07/12/2010

tak baca pon takpe. bukan penting sangat pon. =P

Assalamualaikum bapak bapak dan ibu ibu sekalian. Makanya, seperti tajuk yang terpampang di atas ertinya korang sudah tahu apa intinya. Erks! Korang tak paham kan? Aku pon. Hahaha.

Mula mula kena terima kasih kepada Allah sebab bagi kita hidup hingga ke saat ni. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah. Ehee.. Peace! Saje tulis banyak kali nak bagi korang ucap syukur banyak sikit. Kalo tak tulis, memang dah tak sebut kan? Macam la korang tu rajin sangat. Haha.

Blog Baru Pilihan Malaysia 2010. Tahu ke tidak? Ekseli segmen ni aku hamik dari sini. Sape sape yang nak lebih paham, boleh terus klik sini. If tanak dua dua, sini pon boleh klik jugak. Padahal semua sama jek. Kehkeh!

Jadi, aku pon tataw kenapa aku buat mende ni. Nak cakap desperate, bukan. Saje saje pon bukan. Menggedik pon bukan jugak. Terpulang ah pada korang tuk menilai kerana dirimu begitu berharga. Eh tiba tiba. Maksud aku, kalo aku cakap macam mane sekalipon bila korang tak setuju, masing masing buat andaian sendiri jugak. Tak gitu? Ala.. Tipikal orang melayu. Ehem ehem!

Dalam blog ni, korang akan dapati entri pertama aku bertarikh lapanmacduaribuseploh. Boleh baca ke tidak? Okay, aku tulis lagi skali. 8 mac 2010. Entri tu bertajuk "ehem²..dgn ini,aku memperkenalkan diri..". Sila jangan annoying dengan tajuk aku tu. Paham paham lah 1st entri memang kena syok sendiri. Lagipon, nak harapkan bakat menulis opkos belom berputik lagi. Wakaka.

Okay dah. Sudah sampai ke penutup. Sesape berminat boleh join jugak. Tolong join ramai ramai sebab sebenarnye-aku-segan-join-mende-ni-sorang-sorang-temankan-aku-pelisss~. Kahkahkah.

Assalamualaikum.

apehal aku asek gelak je tengok gambar ni. 'tolo' sangat eh? Kahkahkah.


p/s - apsal takde anugerah blog kembar pilihan eh?kalo ade kan senang..cerah sikit peluang..haha.
Thank you for reading this entry !

50 comments:

Awangku Johan said...

akhirnya saya mgomen.. hehe...
ok la bro.. yg pnting ikhlas dr hati hahaa..
Ok salam perkenalan dari saya.. saya dah follow blog kamu kembatolo. hehe.. klu ada masa mai la follow blog saya ek

Wan Zulqhairi said...

serius aku vote ko nanti.. hhaha.. buat smpai menang.. jgn jadi cam aku... dah kalah hari tu ngn kat saringan pertama.. Uwaaaaa T__T

hamzah ian said...

kah kah kah.. mcm lawak je gmbr

Cahaya Kehidupan said...

macam CSI je ..hehehe..CSI ala orang Melayu.leh tak mcam tu..hehehe

Anonymous said...

hahahahahha...~ ok dah. =p

Cik Mimie said...

hehehe..saja nk menyelit kt sini..
lalalala..^_^

si suraya said...

good luck si kembar! insyaAllah saya pun akan vote anda! baru buat thun ni dah dpt follower 400 lebih. tak mcm blog saya. tak cecah 100 pun. hehe btw gud luck :)

CIK FAFAZ said...

i'll vote u.
dun worry.
hidup kemba!
muahahha.
:)

missy hucena said...

bes nye ade twin...sebijik lak tu... =)

Mama Kembar 3 said...

good luck! insyaAllah mama akan vote korang (kalau tak terlupa pasal ni laa hehehe)

Ummu~Ishak said...

yg kiri tu izwan ke? masih tak bape boleh beza. cuma yg pasti izwan lebih macho dr izzudin, haha

Mas Sakura said...

gamba y bawah tu mcam robocop. ahahaha XD

kembatolo™ said...

awangku johan.
eh? sebelom ni tak pernah komen ea?
hahha.. thanks byk2 sudi komen..
salam perkenalan jugak..

