19/04/2011

mabuk orang

Dalam sebuah rumah sewa di pinggiran bandar, sayup kedengaran perbualan dua beradik.


Si adik : weh, ko rase tak ape yang aku rase?

Si abang : haah ! aku rase ko tak rase pape kan? hahaha.

Si adik : bukan lah ! aku rase aku nak bagi pelempang tepat ke arah pipi kiri ko ! nak?! aku serius memain plak ko eh? arghh !

Si abang : okay2. sorry. ape yang ko rase?

Si adik : aku rase rindu lahh..

Si abang : ko rindu? betol ni? alhamdulillah, reti rindu jugak adik aku eh? haha. rindu sape?

Si adik : dye tu la, sape lagi.. hurmm..

Si abang : dah tau dah ! ko hari2 chatting ngan dye pon rindu lagi? pegi la call.. ape susah..

Si adik : aku nak call tapi takpe ke? kang aku ni buat semak plak nanti. tanak camtu tanak camtu~

Si abang : hahaha. bunguks ! sekarang aku pulak rase nak bagi pelempang kidal kat pipi kanan ko. nak try? haha.

Si adik : ehehe. tanak ! tapi serious aku rindu dye ni. cane eh?

Si abang : hurm.. aku pon tak tahu lah cane. ko pegi chatting jela. abes cite.

Si adik : yela2. ha..! ni pon dye dah online. babai bro ! jangan jeles~

Si abang : ceit ! aku pon ade jugak lahh, nak jeles watpe.. !@#$%

***

Penat jugak melayan kembar yang tengah mabuk orang  ni kan? hahaha. ok bai !


sharing%202gether%204ever%20resize
sharing cerita, bukan sharing awek. paham?! xp



Thank you for reading this entry !

21 comments:

mahirahnazlim said...

bismillah .

eceh rindu-rinduan pulakkk hakhak lawak la korang ni . HAHA jgn sharing awek dah yer abg kembar

y u y u Z u l a i k h a said...

cewahhhhh.. merindui merindui pulakk ^^ jiwang betoi~ hye adik <3

Rozuan Ismail said...

hye..semua dh bpunya dah..haha

KuNanGKuNanG said...

amboi3....nak tumpang rindu2 skali leh?he3

Arm_mj said...

hahhaha bg je len kali..jgn tny da =P

Cahaya Kehidupan said...

owh,bestnye dapat berkongsi2 cerita RINDU dengan adik,cahaya tak pernah pun rasa mcam tu..huhu

iNi iZwah said...

ehem2 adik windu sape tuh?
ahakz~ ;)

diana said...

tu dia..
sesi meluahkan perasaan la tu..kan??
hehehhe

NurAmal said...

wah.. rindu-rindu an plak .. :)

cik violet said...

hehe,,dalam hati ad taman ea ;p

sweet ah kowang nih.. ;)

strawberrycincau said...

aiseh.. maen rindu-rinduan pulak bila dah berdua lebeh baik nih kan?? keh3.. err, mabuk orang takde ubat cam mabuk laut tau,... kah3....;p

Khuzrin Kamarudin said...

Hahaha... kelakar...!!

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

Waaaaa, rindu2 okey. Dalam hati ada taman si adik. Si abang tak de nak rindu2 kah~ hooho

Black_roses92 said...

hehe..ala..sweet nye.. ;)

Mama Kembar 3 said...

mabuk orang takpa, jangan bagi orang mabuk uwek uwek sudah... itu no no no! hehehe... larikkssss ;-)

Anonymous said...

anyway 1st time ni bce blog awk..nice..comey2...

"Che Ain" said...

kalau saling sama2 merindu ok ar 2..
Belog Kechil

fifagreat said...

mabuk orang.. haish bhaya neh..hehe,
untonglah org tu..

nunu said...

pestaim dgr mabuk org..hehe

Nur Atikah said...

err..mabuk orang ?! ahha, macam-macam !

LittleGurl said...

amboi..maken berbunge2 dah si kembar neh..hakhakhakhak

Related Posts with Thumbnails