11/03/2011

terharu tak terkata.

Ehem. Assalamualaikum. Selamat hari jumaat. Selawat dan salam kepada penghulu sekalian nabi, nabi muhammad SAW. Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad.



Entri ni suka tuk aku berkongsi satu perasaan dekat pembaca blog ni. Perasaan terharu kot. Sebab sebelom ni tak penah dapat ceni pon. Kira ni 1st time la. Hahaha teruja nak stori ni boleh sesape tak tolong kawal nafsu keterujaan aku nih? keh keh keh.



Korang pernah dapat kad jemputan kahwin yang ditujukan khas tuk korang? Penah? Tak penah kan? Tolong la cakap tak pernah sebab nanti kalo ade sesape pernah dapat, terus berubah mood teruja ai ni. Tolong eh?! Ngahaha !



DSC_0101
nampak tak tulisan si kembar (wan&din) tu? bangga2!! haha



Sesape yang tak nampak tulisan tu, memang ditakdirkan akan menerima ujian CACAT PENGLIHATAN. Siriyes! Hambik ko!! Hueh3. Oo tak cukup ye? Okay aku tambah! Barangsiapa yang belom jugak nampak, maka hendaklah baginya ke pejabat pendaftaran OKU dengan segera. Sekian ! Harharhar.



Entri sampai sini je. Kena pegi kem kijang tuk taklimat penerbangan ke mesir. Ni pon satu hal! takde tempat yang lagi jauh ke nak panggil berkumpul. Apsal tak bagi arahan suh kumpul kat rantau panjang je. Haish! Nasib baik tiket balik sane free. Semua problem takkan jadi hal. Hahaha. Ok bai ! Assalamualaikum. Baideway, kenduri tu besok. Selamat pengantin baru buat pengantin. Ok bai tuk kali kedua. =P



*terima kasih sebab menjadi sebab tido kol 5 pagi.
harharhar
Thank you for reading this entry !

26 comments:

JIJI YU said...

nyaknyo ko mu..tok ajim lagi ko oghe wat gitu ko mu..

diana said...

baizura??
sedap nama tu..:p

syamimi fatin said...

xpenah dpt pun...

Misshy Innz said...

elehhhhh ~
dah dapat banyak kali dahhh .
ade yg by pos, by hand .


pe mkne nye ?
kwn2 sebaya ramai dah kawen .
HAHA !


hilang tak teruja ko tuh ? ;p

adrinaqamarina said...

aku dah habis kem tu, tiket bukan kasi time tu pon, lusa llepas tu baru diorang panggil bekumpul lagi sekali.

pe pon, banyak ah content time kem tu nanti.

eh aku nampak nama wan je kat situ, nama din tak nampak pon :PP

Ummu~Ishak said...

selamat terbang ke mesir

KuNanGKuNanG said...

salam kenal. mmg sy xpnh dpt kad camtu sbb slalu org mesti tulis nama sy bukan nama awak. he3..:P

dieyb_noor said...

wwahh~~terujanye..terujanye..hahaha

man yusoef said...

glamer artis ni..ha ah, aku yg muda dari ko pon tak dpt kad kawen dari kawn2 lagi...huhu

maiMOONyet said...

kad kawen pertama aku dapat masa form 4. masa tu blogger kawen. hehehe. xD

Ery Farieha said...

byk kali



kawan da ramai kawen



=.=

shaa bonitaa said...

send me urs later..hee :p

kembatolo™ said...

jiji.
dop ajimjie.
dop soho supo mg dekpon. haha

kembatolo™ said...

diana.
dye duk depan umah saya je kak. haha

kembatolo™ said...

syamimi.
hahaha. kesian!

kembatolo™ said...

innz.
maksud laen, ko pon nak kawin jugak eh? haha

kembatolo™ said...

qama.
ahaha. kitorang pon tak dapat tiket lagi. tau tarikh je. -__-"

kalo pasal aku mmg terus tak nampak eh? hahaha Adoi!

kembatolo™ said...

ummu ishak.
mekaseh kak. lagi 2 hari. hoho

kembatolo™ said...

kunangkunang.
kahkahkah. yelaa..
takkan dye tetibe tulis tuk izuddin rahim. padahal tuk pompuan. logik ke? -__-"

kembatolo™ said...

dieyb noor.
eh eh.. ni apsal tlebih teruja nih? hoho

kembatolo™ said...

man.
glemer la sangat. depan umah aku je kot dye tu. hahaha

kembatolo™ said...

mai.
dah lama la ko berblog mai? fuiyo~ otai2! hahaha

kembatolo™ said...

ery.
so, nak tunggu ble? hahaha!

kembatolo™ said...

shaa.
erk. jauh kot nak hantar obesea sane.. hahaha

ble abes studi?

CIK FAFAZ said...

penah dapat juga.
lalaalalaala~
haha

ubi said...

kah3..din..aku tok tngok mano kad tuh..aku tngok wak bawoh kad tuh..keyboard gapo nyalo molek tuh..haha

Related Posts with Thumbnails