30/10/2011

Outing #1 : Bukit Keluang & Lata Tembakah

Assalamualaikum.



Hoyeahh. Gempak tak tajuk kitew? Gempak kan? Memang pun, kitew tahu tajuk kitew gempak! Awak tak cakap pun kitew tahu. Hikhikhik.



Tetiba jadi jelmaan nyah ni pehal? Haktuihh~



Okeh. Dah normal balik. Biasa lah hidup dengan split personality. Kadang jadi nyah, kadang jadi jahh, kadang jadi mak uolls. Macam-macam. Tapi yang paling mustahak, semua personaliti tu mengekalkan elemen kacak, taff, dan sopan. Ehem! xD.



Skip the nonsense. BLA BLA BLA..



Hari sabtu lepas yakni thursday kalau dalam omputih, aku and the gang (budak penjara, jiji yu, dan abam bukhari) telah keluar outing. HOI!! OUTING NGAN KELUAR TU MAKNA SAMA JELAH. BERAPA JUTA KALI KAU NAK ULANG? -.-" Eksyen nak tulis lam bi konon. Huh!



Untuk pengetahuan, ni kali pertama aku outing sejak ada kejadah nama DSLR lebih setahun lalu. Well, nak cakap aku bagus la tu tak suka keluar. Ofkos lah, lupa ke aku kan sopan. Eh? Kau ni tak abis-abis dengan sopan kau kan? Aku doakan kau jadi betul-betul sopan satu hari nanti. Padan muka! Eh?



Izuddin, stop mengarut boleh? Fine! Aku stop, tapi kau kena layan gambar. Deal?



tengah setting. tengah panas woii!
jiji yu
budak penjara
abam bukhari, panggil koyie je. XOXO
 


Tak puas hati pergi pantai bukit keluang, abang long (baca : jiji yu) pecut pulak ke Lata Tembakah semata-mata nak buat gambar cenggini. Macam gambar kat bawah ni lahh. Dah tengok?



tak jadi sangat sebab tak guna timer.
semangat gilak kau jahh!



Okay dah habis. Baii!



*ada satu lagi outing nak update. XD
Thank you for reading this entry !

15 comments:

JIJI YU said...

kuruh2

Rozuan Ismail said...

muka jiji yu lawak.haha

kaAka said...

kalau xgelak mmg xsah bca intro korg nh...
btw..nice pic...

Iffah Afeefah said...

Berkerut muke abg long tu

wakaka outing smate2 nk amik gamba tuuu

Faaein Talip Roy said...

bukit keluang? kat terengganu tu ker?

first time komen-komen kat blog ni.. nice shotlah dek!.. lepas ni boleh minta tunjuk ajar pulak.. ^^

cik yuki said...

bestny . . .

ascil.punye.lah said...

eh2 budak enjara!haha

Azah said...

best x bukit keluang? cantik x? boleh buat g picnic x? huhu

budak penjara said...

eh gmbar aku ade la..haha

sarah mohamad said...

boleh ler gitu outing dgn saya. EH ... *HAHAHA!*

anamizu said...

KAMERA deme smart2 buleh la =P





luv,
cik ana

laskar pelangi said...

geng2 blogger uhhh! =D
seme ade dslr lake...dap doh sek diaaa

Anonymous said...

sabtu > thursday ???

Fateen Insyirah said...

sudah lama tidak ke lata tembakah.Kehkeh.

dobot said...

Gambar cantik! ;)

Related Posts with Thumbnails