07/12/2010

1 muharram 1432.

Hai! Assalamualaikum. Mood tak bape nak ceria. Stress dengan pengurusan arab nie. Nombor telefon baru dah beli seminggu yang lepas tapi sampai hari ni masih taley guna tuk buat panggilan dan terima panggilan. Bila ditanye, dorang suruh daftar nombor dulu dengan kad pengenalan mesir. Hape kau ingat aku ade ic mesir ke? Hampeh betol!

Lagi aku hangen sebab aku dah topup no tu. Gila kan? Telan topup walaupun buat panggilan tak dapat. Hish! Sabar jelah.

Belajar kat tempat orang ni memang menguji kesabaran kan? Lebih lebih lagi negara arab. Itu je. Btw, dah masuk 1 muharram 1432 hijrah. Azam baru, semoga tahap kesabaran aku terus meningkat. Mampu bersabar dalam setiap yang mendatang. Jumpa lagi, Assalamualaikum. =)


p/s - sesape nak kontek aku, boleh call no izwan. buat masa ni share no je lah. haha =P
Thank you for reading this entry !

23 comments:

Wan Zulqhairi said...

SALAM MAAL HIJRAH dari WAMOZUWAHA. Banyakkan Bersabar.. Hehehe.. Kirim Salam kat kembar.. huhuhu

khaulah mujahidah said...

1 Muharam 1432h, jumpa blog ni. ;)

mg dipermudahkan sgl urusan hidup.

Nur said...

yeah..setuju...duduk negara macam nih kalao x bersabar memang da lame...

Ummu~Ishak said...

pakai mobinil/ettisalat/vodafone? sejak bile lak pakai pending activated ni? dulu alatul je terus aktif

hunnys~ said...

xingt la plop nk tanyo,,
klate beloh mano neyh??

miya said...

saya ada no e-where! :P

Anonymous said...

yg penting kesabaran meningkat dan kalau tak sabar pun org tak nampak.. hehe.. susah kan nk jadik cool 24/7?

1 makhluk bertenggek tp tanak pun mintak kemba.. :P

d_LA said...

Salam Maal hijrah bro :)

Mas Sakura said...

lame betui tak denga cite ko nih. =)

kembatolo™ said...

wan.
salam maal hijrah jugak.
sabar tu tengah usaha biar jadi banyak r ni.. haha

tengs..~

kembatolo™ said...

khaulah mujahidah.
ye eh?
whoaa.. terharu2!

tuk kamu jugak..=)

kembatolo™ said...

nur.
da lama? lama ape? kawen kan?
kehkehkeh.

kembatolo™ said...

ummu ishak.
ntah r start ble.. tapi kitorang datang dah jadi ceni.. T_T

kembatolo™ said...

hunnys.
ekseli, bukan klate sangat.
duk republik jerteh.
hahaha

kembatolo™ said...

anonymous.
memang tengah usaha nak jadi cool 24/7 pon.. nasib musim sejuk skang, boleh r jadi cool 24/7.. kahkahkah

tak mintak kembar dah tu nak ape?
belanja kembar? hahaha

kembatolo™ said...

dla.
salam hijrah 1432 sis.
=P

kembatolo™ said...

mas sakura.
ko tu busy.
aku macam biase jek. haha.

exam ok?

kembatolo™ said...

miya.
pnggil e where ko?
dasat ngat.. haha

nurayunni said...

salam hijrah..

kaAka said...

byk kn bsbr...
moga dprmdhnkn sgla urusan...
slm maal hjrh...

kembatolo™ said...

nurayunni.
salam hijrah jugak.

kembatolo™ said...

kaaka.
insyaAllah..
tenkiu2.. hehe

hunnys~ said...

oooo~
republik jerteh,, =D

kite blajo kat republik batu rakit,,
=D

Related Posts with Thumbnails