02/12/2010

Saya nak join kenali blogger oleh Zairie

Assalamualaikum. Apa khabar semua? Alhamdulillah, aku di sini sentiasa sehat walaupun hidung ni je yang tak reti benti kuar cecair. Selesema agaknye. T__T

Okay! Ni entri pendek yang perlu aku buat. Memandangkan tarikh tutup untuk aktiviti ni dah dekat, aku pon tergesa-gesa buat entri ni. Kira cincai cincai je ni. Kalo ade yang kurang, mintak maap jela eh? Tayah mengada cakap aku tulis pendek ke, entri ntah hape hape ke. Aku bagi penyiku seratuslimapuluhtujuhsetengah la nanti. Grr~

Seperti yang korang sedia maklum kat sini, Zairi Dinzly ade buat segmen kenali blogger. Sejujurnya, aku tak pernah lagi bukak blog dye. Dan ini kali pertama aku bukak. Hooray!! Sejarah ni. Kena la raikan sikit. Ngahaha. Pastu, syarat yang dye letak tu takde la banyak pon. Hanya dua. OMG!! Dua jek?! Iyep!! Hanya dua. *Dem! Cakap sorang sorang. Sila maapkan penulis oke, dye ade masalah identiti.* =P.

Dah. Itu je yang aku nak tulis. Mintak maap, mintak ampun, mintak sayang. Eh! Semua salah. Eksceli nak mintak diri. Hoho. 

Assalamualaikum n babai.

tetbe nak letak gambar ni. tataw sebab ape. haish!

Thank you for reading this entry !

18 comments:

I n n z said...

kau pakai cincin tgn kiri , izwan pakai kat tgn kanan .

jam kau kaler putih , jam izwan kaler itam .


betul x ?

nur aisya humaira said...

salam...
bestnye tgk kembar...
korang satu kepale ke???
tk pernh gaduh????ngeh2...;)

..hizamirahim.. said...

eh.
macam sama la.
kembar ke ni ?
*konon macam baru tahu

kembatolo™ said...

innz.
aik?! aku pon baru perasan izwan pakai cincin tangan kanan.. haha !

dah reti eh skang? hoho
tahniah!!

kembatolo™ said...

nur aisyah.
alamak..
pandangan cane leyh nampak satu kepala tu?
sorang satu kepala..
dua orang dua kepala.
hahaha..

mase kecik2 dulu dah byk sangat gado.
besa ni dah puas.. haha

kembatolo™ said...

hizami.
eh! tak la..
aku tak kenal pon tu sape..
peliss~

*tanak ngaku* wakaka

Ummu~Ishak said...

kuning

I n n z said...

alaaaa ~ tapi korang bolehh jeh tuka tuka position brg2 tuh kalau nak bahan aku .
huh .

aku perlu tilikan yg lebih kat muka korang.
HAHA !

btw, thx ;D

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i said...

cool!

milimilo said...

2-2 nampak serupa je.innz alert la sbb boleh nmpk perbezaan tu.apa kata sorang wat rambut afro sorang wat rambut pacak2 permanently.kompem leh bezakan ;p

kembatolo™ said...

ummu ishak.
merah.

kembatolo™ said...

innz.
memang boleh pon..
tp aku ni baek hati..
tak buat mende macam tu.. haha~

erks~ seram doe ayat ko..
t segan ah aku kne tilik lame2.. ngahaha

kembatolo™ said...

hanggokbasi.
sejuk!

kembatolo™ said...

milimilo.
rambut afro?
mcam tak sesuai jek.. haha


mekaseh mili sudi komen..
Teruje!! hahha

Tomato Gurl's Life said...

seirasnya..konpius..mana 1 tuan blog?

Maizatul Akma said...

kembaaar...*pehal eksaited*

cemane eh orang identify korang?
nway, nice belog :)

kembatolo™ said...

cik tom.
tuan blog dua2 skali..
hahaha..

kanan kot. =P

kembatolo™ said...

maizatul akma.
iyee.. *sambung eksaited* haha

ntah r.. masing2 ade cara masing..
pandai2 r cari.. hikhik.

mekaseh sudi komen..

Related Posts with Thumbnails