17/04/2011

apakah perasaan korang bila orang yang korang sayang call dari jauh semata-mata nak borak dengan korang??

Seriously aku happy gilaaa. rasa macam mimpi. Hahaha. ok bai ! xD


DSC_0982c
Thank you for reading this entry !

17 comments:

Misshy Innz said...

oooooooooooooooooooooooooooo
ni lerw yg buat abang izuddin happy .
awek johor lah tuh .
bhahaha !

Rozuan Ismail said...

amboi..happy sungguh dia..hehe..seronoklah org yg jauh call

adrinaqamarina said...

wallah~

orang jauh, cepat call kite jugak!

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

ehem

~: nisa :~ said...

happy tak pe, jangan la gila....

mahirahnazlim said...

xtido 3 hari 3 malam la ni dpt calling dr yg disyg HAHA

Puteri Iqa Izyan said...

ala, nak jugak orang jauh call..




*walaupun tadek. bhaha

Bella Ayub said...

of course la akan happy dan terharu..
lepas tu mesti nak borak lama2.. :)

hiro said...

gitahu sapo boh...kawe nok add dekat FB, tak pom tolong jago tuk demo..haha

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

hanpon aku macam dah tak ada fungsi sekarang ni. hek3~

Ummu~Ishak said...

mak call eyh?

LittleGurl said...

mesti la happy gile!sampai tido pon boley termimpi2..hikhikhik

Fatin Aliyya said...

peewit peewit..ada kang yg x tido lena mlm ni.haha :D

Anonymous said...

1st word, alhamdulliah sbb dr calling tu kite tahu die sihat n still ingt kt kite lg wlpn die beribu batu jauh dr kite...n senyum memanjang selama 7hr huhu

Eyra. said...

Ecewahhh dah berpacaran eh skrg? Hehe. Dah lama tak dapat call drp orang jauh saya, uhuk3

aunyasyuhada said...

bak sini nombo kau , sat lagi aku call :) haha

diana said...

"apakah perasaan korang bila orang yang korang sayang call dari jauh semata-mata nak borak dengan korang??"

pernah tak ada orang jawab gini..

"rasa menyampah sangat dan nak muntah.."

hahahahahah

Related Posts with Thumbnails