14/03/2011

imam muda 3.

Erk! Dah start bace ke? Ehem ehem ! Pertama skali, mekaseh sangat-sangat kerana sudi bukak blog ni. Kepada pengguna internet sengal anak perempuan lembap tu, segunung tahniah aku bagi sebab korang berjaya tunggu blog ni load. Blog ni agak berat kan? Yea, aku tahu.. -__-"



MasyaAllah ! ni malas nak update nih. Baru perenggan kedua dah tatau nak tulis mende. Otak dah tepu sangat kot. Blog ni dah la 3 hari tak update. Bila time update pulak, tatau nak taip ape. Susah jugak nak jadi blogger ni eh? Jadi imam muda mungkin lagi senang. Betol tak?



Okay dah ! Tayah berangan nak jadi imam muda lah nyah. Fine! Aku tahu aku tak layak tapi buat pengetahuan korang, siriyes aku terkejut bila kawan bagitau intebiu imam muda kat kuantan sikit je yang pegi. Kuantiti sikit tu aku tak sure bape cuma dye cakap sikit. Kalo aku tau, sempat kot aku pegi sane. HAHAHA ! Ayat memang mintak tumit, hape ko ingat dorang nak terima ko ke nyah? Fine lagi skali ! V_V



Dari melalut tak tentu pasal, baik aku stop sini je entri ni. Tak rela ai makan sumpah seranah readers dek entri ntah hape-hape. Hahaha. Sebelom berundur, aku sajikan gambar imam muda 3. Eh bukan, bakal imam muda 3. Imam muda 2 tak sempat nak join, tunggu imam muda 3 jela. Harharhar. Anda dibenarkan muntah mulai saat ini. Hak hak hak !



Baideway, flight kitorang ke mesir jam 7 malam 15hb ni. Naik kat klia. Saje bagitahu. Lalalala~ Nanti doakan perjalanan kitorang. Tak lupa jugak tahniah kepada insan tersayang yang baru menerima ahli keluarga baru semalam. Pandai-pandailah amik hati kakak ipar eh? Haha =P.



Nah gambar bakal imam muda 3 nie. Hueh3.

DSC_0014
lepas semayang jumaat haruslah dahagakan kasih sayang. eh bukan, dahaga air. hoho



DSC_0006
belah kanan konon malu, belah kiri konon segan. haktuih !



DSC_0024
ni driver takde lesen. abg polis, sila saman beliau. hahaha

Ok bai ! Asslamualaikum.



* Ehem, malam ni online boleh? Dahla semalam tak online.
tsk tsk tsk. (T_T)
Thank you for reading this entry !

16 comments:

Cik Ungu Kamila said...

peh ! bakal imam muda tu nyah ! hahaha XD

btw, have a safe flight :)

nur hidayah isa said...

tulisan kat blog ni agak pusing kepala nk baca...guna la tulisan yg biasa tu...baru la senang nk baca...just opinion...

gamba cantik la,sharp..ko pakai slr ape ek?

zarifahmr said...

sejuk perut mak mengandung anak kembar. nak berguru dengan mak kau jugak lah teehehee

Nurul Iman Rosman said...

owhh. ni lah keje2 brader2 baru balik dari semayang jumaat ye. semua nye dahaga. sian2! len kali bawak bekal, jimat duit. HAHAHA!

Nur Atikah said...

Have a safe journey to Egypt wahai imam muda 3! :)

JIJI YU said...

ih3..awak ni mmg nak masuk prog tu ke

Bella Ayub said...

alahai..

akademi ak-Quran tanak ?? kata qul-qiraat ?? eh..qiraat tu pun aku tak faham sangat ape.. :))

diana said...

ayat yang kecik sekali tu untuk sapa??
akak ke??
hahahahh

ubi said...

muko pok cek supo muko saf awal dlu..kah3..kiut miut..hak3

cimut munniey :) said...

driver takdak lesen? isk isk isk! cool! haha

snf said...

siyes jeles ngn kembar:-) suke suke suke..

lini hasnan said...

erk? imam muda tak berjiwang.kehkehkeh

Misshy Innz said...

babai ;)

Pyka Rahmat said...

ingatkan kembar selalu pakai baju sama colour sama. haha

kiesya said...

bangga dengan program imam muda...smpai org luar negara pun tertarik jugak..


www.duniakiesya.blogspot.com

Farah said...

Bila pakai kopiah , nampak ustaznya . Bila tak pakai kopiah , takde tokoh ustaz pun .

Hehe :D

Related Posts with Thumbnails