07/05/2011

hari ibu bila hah?

okay fine! aku tau yang aku tatau bila tarikh sebenar hari ibu. bab2 nak ingat tarikh ceni memang aku failed. susah ko tahu? actually aku boleh je hafal tapi disebabkan tarikh itu ialah nombor, otomatik otak aku akan jadi stuck. try buat tarikh macam lirik lagu tengok cane. kehkeh. otak aku ni laju jugak RAMnye, cuma dengan spesis nombor je ade masalah. allergic kot! sebab tu jugakla math aku takde cemerlang sangat. tapi bab sindir-menyindir, cepat je pick-up. HAHA!


assalamualaikum. bagi salam perenggan kedua pon jadi lah ye? asalkan ade. pastu pastu, aku masih lagi tatau bila tarikh hari ibu ni. lantaklah tarikh bebila pon sebab bagi aku hari ibu ni setiap hari. ye dak? pastu pastu, aku try la nak buat sedikit dedikasi sempena dengan bulan hari ibu ni. aik? tadi cakap hari2 ialah hari ibu? yelah! hari ni pon hari2 jugak kan? ngahaha~


sebelom aku start, saje nak bagitau aku takde ibu. aku just ade umi. err? umi ngan ibu tak same ke nyah? ade jugak yang merase back kick aku karang. hahaha. okay proceed..


buat umi, terima kasih untuk segalanya. i love you, eh tak, we love you~~(izwan nak join jugak haha)


done! nampak pendek kan? yang tersurat memang nampak pendek, tapi yang tersirat punye, perghhhh!!! 7 hari 7 malam pon takkan abis korang bace. start dari beranakkan aku sampailah umo aku 21 sekarang. ehem, dah boleh kawin kan? gahaha. dahla, mintak diri dulu, semoga umi terus tabah dengan karenah anak2. pastu bersiap sedia dengan karenah menantu lak. hueh3. ok bai! ^^


DSC_0169
izwan tengah tsk tsk tsk (T.T)


DSC_0178
cool kan mamat nie? harharhar o.0?
Thank you for reading this entry !

11 comments:

JIJI YU said...

hahaha..ceh karenah menantu siap doh eh..tok dea apo2..

angahIera said...

en. kembar....ari ibu esoklah...8MEI...

hana said...

ye betol..
hari-hari adalah hari ibu...
saya pun sayang ibu saye juga...
=D

..hizamirahim.. said...

bismillah.

eh.
apasal kau tak nanges ah?

Rozuan Ismail said...

memang macho.lelaki macho adalah lelaki yang tak pernah cakap kasar dengan ibunya.

nur hidayah isa said...

hari ibu memang takde tarikh tetap...berubah2 sebab harinya adalah pada hari ahad minggu kedua bulan may setiap tahun...so untuk tahun ni hari ibu adalah esok 8hb...harap maklong..heheh

Titisan Hujan said...

cmne nk ingt hri ibu bile..
sbb hri2 adalah hari ibu

Ain Zulaikha said...

nak komen jugak, selamat hari ibu...

mengenaldiri said...

sy pun ada masalah dgn nombor
huhu

Miss Fatihah Yazib said...

sedikit touching mase tgk picture u all (confuse u all/u only) huhuhuhu

Akulah.com said...

singgah sini

Related Posts with Thumbnails