo tersengaja,taley r nak marah..haha

Related Posts with Thumbnails