16/03/2011

kisah dubai international airport.

Hai! Assalamualaikum buat pembaca yang tegar sekalian. Mekaseh sudi bukak blog ni. hehe. Kepada yang baru je terjumpe or terbukak blog ni, harap korang boleh sesame suka blog ni jugak. Hahaha gile gedik ko nyah mintak macam tu. Kalo tak boleh nak suke kat blog pon, suke kat penulis pon takpe. Ngaa~ *mintak tumit sedas*



Alhamdulillah, seperti yang korang semua tahu, aku dah bertolak dari mesia untuk ke egypt semalam. Jadi, skang ni aku bukan nak cakap dah sampai egypt. No no no ! Belom sampai egypt lagi. Aku skang berada dekat dubai international airport.



Nak dijadikan cerita, kitorang semalam merayau-rayau cari tempat tido ko tahu?! Nasib baik la dekat sini ade surau, boleh la menumpang kasih dekat situ. Masa tido malam tadi ok je. Semua layan lentok habis. Lepas semayang subuh, niat di hati nurani nak la sambung tido lagi memandangkan flight tuk ke egypt jam 3 petang. Tuptup, tetibe datang guard dari mane ntah mintak kitorang blah. Siap cakap kitorang mengganggu orang nak semayang. Mengganggu kepala hotak kau! Semayang hape kol 8 pagi? Sabar jelah~ (-__-")



Buat pengetahuan semua, aku transit kat sini 15 jam. Takde hotel pulak tu. Jadi, suka hati korang la nak simpati or nak gelak. Boleh pilih. Ok bai !



Ade tak aku cakap di pintu surau tu ade sighboard larangan TIDUR dan makan? Ade kan? lalalala~



DSC_0309
walaupon tak mandi,dalam gambar bukan ade bau pon. ye dak? hahaha



*kalo ade awek studi sini kan best? eh lupe, awek dah pindah.
hakhakhak =DD
Thank you for reading this entry !

16 comments:

Wan Zulqhairi said...

poyo je laa guard tuh..

Anonymous said...

KORANG DA BALIK KE??YEAYY

JIJI YU said...

nayo ko mu..dubai tu luah litar weyh..tubik g deghak luar la awok

KuNanGKuNanG said...

sabo je la ye...sabar kan sparuh drpd iman...

Bella Ayub said...

laaa.dah balik yewww??

diana said...

tak sampai hati nak gelak..
sedih..:(

ieqa said...

HOHO sobsobbs.
Haa dua dua ade. Gelak sedas, sedih segayung.
Sabau je laa ehh. huhu

Ummu~Ishak said...

hajat nak transit kat dubai tak dapat2

kembatolo™ said...

que.
nak wat cane. tu tempat dye. sabar jelahh..~

kembatolo™ said...

jiji.
aku xdae nak tubik.
baso alquds xsey buwi g derak. jengg~

kembatolo™ said...

kunang2.
mase tu mmg sabar pon. campo ngan mamai lagi. hahaha

kembatolo™ said...

bella.
haah. TERPAKSA balik. hehehe

kembatolo™ said...

diana.
olololo.. baik pulak akak rini.. hehe

kembatolo™ said...

ieqa.
sedih segayung?
sikit lagi laa~ haha

kembatolo™ said...

ummu ishak.
baik tayah transit kalo kena 16 jam tade hotel.ufhh~

CIDUT CIPUT said...

heheee..same kalau transit kat kuwait, cleaner dia bising2 halau kitoang lepak + melepaskan lelah kat surau..bukan time nak solat pon masa tuh!

15 jam sunggguuuhh lamaaa -.-'' nasib baik saya 10 jam jek ;))

Related Posts with Thumbnails