03/12/2010

Bloglist kembar.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Sila jawab lagi panjang dari salam aku yep. Haha.

Okay. Entri di hari jumaat. Agak agak entri ni pasal tazkirah tak? Cuba teka. Teett! Dah!! Masa tamat. Jawapan salah, entri ni bukan pasal tazkirah. Dah terang terang tajuk tulis "bloglist kembar", pekejadahnye nak tulis pasal tazkirah? Boleh imagine tak cane nak wat tazkirah pasal bloglist? Gila tak masuk akal kan? Kahkahkah.

Seperti yang korang semua perasan, aku dah tambah satu lagi ruangan bloglist kat sebelah kanan blog aku ni. Sila jenguk rapat rapat jika ade sesape yang CACAT PENGLIHATAN tak nampak bloglist aku tu. Lepas ni boleh pegi terus daftar dengan kementerian masyarakat bahagian orang kurang upaya atau OKU. Boleh? Ntah ade ke tidak kementerian tu. Maen bedal je. Nampak sangat pengetahuan am setinggi dada itik. Hello! Tak maen dada dada pon takpe lah kan? Hish!=P

Bloglist aku tu pasal blog kembar. Maksudnya, sesape yang wujud kat bloglist tu semuanya ada kaitan dengan kembar. Tak kira r dye sendiri kembar, anak dye kembar, or atuk sebelah bibik dye yang kembar ataupun sesape je yang bersangkut paut dengan kembar. Motif? Mesti ah sebab nak naekkan kembar. Kalo kembar tak naekkan kembar, camane kembar nak naek mengatasi kembar? Okay! kembar dah mula mengarut pasal kembar. Harap kembar tak terase hati dengan kembar. Sebab kembar memang macam kembar. Paham? *Boleh lempang skang kalo ade yang sudi* Hahaha.

Jadi, tujuan aku tulis entri ni adalah tuk bagitahu sesape yang ade kenalan kembar or sedara kembar yang mempunyai blog, boleh komen terus ke entri ni. Tinggalkan link. Dengan syarat, kembar tersebut mestilah kembar seiras. Kembar dua iras tak termasuk yep. =D Sebab aku nak taruk banyak banyak blog kembar kat bloglist tu. Dan, sesape yang takde kaitan dengan kembar, sila-suruh-mak-korang-telan-korang-balik-pastu-suruh-usaha-dengan-bapak-korang-supaya-korang-boleh-dapat-kembar baru boleh duduk kat bloglist tu. Ngaa~

Erks~ Panjang kan entri ni? Ye, aku tahu. Nak stop r ni. Bai!~
Assalamualaikum.

nota buku lali.
kembar seiras ialah samada lelaki dengan lelaki ataupun perempuan dengan perempuan. Selain dari tu, bukan kembar seiras kan? Betol tak?





p/s - sape tahu kot kot dapat jumpe awek kembar cun pasni. whoaa.. silonoknyerr~ *berangan*
Thank you for reading this entry !

55 comments:

hunnys~ said...

rasenye, kembar seiras neyh kembar y muka same,,
kdg2 tu ade gak kembar y same jantina tapi muka ta seiras,,
haaaa~
=D

Mar said...

ayh je kmbar,..hohoh,.tpi ni ad blog kmbar...
http://cahayatwinz.blogspot.com/

Farah said...

Memang tak tahan baca perenggan yang banyak perkataan kembar tu =P

sekuk tawa said...

aku da agok da..ape tujuan mu yg sbenar ahhaa

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i said...

cool gile bro ko mencoret! hahaha! burai usus sudaaa..! chill!

maiMOONyet said...

ada! ada! aku ada kenalan kembar dan aku rasa korang kenal dia kot? hehehe.


nama dia.............
























izuddin rahim. kembar sorang lagi tetiba aku ilang ingatan pula nama dia siapa. sorry ar bro xD

menishron said...

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001439506888
http://www.facebook.com/toowex
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001287025232

fb kembar tiga

mia said...

alooo..xde kembar..xpelah kembar..smoga kembar-kembar sekalian sentiasa berkembang dr mase ke mse ek..

nk jugak komen kan..grrr

mya myshikin said...

potpetpotpetpotpet.
hah, anak kmbar xkeluaq lagi.
huha

ღ Sumomo-chan ღ said...

hahaha kalau yg ta kembar macam mana ? :P

sekuk tawa said...

aku tag mu sudin...x tau nk tag sapo doh

Abir Abhar said...

ala kembar..
taknak link kan blog saya yang tak berapa hot ni ke?
haha

*tapi bukan kembar lah

mia said...

encik izuddin..takde chatbox ek?

bgtau kat sini je ek..yg tiket tu, kene join contest..kene selalu tgk website nuffnang la..if ade muvie baru, biase dorg buat contest..sama ada tinggal komen kt entry dorg tu or buat entry pasal movie tu..dpt ke tak..tu terpulang pd nuff..hehe..try la join nnti..kot nuff nak kasi tiket kat mesir ke kan..akehkhekeh

kembatolo™ said...

hunnys.
erks~
macam tu ke?
doc eh? hahaha..

tengs!

kembatolo™ said...

mar.
eh? betol ke?
ayah ade blog tak? ngee~

mekaseh bagi link.

kembatolo™ said...

farah.
tak tahan ape?
rase macam nak gigit ke?
hahaha..

tengs komen..!
spm ade bape hari lagi?
ke dah abes? hikhik.