=)

kembatolo™ said...

wan.
whooaa.. dah masuk eh ritu?
dasat ah! *kagum2*
ahakz!

kembatolo™ said...

hamzah.
tang mne lawak pon aku pon tak tahu der..
ahahahaha

kembatolo™ said...

cahaya kehidupan.
CSI? silap celup kaler r kalo gitu..
keh keh..

kembatolo™ said...

anonymous.
ape yg ok? gulp~

kembatolo™ said...

cik mimie.
muat ke nk menyelit tu?
tersepit lak nanti.. hahaha

kembatolo™ said...

si suraya.
eh eh.. jgn r banding2 macam tu..
tak suke ah..
masing2 ade kelebihan kan? peace~

tengs!~

kembatolo™ said...

cik fafaz.
kembar vote kembar..
bukan pakatan ke tu? hahaha

kembatolo™ said...

missy hucena.
sebijik? seketul taley ke?
hakhakhak..

tengs komen~

kembatolo™ said...

mama kembar.
kalo lupe t saya ingatkan akak balik.. orait? haha

kembatolo™ said...

ummu ishak.
izwan macho, izuddin kacak.
adil tak? wakaka.. =P

kembatolo™ said...

mas.
robocop? cun jugak robocop kan?
kehkeh.. XD

I n n z said...

nak gelak bolehh tak ?

kembatolo™ said...

silakan kalo ko tak kesah kaki naek ke muka pasni.. hahahahaha

Anonymous said...

ok tu sbb nak benti gelak secara mendadak. kene break emergency sbb takleh gelak banyak2.. hekhek.. =p

d_LA said...

SEMOGE BERJAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farah said...

Tajuk tak menahan =P
Semoga berjaya . Ini soalan wajib . Mu yang mana satu ni ? T___T
---->Tolong jangan bagi jawapan yang handsome tu kamu =D

kembatolo™ said...

anonymous.
tak terkucil ke buat macam tu? haha

kembatolo™ said...

dla.
ehee.. pendek lagi tu.. wakaka

kembatolo™ said...

farah.
tajuk macam tu baru cool.. haha..
mekaseh mekaseh..

ai yang pakai spek.. eh bukan yang handsome, kacak jek.. wakaka.*boo perasan!*

okay, sebelah kanan itu saya. =P

I n n z said...

tak takut punnn .
kau kann jauhhhhhhhhhhhhhhhh .
takkan kene pun .
hahaha xP

Farah said...

Oh , yang sebelah kanan tu , kamu . Haha .

Anonymous said...

x.. sbb da biase hidup 2 alam... hahaha.. =p

Fatin Aliyya said...

seyes gmbr ko yg baju merah pakai spek ni mcm x-men daa.hehe :p

kaAka said...

nt sya vote ye...
btw,serious comel pic nh...
hahahahahah

kembatolo™ said...

innz.
eleh.. ko tu penakut.. macam aku tak tahu.. haha

kembatolo™ said...

farah.
erks.. yela saya. nape?
ade tak kena eh? haha

kembatolo™ said...

anonymous.
fuiyo.. 2 alam dr. rozmey ke? hahaha

kembatolo™ said...

fatin aliyya.
xmen cool ape.. wakaka..
segan aku wei.. =P

kembatolo™ said...

kaaka.
comel? erks..
tade word laen ke? haha

syafiQakarim said...

PHEWITTT...lama tak lepak sini.
hahah aww..kacahk bergaya =D

Anonymous said...

Terima kasih banyak untuk menulis ini, itu unbelieveably informatif dan menceritakan ton

kembatolo™ said...

syafiq.
eh eh..
mne satu kacak mne satu bergaya?
wakaka..

tengs komen~
hehe =D

kembatolo™ said...

anonymous.
erks~
sama2..

*walaupon tak bape paham komen tu* haha

*cimOt* said...

beshnyer ader twin..lalalalalala

Puteri Iqa Izyan said...

merah menyala :P
biasenye kuning :D

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sis dah follow blog ni..sila undi nombor 88 ye..jangan risau kita bukan sekumpulan :)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

Related Posts with Thumbnails