22/04/2011

pandanglah pada usaha

assalamualaikum. salam jumaat buat kalian. alhamdulillah, Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad. 


Cepat betol masa berjalan kan? okay tipu, actually aku tak tahu pon cara  pergerakan masa yang sebenar samada berjalan, berlari, merangkak, mahupon mengengsot. hahaha. jangan cakap korang tahu kerna aku tidak terpedaya dengan tipu daya korang. aku yakin korang pon tak tahu camane masa bergerak. ye dak? xD


Minggu ni kalo tak silap aku minggu otak tepu sedunia kan? serious tepu tak tipu. eh, sedap jugak ayat tepu tak tipu tu. nak ulang lagi sekali lah, otak tepu tak tipu. okay dah, aku pon tak tahu motif aku ulang banyak kali ayat tu. haha. -.-"


Minggu ni berapa entry je aku tulis. Stress gilaa rasa bila nak update tapi takde bahan. Nak cari lam internet pon tak dapat. Kalo tak boleh je godek2 google cari idea. Korang tahu kan cane? Lagi satu, aktiviti BW pon tergendala. Sebab tu r idea tak penah nak lekat. Apelah nasib blogger picisan ni. Hoho.


Salah satu sebab aku kurang update jugak adalah kerana aku sekarang ni aku just update guna henfon. keypad kecik, skrin ciput, haruslah ai  rasa malas kan? setuju? lepas tu nak taruk gambar rumit sangat. Super duper rumit ! TETAPI memandangkan aku seorang yang PENYABAR, maka boleh jugak aku update. walaupun jarang2. wakaka.


Okay dah. niat nak tulis pasal lain tetiba ke laut entry ni. lantaklah ! bukan ade sesape baca pon entry ni. hahaha. nak buat2 tak nampal entry ni keluar kat dashboard pon takpe. aku tak kecik atinye. merajuk lapanpuluhlapan saat jewww~ ok bai !


*otak tepu hati bahagia. Mane korang pilih? Harharhar !


IMG-20110328-00045
henfon cikai(lah sangat) ! boo€€€ !





Thank you for reading this entry !

11 comments:

NurAmal said...

sape kata x de org bace?? ade je...
aik.. first time jd pengkomen first..
:)
tp bukan tuan tanah bace pon.. :(
cepat2 lah masuk balik internet tu..

naseb baik ttp berusaha update walau entri cikai2 kan.. haha~

seriously.. mmg musim otak tepu sedunia.. =_="

Ain Zulaikha said...

black berry rupa dia camtu ke? smart.. hahaha keypad kecik pun asalkan boleh update, ye tak....

Eyra. said...

Puhh Blackberry youuuuuu :D

Ummu~Ishak said...

seb bek tuan tak sekacak henpon

miahaha

Fatin Syahira Ramli said...

fuyohhh! bb tuh. *juling*
hee.

Ainul Hayat said...

Mule2 cam tak faham BW tu ape? Bandwidth ke?? Ghupenye blogwalking....heheheh...

Tak canggeh enpon tu?? huh....

Misshy Innz said...

izuddin mmg humble. beri hitam pun kata cikai .







pukul nak ?
HAHA !

LORD ZARA 札拉 said...

cikai eh?

agak2 nak kak zara dushum kamu?

dush!

SuFy said...

ok la tu, skurang2nya dapat update..jgn mengeluh ye encik Kembatolo..;)

cik EPAL said...

fuyohhhh BB kot. beli bp ea? mmg tgh nak usha BB ni. huhu

| gad1s s0ypans | said...

heee,m0tif nye nk tunjuk BB yer.....

c(:

Related Posts with Thumbnails