10/09/2011

Top 10

Hoi hoi orang kampung!! Assalamualaikum.



Meh nak story sikit. Tapi sebelum tu aku nasihatkan agar kau semua percaya. Jangan try nak sangkal kenyataan yang memang dah tertulis pada takdir aku. Hahaha. If tak caye jugak, bawak mengucap banyak-banyak. Selawat sampai berbuih mulut. Aku tahu kenyataan cenggini memang payah nak diterima oleh insan yang punya penyakit di hati. kahkahkah.



Kau ingat lagi tak entry contest yang aku join tak lama dulu? Entry ni haa(saya segak berbaju melayu). Harap ingatan kau masih lagi kukuh. Itulah kau, aku suruh makan kismis ismail kamus banyak-banyak kau tanak. Degil. Tapikan, kismis ismail kamus susah tau nak dapat. Kismis tok guru lagi senang nak cari. Kalau dua-dua takde kat tempat kau, aku cadangkan kau telan je asam keping. Sehari 2 keping. Sekeping siang, sekeping malam. Gerenti dalam masa tak sampai seminggu, kau terlantar tenang di hospital akibat diserang kencing masam. Nasib tak baik, terus daftar kat wad psikiatri. Harharhar.



Okay.. Berkenaan dengan contest tu, pihak penganjur iaitu kucings baru je update pasal contest tu. Senarai top 10 dah keluar. Menariknya, AKU TERMASUK DALAM TOP 10 WEHH!(link) Aku yakin bahawa aku memang TERmasuk dalam contest tu. TERmasuk bukan TERpilih. Mungkin masa dia tengah buat pilihan top 10 tu dia diserang mengantuk. Sebab tu ah aku termasuk sekali. Kalau ikut kelayakan, aku takde harapan kot. Hahaha. Humble kan? ;)



Alang-alang dah masuk top 10, kenapa tak terus isytihar aku pemenang terus? Lagi afdhal macam tu. Ye dak? Masalahnya, si budak lelaki sebelah pintu ngan si budak adie ni pun turut sama tersenarai dalam top 10 tu. Mati aku! Kompem takde harapan lah nak menang. -.-"



Kepada Hizami dan Adie, aku ni adik korang. Apa kata korang mengalah je dengan aku? Stendek abang lah kena mengalah bagi adik menang. Boleh tak boleh tak? *gosok2 dada* hahahha. okbai~



baju sama dalam contest tu. keh keh keh

Thank you for reading this entry !

8 comments:

DanieL AdiE said...

Patutnya adik la yang kene mengalah dengan abg kan?

Tp, ABG adie rasa ABG zami yang akan menang...huhu..

Hizami Rahim said...

haha. takde maknenye! aku biase2 je pom. :B

Amirah Suhana said...

hahaaha betul2...abg kena selalu mengalah :P

cik violet said...

haha..goodluck la ea..

JIJI YU said...

u setaro mu masuk uh..

Mra Mastura said...

abg lagi segak baju melayu dari abg adie n abg zami lahhh :)

Anif Abdullah| AA said...

haha.. gud luck!

meaw said...

dah tau sape menang habaq kat aku tau,hahaha! kencing masam eh?ce sebut kot bahasa kelantan apa yang jadi,hahaha :P

Related Posts with Thumbnails