08/12/2011

10 Sebab Kenapa Saya Jarang Online YM

Saya? Euww~ 



Okay. Tak kuasa aku nak jadi gedik lagi kat entri ni. Geli tahu? Hahaha.



Ehem. Aku yakin kau semua ada ym kan? Takkan lah tak tahu ym tu apa. Lampi sangat kot kalau tak tahu. Mak jedin(tak abis lagi?) pun tahu ym tu yahoo messenger. Takkan lah kau yang hidup zaman facebook/twitter tak tahu pasal ym? Oh jengg~



Eh tak bagi salam lagi kan? Assalamualaikum. Aci tak bagi salam kat perenggan empat? =)



Kau tahu tak, dulu sebelum ada blog, hari-hari aku online ym. Setiap masa. Lebih-lebih lagi masa tu kat obesi (baca : oversea). Tapi sekarang dah jarang sangat online. Seminggu sekali pun belum tentu. Tahu sebab apa?



#Satu : Sebab sekarang #ym tak sefemes facebook. Gua up-to-date(mak kau!).

#Dua : Sekarang sibuk dengan blog(blerghhh *muntah*). Jadi tak sempat nak layan #ym.

#Tiga : Online #ym pun takde orang tegur. Baik offline terus. Harharhar !

#Empat : Chat facebook lebih mudah berbanding #ym. Tapi kadang-kadang cilake jugak.

#Lima : Malas nak log in banyak-banyak. Cukup dengan facebook dan blog je. Tak lupa twitter.

#Enam : Lebih banyak habiskan masa dekat twitter berbanding #ym.

#Tujuh : #ym leceh sebab webcam dia sangkut-sangkut. Eh?

#Lapan : Laptop aku takde software #ym. hahaha ini tipu gilaaa.

#Sembilan : Aku tak tahu #ym tu apa. KAHKAHKAH !

#Sepuluh : Takde awek baju kurung kat #ym. Eh?



Dah cukup sepuluh kan? Ni nak pesan, kau tayah percaya semua di atas. Aku ni kadang-kadang cilake jugak bila masuk bab kenakan orang. Sebenarnya, aku jarang online ym sebab ym dah dajalkan aku. 



#NiBetulWehTakTipuPun : Aku jarang online sebab ym dah delete semua contact aku dalam ym tu. SEMUA OK SEMUA!! Kau paham tak semua tu camane? Semua ni semua lah! Yang kau bengap sangat ni pehal? Telan semut hitam sekeluarga ke tadi? ARGHHH !!!



Sekarang dah dapat tangkap motif aku buat entri ni?



Ececey.. Actually, (segan nak cakap ehemmm) aku buat entri ni nak suruh kau add balik ym aku. Tu pun kalau ada yang sudi lah(ayat pancing simpati). Ok? 



*BHEHEHEW !!



Ni ym aku. [g_hurt219@yahoo.com]
#Update : Dah tukar ym baru. Sila add [izuddinrahim@yahoo.com]


Boleh tak jangan nak tunjuk peramah sangat tanya kenapa HURT? Ok terima kasih. Jasa kau amat aku hargai. Harharhar. Bai~



best jugak update sambil melantak ni kan? kehkehkeh



*gua tak tengok pun bola tadi. tau2 dah menang. jimat masa betul. HAHA !
Thank you for reading this entry !

21 comments:

aimie amalina said...

hehehehe
mang menipu beno la semua alasan tu
heee

ase cm dh lame gak x on ym
hahahhaa

Rozuan Ismail said...

pergh.double zinger burger.teringin nak try.mana link twitter ko.ko bg x full link twitter tuh

CekbOlat-bOlat said...

hahaaha.. mcm2 bt0l..

sue perbs.. said...

haha..same dngn.. dh lama tk online YM.. bosan

Tiara Fazlin said...

hah i pun tak pernah online ym! kita geng! :)

ina said...

"motif entry: sila add ym saya.."

gittewwww! ym boring laa... hhuuuhuuu

starzieti said...

dah lame tak on ym. bosan kot on ym. -.-

cik kiwi's said...

jgn mkn tepi lptop r. keyboard lptop aku punah da sebab semut ggt wyr keyboard,..

tak cye sudahh..:P

En. Kronik said...

yg len guwa x kesah. pesal ade beger??? guwa lapaQ kau tahu??

♥Lady Ainaa♥ said...

Fuyoo! Fuyooo!!! Fuyoo!!! Sedapnyew Zinger burger tu..hikhikhik...Kemba ek awk ni????

kaAka said...

YM yg boring....but mst ada si gadis baju kurung yg on YM...ehheheh

unnie said...

kan senang jek suh add balik..habis cite..tak payah nak penatkan otak nak pk idea wat ayat seperti di atas..kahkah

Kartini said...

gambo yang last tu best. lapo aihhh

nuruashia ♥ said...

ahhaha..nk ejas awek berbaju kurung je eh???
ym ana rafali je laa hak9!~ :P

Iffah Afeefah said...

ckp jela nak suh add hahahahaha

Syafiq_Elf said...

YM ? Apa itu YM ? Huhu~

Ana Farhana said...

bege bege bege :D

shazwani saari said...

pas ada nya skype.. ym ditinggalkan.. huhu :)

Wannur aqilah said...

Slm akhi...owh patut la...da rmove sume cntct ym... emm..engt adik?haha^_^ *ttibe~

ceriteraliyana said...

baru lepas makan tuuu ^^

widiea azira said...

okey kite lupekn pasal ym..jom melantak!! heheh

Related Posts with Thumbnails