kembatolo™ said...

sekuk tawa.
molep jie..
niat kno betol.. baru berkat.. ahaha

kembatolo™ said...

hanggokbasi.
weh weh! jangan macam tu wei..
burai usus t ko nak buang hajat cane?
takkan ikut pundi kencing kot..
hahaha..


mekaseh bro~

kembatolo™ said...

mai.
aku bagi ko pilih..
kaki ke tangan?
ke nak pisang? hahaha


mekaseh sudi komen mai. sorang lagi nama izwan la.. peace!

kembatolo™ said...

menishron.
aik? 3 fb?
tp fb buleh buat kot.. hehe..

kembatolo™ said...

mia.
tu la pasal.
tetbe komen.. HAHA !
btw, tak kembar pon boleh komen la..
mekaseh bebanyak ye cikgu.. =)

kembatolo™ said...

mya myshikin.
oit oit!
belom pape dah mintak anak kembar nie.. ape kes? hahaha..

cari husband kembar. insyaAllah dapat! =P

kembatolo™ said...

sumomo.
kalo yang tak kembar?
erm.. erkk.. hurm..

lagi seminggu baru bagi jawapan.kehkeh.

mekaseh komen!

kembatolo™ said...

sekuk taw.
bereh jie. nati aku kelih!

kembatolo™ said...

abir.
nak jugak ke?
kejap nak buat..

bloglist bukan kembar
-abih abhar


done! ahaha.. *gurau jek bro.*

insyaAllah ade jap ag.. try r tgk.. hehe

kembatolo™ said...

mia.
mekaseh mekaseh!

perli chantek punye.. haha

Farah said...

Erk , takde rasa nak gigit kot . Rasa nak lempang laju-laju je .

Errr , SPM banyak hari lagi . 16 Disember baru habis .

kembatolo™ said...

farah.
laju laju? kne letak traffic light r kalo ceni.. haha

oo.. gud luck lagi skali.. hehe

ieqa said...

ohh saya kembar! :D

http://syamimihaziqah.blogspot.com

link kembar saya,
http://rasainirasaiera.blogspot.com

hidup kembar untuk blog! tehehee

cik EPAL said...

ciscis takde dalam list ponnn

aima in luv said...

hye dak kembar... aima singgah dri blog Zairie..
salam perkenalan

kembatolo™ said...

ieqa.
hah?! kembar jugak? haha..

mekaseh sudi singgah blog ni..
sudi komen, jugak sudi folo..
hehehe..

fuiyo..! siap ade motto kot. =P ngaa~

kembatolo™ said...

cik epal.
erks~
dah ade dah.. haha

Ummu~Ishak said...

kalau berangan nak anak kembar boleh join tak?

kembatolo™ said...

aima.
mekaseh sudi singgah..

salam perkenalan jugak~
=)

kembatolo™ said...

ummu ishak.
angan angan tidak diambil kira. sekian.

kahkahkah... =P

Eyra. said...

eyra kembar ieqa! ngeh3 we're the twin revolution! :D

mia said...

weh cik kembar, nape tkzut header tu ek?errkkk..burok ke??seyes tnye ni

kembatolo™ said...

eyra.
erks~
bawak geng ke?
hahaha..

mekaseh!

kembatolo™ said...

mia.
tade pape.. haha

Tomato Gurl's Life said...

cik tom xde kembar..hehe..thanks letak list blog cik tom..huhu :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

I n n z said...

aku ade anak sedara kembar .
tapi dorang tade blog .

kalau mak sedara dia nak join boleh tak ?
sebab mak sedara dia jeh ade blog .


bape banyak perkataan sedara daa ~

Abir Abhar said...

bloglist bukan kembar...
haha
taboleybelah betul..

abir abhar lah encik kembar

kembatolo™ said...

cik tom.
da taw da. haha..
sama2..

kembatolo™ said...

innz.
erks~
anak sedara?
ko dah ade abang or kakak yang dah kawen ke? tipu kan? hish!~

kembatolo™ said...

abir abhar.
erks, sori bro.
salah taip, sebut dah betol tetbe boleh salah taip..

abir abhar.
see. dah tak salah da. haha.

tengs komen!
blog lu pon dah ade kat bloglist.
tepukan tuk diri sendiri.
ngahaha~

hunnys~ said...

klo na kate doc pom boley,
eng pom boley,
chekgu chekgi pom boley,,
haha~

na y mane?
pilih3~
=D

Cik Su said...

cam ne nak bezakan nya nie

kembatolo™ said...

hunnys.
hurm.. gua tamak.
nak tiga2 la..
boleh? haha

kembatolo™ said...

cik su.
alamak..
soalan tu takde jawapan la..
kne pandai sendiri..
hehe

KembokeciK said...

aku pon kembar gak.....promote..promote...haha

kembatolo™ said...

kembokecik.
mne link blog ko? bagi skali link blog keba ko.. kalo ade la.. boleh?

cik iera said...

sy pn kmbar jgkk..
hehe..nk pr0mote lak..
ngagaga~ :p

kembaq utaqa said...
This comment has been removed by the author.
masiha said...

assalaamualaikum & salam perkenalan..

huhu..dah terlambat kot nak komen..baru perasan entri ni..bangga betul kan dilahirkan kembar? setuju? setuju? haha~ 'ala kulli hal, bittaufiq wan najah fil hayah~

Related Posts with Thumbnails