06/12/2010

keluar lagi.

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Syukur banyak banyak sebab sakit tekak dan batuk aku dah makin berkurang. Terima kasih tak terhingga kepada semua yang sudi komen kat entri sebelom ni. Siap bagi petua madu campur limau nipis lagi. Limau kasturi tak perlu ke? =P


Sebenarnya, malam yang aku selesema gila vavi tu, aku keluar lagi ko tahu? Dah diri tak sehat masih lagi nak ikut kembar. Tak reti sungguh. Nak buat cane nyah, ai memang kena sentiasa dengan dye. Umi ai pesan macam tu, nak tanak kena ikut. Kang jadi anak derhaka ngeri sangat bunyinye. Haha. Lagipon, mana tahu nanti kalo ade perompak nak rompak dye, aku mesti ade skali. Boleh sama sama bantai perompak tu kan? Ngahaha. Tak pon ceni, kalo dye kuar sorang sorang n dye dapat jumpe awek cun, tak ke rugi aku? Ye tak? Ngaa~


tempat : city star (CS)
masa : malam selesema gila vavi
tujuan : hantar barang

Yeah! Memang tujuan aku nak pegi hantar barang. Biasa la, aku skang wat part time hantar barang. Balik hari tu berbakul bakul orang kirim barang tuk sedara kat mesir jugak. Nasib ah aku ni baek hati. Hoho. Skang pon masih ade lagi barang yang belom diserahkan. Cuti demam. =P


Lepas hantar barang semua skali, aku n the geng pergi ah food court. Angan angan nak makan kat situ lah kan, skali tengok masyaAllah! Apsal ramai sangat awek cun kat sini? Tetbe rase ai-segan-la-nyah-nak-makan-depan-awek-cun. Ceit! tipu jek. Sesak giler kat food court uh. Memang tade seat r nak duduk. Meja pon full. Last last, kitorang amik jalan mudah makan kat cinnabon kat luar dari cs.


Ingatkan derita dah berakhir, rupa rupanya kat cinnabon pon penuh jugak cuma ade dua seat je kosong. kitorang berlima. Terpaksa la tunggu dalam 5 minit baru ade yang reti nak berambus. Pelik jugak kan, dorang dah siap makan tapi still bertenggek kat situ. Cool camane sekalipon, bengang jugak ble tengah lapar. Kan kan? haha.


Derita bersambung lagi apabila pelayan cinnabon tu buat buat tak nampak kitorang ni. Boleh dye pandang macam takde perasaan bahawa dye tu seorang pelayan? Haish! Panas ble ingat balik. Dah, nak stop kat sini. Tension ari tu belom hilang lagi. Korang layan ah mende kat bawah ni !! Bai! Assalamualaikum.

Wakaka. =P

DSC_0393
tunggu mende ni punye la lama.. argh!! stress2!!



DSC_0354
tengah cari yang palinggg muraahh.. =P



DSC_0345
jelas tak ke'tension'an kitorang? haha



DSC_0353
yang ni paling cool. tapi mulut bising jugak ble dah lapar. wekk~



DSC_0392
ni pulak sesi mengurangkan stress..



DSC_0383
takde caption pon takpe kalo dah nampak nikon tu kan? ahhaha



DSC_0377
selesema. tahan je. aigo!



DSC_0358
buat pakatan taknak bayar. kehkeh.


Thank you for reading this entry !

22 comments:

hamihemo said...

bestnya...lama dah x kuar makan ngan member ni hehe

mirachubby said...

hohoho..jelez u ! ;P

cimut munniey :) said...

amboi! da chat pegi melantak eh eh eh! HIHIHI!

syukur dah chat :)

Eyra. said...

alhamdulillah dah sihat ye.

makanan tuh macam kek batik. err kecur air liur!

ieqa said...

cettt dasar tak reti dok diam! hahaa :P

ehh ape tu? kek? aiskrim?? worrr TERLIURRR~ *slurpppp

ehem ehemm anda kene tag. harap maklum ^^

Wan Zulqhairi said...

orang selsema kena makan bubur je..

hiro said...

igt2 org malaysia sket..heee

Farah said...

Cinnabon ? Sedapkah ?

Ummu~Ishak said...

oh city star yg dirindui!

kim salam kat ostat 'yang paling cool' tu. lalalaaa~

Ummu~Ishak said...

soalan di luar tajuk :

entri 'musim mengawan' bertarikh jun2010 atau senang cite linknye

http://naughtytwin.blogspot.com/2010/06/musim-mengawan.html

yg gambar ust ismail dan isterinya tu > adekah isterinya tu nabilah/nashimah si kembar?

dylla fadzil 小草莓 said...

cool photos :)

kembatolo™ said...

hamihemo.
ape tunggu lagi?
ajak dorang skang jugak..
sambut awal muharram skali.. hehe

kembatolo™ said...

mirachubby.
jeles sebab?
=P

kembatolo™ said...

munniey.
sbenanye, tak sehat lagi tu..
tp lepas makan baru jadi sehat..
hahaha

kembatolo™ said...

eyra.
alhamdulillah.
da sehat kot.. makan punye pasal kan.. haha..

tp ni bukan kek.. aigo~

kembatolo™ said...

ieqa.
aik? ni pesal adik beradik komen skali ni?
takkan la komen pon taley jauh2, tahu la kembar.. hahahaha..

ntah.. tak sure..
yang penting, boleh diMAKAN!! ehehe

okeh.. temkiu..

kembatolo™ said...

wan.
tu pon bubur jugak.. =P

kembatolo™ said...

hiro.
lu nak ke bro?
kat mesia tade kot mende ni..
kalo tak boleh blanje..haha

kembatolo™ said...

farah.
haah, cinnabon..
boleh tahan jugak sedapnye..
tanak try? =D

kembatolo™ said...

ummu ishak.
ostat tu tak terima salam dari orang yang tak dikenali.. ahahaha...

kembatolo™ said...

ummu ishak.
eh? wife dye kembar jugak ke?
tataw ah yang ane satu..
kenal ke? ade lagi tak adik dye yang kembar? ngahaha~

kembatolo™ said...

dylla.
tengs! =D

Related Posts with Thumbnails