03/03/2013

Erkk #12 : Kemaskini Rawak

Memang diakui, gue udah jadi pemalas sekarang. BHAHAHA !

Bukti yang paling ketara, blog ni. Dah 2 bulan terkontang-kanting menagih simpati dari pembaca. Owner pulak buat-buat hilang ingatan pasal blog. Eh aku ada blog ke? Sejak bila? Tak pernah tau pun? Eh eh? =P


Realitinya, hidup aku sekarang ni boleh dikatakan bosan. Ahad sampai sabtu, rutin sama je. Bangun tidur, terlajak subuh, online, main PES, makan, tidur, bangun sebab nak buang air, sambung tidur balik, bangun, tengok tv, tidur, bangun, makan, ha ulang sampai korang pun naik bosan baca. Sekarang boleh rasa tak aku punya bosan tu? kehkeh



Bila hujung minggu ada la fun sikit sebab dapat main futsal. Tu pun kalau ada orang ajak lah. Kaki bangku macam ni siapa lah nak selalu ajak. Lagak poyo superstar tapi bila main sepak pun tak kena. Bola ntah ke mana, kasut terbang merata. Kadang-kadang konpius jugak aku ni main bola ke main kasut terbang. Kucing tengok pun tergelak main bola macam gitu. Natijahnya, memang arwah la kucing tu lepas gelakkan aku. Siapa suruh kuajaq sangat. *sentap*


Apa-apa hal pun, alhamdulillah sebab sekarang masih lagi cukup makan, cukup tidur, cukup semua keperluan. Alhamdulillah syukur. Cuma yang sedihnya, bantuan BR1M je tak dapat. wakaka kesian orang tanak bagi siapa suruh takmo mintak. ok bye. *sambung sentap*

apa jeling2? tak reti main duk luar la ye dak?


Update pun macam takde pekdah je entri. baik tayah update! harharhar *tembak diri sendiri*


#OffTopic
#Selamat hari jadi untuk awak yang besday 28hb lepas.
#Selamat mengundi bulatan hijau putih. hewhewhew

Thank you for reading this entry !

6 comments:

Farah said...

Baru tanya tuan punya blog ni. Blog ni dah berkubur ke? Hehe

IzzHafizah said...

assalamualaikum..lama bebenor tunggu update blog.. akhirnya.. :)

theXPresikuSEVEN said...

lama tak update..

election, insya'Allah ^^

coretan lia iqmalia said...

part yang last tu cm best je..
#selamat mengundi bulatan hijau putih
haha

Khai Artzfar said...

ingat dah selamat berbahagia kahkahkah

Amira said...

haha
yang ado..

Related Posts with Thumbnails