10/03/2011

4 million safe work hours without LTA

Hahahaha. Pekejadahnye kembar buat entri tajuk omputih ni. Korang jangan pelik lak. Kalo korang pelik, aku ni lagi la bertambah pelik+hairan+ajaib campur skali maggi secukup rase biar sebati maka jadilah orang masak hairan 3 rasa. Heh?! Aku sendiri pon tak tahu apsal aku tulis entri ni. Wakaka. Okay, tu tipu. =_="



Assalamualaikum. Yang ni janji tak tipu. Sebenarnya entri ni adalah salah satu entri penghargaan kepada company aku yang dah berjaya melangkah ke arah blablabla. Hahaha ni pon tipu jugak. Wekk! Sila baca, sila jangan percaya, sila bersila sila. Ok fine tak lawak. Boo empatbelassetengahkali!



Sebetulnya, aku sengaja tulis entri ni untuk mengucapkan beribu juta tahniah kepada Tuan Haji Zaid bin Abdullah, director manager BAKTICON ENGINEERING SDN BHD yang telah berjaya mencapai 4 million safe work hours without LTA yang diusahakan bersama anak syarikat beliau. Jangan nak ngengade tanye LTA tu spesis hape sebab aku sendiri pon tak tahu. Hueh3. Tapi mengikut firasat, naluri, gerak hati dan perasaan yang dianugerahkan pada setiap insan, aku rase LTA tu spesis yang berkaitan dengan safety la kot. Ni aku rase, belom tentu betol. Sape-sape yang turut sama nak merase, boleh tolong tinggalkan komen. Merasa sama-sama mesti lagi best bukan? Tolong jangan dabel meaning. Kahkahkah.



Anugerah tu ekseli dah dicapai pada disember 2010 tapi baru skang diadakan majlis. Sebabnye, aku sendiri pon tak tahu. Nak tahu jugak, sila tanya beliau sendiri yep. Hehe.



Jadi, sebelom aku berundur aku nak kongsi sikit gambar-gambar ketika majlis sambutan tu. Ade la sekeping dua. Sekeping dua la sangat. HAHAHA ! 



DSC_0006
majlis baru bermula



DSC_0027
macam biase, doa kesyukuran mesti ade. sila abaikan si pembaca doa. haha



DSC_0024
tangan mesti tadah tau!



DSC_0028
khuyuk mungkin? hurm..



DSC_0045
perasmian. dye ni anak bapak abah aku. kehkehkeh


DSC_0287
belek2 dulu sebelom bagi


DSC_0293
ni baru bagi. 1 2 3, senyummm~



DSC_0326
wohoho



DSC_0124
"halalkan keSENGETan ku", getus si banner.



DSC_0132
konon gambar kreatif la ni. haktuih!



DSC_0105
BCE, BCE carrier, BSA, TA vantures



DSC_0316
ehem ehem. memang tiap entri kne ade. WAJIB hang tau dok? walaupon separuh. haha



bakticon
ok la kot. hihi


DSC_0148
lalalala~ tak cantik jangan marah. ai tak reti. hahaha



Memang sekeping dua kan? HAHAHA ! Nak tengok sekeping dua lagi, sila ke facebook ai.. Ok bai!
Thank you for reading this entry !

11 comments:

Farah Atiqah said...

masa 4 million aritu kan dah mention LTA is loss time accident...
time kasih
hehe
:)

kembatolo™ said...

farah atiqah.
oh ye ke?
sori, bebal sikit.
susah nak hafal.
hahahaha =P

JIJI YU said...

projek gedio plok mu ni

diana said...

si pembaca doa tu macam kena paksa je muka ..
hheheh

man yusoef said...

apekah?? tak paham..tapi aku dpt simpulkan, entry ni nak cakap yg ko baca doa kat event tu...hahaha

ko suke komen kejam kat blog aku kan...HAHAHA

Wan Zulqhairi said...

apa pasal pembaca doa tu xtuck in baju??

kembatolo™ said...

jiji.
buke hok aku, hok pok daro aku.
sajo jah ni , promote. hehe

kembatolo™ said...

diana.
erk.
mmg muke camtu nak wat cane kak.. hahaha

kembatolo™ said...

man.
pembetulan, tu kembar aku, bukan aku. wakaka.padan muke tersalah. hoho

saje nak kasi ko tahu aku ni tajam! hehe

kembatolo™ said...

que.
pekerja bermasalah mmg cenggitu.. haha

Abir Abhar said...

wow, gmbr2 mkin cantikk

Related Posts with Thumbnails