11/03/2011

you are special.

DSC_0151
peace !



"you are not weird, you are limited edition"
ehem ehem ! =D



update : Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Memula skali, beribu maaf dipohon sebab gambar yang gedabak tu. Tadi mase buat entri ni yakin je nak taruk gambar besau-besau. Lepas tu malam ni bile bukak balik entri tu, tetiba perasaan geli-gelimat datang. Macam nyah pulak aku taruk gambar cenggitu. Hahaha. Pulak tu, entri dua tiga patah je. Alahai! Nak tanak terpaksa update balik kasi taruk tulisan banyak sikit macam yang korang tengah baca skang. Bila dah baca sampai sini, ketahuilah bahawa entri ni dah nak abes. 1 2 3 abes! Kahkahkah. Ok bai!



*quote bukan untuk diri sendiri.
harharhar
Thank you for reading this entry !

18 comments:

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

ni mesti takde idea nak update blog kan? tu yg tepek gambar besar2 tu. hahaa.

Wan Zulqhairi said...

sila potonh kuku, sila gosok gigi, sila korek telinga. sila bla bla bla.... hahah..

Anonymous said...

semat k0 gtuh???hehe

JIJI YU said...

kuat mukat weh..

Bazilah said...

ececeh tak limited edition sangatla sebab kau kan ade kembar hikhik.

Ummu~Ishak said...

kapan pulang ke misr?

ubi said...

haha...taik hidung mum pokding..gmbar besar gilo..letih aku internet aku nok loading...ni pom gmbar bawoh tok hbs lagi loading..haha

Cik Ungu Kamila said...

ala rileks la der ! sometimes sekeping gambar tu pun dah boleh menceritakan segala-galanya. ecececeh :p

adrinaqamarina said...

bila scroll sampai ke gambar gedabak tu terus rasa gelak kejap. haha.

letak la gambar kembar ko, sejuk lah mata memandang :PP

kembatolo™ said...

lyeah.
ni pon keje la cik kak.. haha

kembatolo™ said...

que.
amboi2.. senang2 je ko eh? haha

kembatolo™ said...

anonymous.
buleh kiro la.. haha

kembatolo™ said...

jiji.
nera jah ni. haha

kembatolo™ said...

bazilah.
tu lah pasal.. aduii..
taley jugak jadi limited edition. haha

kembatolo™ said...

ummu ishak.
15 hb ni. =(

kembatolo™ said...

ubi.
bukok post sajo la mey, jange loading blog. haha

kembatolo™ said...

cik ungu.
hahaha.. ade jugak org bekap. haha

kembatolo™ said...

qama.
dah dah.
aku tanak bace komen ko. hahahha
asek2 kembar. tension~

Related Posts with Thumbnails