07/04/2011

entah apa-apa part 2

assalamualaikum. sambungan entri aritu. nasib baik mood nak mengarang datang balik. kalo tak memang tade la sambungan entri tu. Sebelom ni pon dah banyak entri part 2 yang aku tak sambung. hahaha. 


Percaya atau tidak, antara kitorang, izwan yang keluar dulu. tapi aku yang dicop abang. nampak tak nampak tak? aku tak payah nak susah payah keluar awal pon still leh jadi abang. matured aku sudah bermula seawal kelahiran lagi der ! v_v hueh3.


Cite dye ceni.. Masa lahir, aku ngan izwan dah bertengkar dalam perut kerana berebut sape nak keluar dulu. Berlaku sedikit adegan tolak menolak saat tu. pada masa tu jugak, selamber je izwan bagi sepotong ayat. aku ingat lagi dye cakap, ko kan abang. jadi ko kena la bagi aku keluar dulu. aku terus sentap bila dengar ayat tu. dalam sentap aku tu, sempat jugak aku  bagi penendang sebijik sebelom dye diteran keluar. dan disebabkan itu jugak, mase izwan lahir, keadaan dye 50-50 ko tahu ?! muahaha. puas hati aku~


Lepas tu lepas tu, aku skang ni pon masih perpegang dengan ayat tu. setiap kali kitorang berebut nak dapatkan pape, sepintas lalu aku akan teringat ayat tu. jadi, nak tanak aku terpaksa mengalah dengan izwan. sebab ape? sebab aku kan abang ! harharhar.


Akhir kata, korang jangan pelik kalo suatu hari nanti, izwan dan aku berebut seorang awek, pastu aku dengan relanya bagi pada izwan. sebab ape? sebab aku kan abang. muahaha ! apelah sangat sayang awek jika nak dibandingkan dengan sayang adik? hehehe. ok bai ! assalamualaikum.


*apsal aku rase sweet lak entri nie? ngee~

**pasal gaduh tu tipu jek. tapi yang izwan lahir 50-50 tu benarr !

***malas nak upload gambar. update pakai henpon sangat seksa ko tau?! grr !

****internet mungkin masuk rini. dengar boleh, percaya pon boleh tapi jangan bagi harapan. kehkehkeh.

*****entri dah tamat la noks ! >.<




Thank you for reading this entry !

17 comments:

man yusoef said...

HAHAHAHA!! ko mmg abang yg baik la...

sri said...

hahahahahha baiknye Din! ^^,

iNi iZwah said...

aku ingt ko mu hok adik napok mu ag manjo dr we. hehehe :p

Ainul Hayat said...

HAHAHA....terbaik jer entri ni yerp..

Anonymous said...

haha..takyah nak sonok sgt la tenet masuk ari ni sampai nak post entry 2 kali:D

diana said...

baiknye kamu..
nak jadi abang akak tak??
kalau jadi adik kamu,akak mintak pinjam duit dapat tak??:p

Anonymous said...

hohoho.. ustaz mencarut.. noks=mencarut..

Anonymous said...

hohoho.. ustaz mencarut.. noks=mencarut..

Naqib Mohamad said...

hahaha! aku pun dulu pelik jugak kalau kembar, yang keluar dulu tu adik, yang kemudian tu abang.

faisal said...

wah makin kerap lak aku jumpa blog kembar..nice story yg tak semua org rasa...

http://faisalapardi.com/

Ummu~Ishak said...

ade org kata sapa lahir dulu abg

ade org kata sapa lahir kemudian tu abg

sapa lahir dulu tetap kena jadi abg

lalalaa~

Nur Atikah said...

haha.. mmg abang harapan laa..

izwanie azieda said...

nama sama. izwan dan izwamie. fuyoo. sweet gila. hahaha. done follow u :)

Farah said...

'Baiknya' abang . Hihi :D

Anif Abdullah ® said...

haha,baiklah sangat kan..
bestnya ada kembar..owh!

|| amira || said...

nmapak tak 'game'nya di situ ?
hahaha,

apaper pun , semoga menjadi 'abang' yang baik :)

Nurin Insyirah said...

x tahan aq gelak hahaha!! abang yang baik

Related Posts with Thumbnails