14/05/2011

kenangan sekolah.

Okay assalamualaikum. tamat perenggan pertama.


Pertama skali guwa nak bagitahu guwa baru je lepas baca blog adik guwa. bukan izwan yang guwa maksudkan sebab izwan takde blog. ni adik bongsu guwa yang masih lagi bersekolah. sekolah dia sama dengan sekolah guwa dulu. kalo korang nak tahu sekolah ape, lu boleh klik sini.


Ok. dalam entri adik guwa tu dia cite pasal hari last dia kat sekolah. habis duk cite sedih lah, sebak lah, nak menangis lah, naik loya guwa baca entri dia. agak2 lah nak nangis pon, kita ni lelaki dik. tayah nak gedik sangat pon takpe kan? nak sebak segala bagai. puh liss~ hahaha. lagi satu, tukar font blog kau dik, juling mata aku nengoknye. haish!


Sehubungan dengan entri beliau, sedikit sebanyak berjaya mengetuk memori manis guwa semasa guwa bergelar pelajar dekat situ. nak kata manis pon takde lah sangat sebab sekolah tu manis sebab ade guwa. jadi, secara tak langsung guwa dan kembar guwa jadi faktor kemanisan memori tu. cuba kalo guwa takde, ataupun kembar guwa takde, guwa pasti kalo tak pahit mesti kelat kenangan2 tu sume. kehkeh.


Hurm.. guwa masa kat sekolah guwalah gengster. gengster yang sopan maksud guwa di sini. keje buli, tengking, denda budak tu makanan guwa jelah. tapi guwa jarang pukul budak. kalo izwan pulak pukul budak tu memang feveret dia. sentiasa di hati bak kata tv9 saluran ceria anda. sebab itulah badan dia lebih ketol2 dari guwa hasil dari latihan pukul budak tersebut. jadi lepas ni lu jangan nak berani tanye soklan kenapa izwan lagi taff dari guwa. jawapan dah ade kat atas tu. paham?


Ade satu malam, junior guwa, muda 3 tahun tuduh guwa ngan izwan poww nasi ayam dia. hello brader, gengster2 guwa pon guwa tahu halal haram. sampai nak curik nasi tu guwa tak hingin lah. bab jadi darah daging ni guwa tak bape nak layan sebab nanti kalo guwa ade bini, anak guwa terbentuk dari darah(lah sangat) guwa. takkanlah guwa nak anak guwa ade unsur2 haram? cuba lu jawab sikit budak?!


*Eh! guwa rasa macam perlu sambungan lah cerita ni. panjang sangat ni. okbai! #bersambung... kehkehkeh.


IMG_1749
zaman comot dedulu. jangan ko komen pasal ni sudah! haha


Random ;
#1. nak tips kembalikan entri yang hilang? klik sini.
Thank you for reading this entry !

17 comments:

Rozuan Ismail said...

sekolah apa dulu pakai baju macam tuh?sekolah agama ke?

nama.aku.lynn said...

adoi.tengah semangat baca, 'gua' stop pulak.. 'gua' ,cepat2 smbung..haha..

p/s:direct gila ngutuk adik.hahha.bagi la smgt kee hape.die tgh sedih tu.haha

Misshy Innz said...

haha . izwan taf , izuddin kurus ,

sri said...

hahahahahaahahhahahaah! bapak! bagus2.. bapak gua mmg baik drpd kembar dia.. :P

yaya said...

alamak, cepat la smbg crit0 ni..
yaya bsemangt bkan main lagi nk baca..

err blh bgitau tang mana lagi dem0 bez0?? selain bab taff 2 la. smpai skrg yaya xdpt beza

miya said...

masalah !

ieqa said...

Nantikan kemunculanKenangan sekolah part II!
Hehehh
Posing ade gaya macam gengster sikit.

SyedGraphiX said...

wei muka samaa! muka samaa!!

aminrazal said...

bile nk sambung ni pok deng??haha

nORmAL said...

bila nak sambung cerita ... huhu kaki buli la tatot hahah...

a's said...

oh ada twin rupanya -___-'

Cahaya Kehidupan said...

hahaha,muka inecent je sesorang......cam nelah dituduh pow nasi ayam..tak habis fikir..haha =P

Anonymous said...

kawan kat belakang sekali 2 nma ap???saja nak tnya sbb sebijik muka mcam kawan kat sek,..

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha. bior lerr... die kn bdk lagi. mmg r cengeng smcm je. huhu..

Ain Zulaikha said...

HAHAHAHHA muka nak gangster je kan.. hahahha biarlah adik nak feeling.. dia pun ada hati gak pe.. hehehehe kim salam kat adik cakap bakal isteri dia kim salam =.='

Scya Lollita said...

perghh hahaha
ko wat cik scyarindu zaman skola jugakk laa

Rtp Farra Arisha said...

both of u are look alike. dah namanya kembar, surely serupa.. well, let him be with his own ways and so with u :))

Related Posts with Thumbnails