08/11/2010

the invisible of me.

Assalamualaikum. Sesaje nak buat iklan tak berbayar kat sini. Sekarang orang duk kalut update kan tumblr. Kenape sebabnya, kita sendiri pon tak tahu. Mungkin mende tu mudah je nak update. Pastu pulak tak perlu mintak izin or kena maki sebab buat reblog kan? Jadi, kita pon nak join jugak aktiviti korang. Maka dengan ini, kita mengisytiharkan kita pon dah ada bende alah tu.


Nak jenguk kita punye tumblr? Nah link nye..


http://naughtytwin.tumblr.com


Lagi satu nak bagitahu, gambar gambar yang kita update tu buatan sendiri. Jadi, hak milik kita sepenuhnye la kan? So, kita bagi kebenaran la sesape yang nak amik ke copy semua gambar tu. Cuma kita mintak jasa baik, kalo bole taruk la link kita sikit kat situ. Tu kalo baek la kan, kalo takmo nak wat cane. Kita mana bole paksa paksa orang. Nanti ummi kita marah. =)

Dah. Kita nak kena mintak diri dulu. Zohor belom semayang ag. Sebelom kita beransur, kita nak mintak maaf kalau kita ada buat sape sape terase hati. 

Okay ! Assalamualaikum. Bye~

dua2 kita ada. tapi kita bukan tamak. hehe

p/s - sopan tak kita? =P
Thank you for reading this entry !

28 comments:

I n n z said...
This comment has been removed by the author.
I n n z said...

sopan tak kita?



TAKKKKK !!~
;p

Wan Zulqhairi said...

sopan giler dowhh..

Wan Zulqhairi said...

aku folo kt tumblr gak ..

..hizamirahim.. said...

haha.
=.=

kitew pun adew tumblr.


mati ah.
muntah nak sebut.
haha.

syarifah radiah ibrahim said...

sopan tahap~
haha.

CIK FAFAZ said...

haha.
sangat sopannnn.
:)

Encik Suami said...

TUMBIR tue mende?abg tak paham lah. siyes nie.
alahai..sopannye..anak sapa la nie??

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sopan sgt !
teruje bace..
hee~
x phm dgn tumblr..
tpi ade..

Farah said...

Ala , sopannya kita ! :)
Kita pernah tengok tumblr kamu

Anonymous said...

awak.. kita nak ckp kan.. yg awak ni kan.. sangat melucukan.. kita klaka awak ckp kita2.. hahahahahhahahah..!!

kembatolo™ said...

innz.
awak dengki ngan kita eh? HAHA !

kembatolo™ said...

wan.
tocey2 ! kita tahu kita sopan.
kahkahkah.. XD

kembatolo™ said...

hizami.
jangan mati lagi zami.
admirer ko ramai kot.
kesian dorang t.. haha

kembatolo™ said...

syarifah.
tahap?
makcik kantin eh? haha

kembatolo™ said...

cik fafaz.
yeyey!
kita sopan.. haha
wekk!!~ *muntah*

kembatolo™ said...

encik suami.
tumblr lebih kurang blog r. tp dye tu lagi simple. tu je kot. haha
tak reti jugak ekceli. kui3.

anak bapak. XD

kembatolo™ said...

nur hafizah.
wow ! awak siap teruja lagi eh?
kita pulak tataw la cane.. haha

blaja slow2..
pasni paham kot.. =P

kembatolo™ said...

farah.
kita tahu kita sopan. wekk!
hahahaha.

ye ke? mekaseh mekaseh !

kembatolo™ said...

anonymous.
kalau macam tu, kita kena cakap macam ni lagi la? takmo dah.. kita dah banyak kali muntah sebab cakap macam ni.. hahahahaha

Anonymous said...

kite rase cam nak pengsan jek baca awak ckp camni.. lawak laa awak ni.. lempank kang.. ('lempank' di eja utk sesuai ngan 'kita') hahahahahhaahah~

intanurulfateha said...

comel nyeeeeee
kite kite kite kite pun ade tumblr tau awakkk
tp kite tanak kasik org bace
sebab kite malu














kite kn pemalu ;p

kembatolo™ said...

anonymous.
lempank la kalo berani.. nanti kita bgtaw ummi kita..ummi kita garang tahu? hahaha..

wek wek wek!!

kembatolo™ said...

intanurulfateha.
erks~
awak pon malu macam kita jugak?
ahaha..
=P

Anonymous said...

Awak2.. jgn ar comel2 sgt sbb nanti kang kite terbayang2 kite tgh gaduh ngan budak lelaki lembut mase kt tadika sbb die tanak kasi kite pegang watak heroin mase main anak rumah..

Ahahahhahahha...

Wek wek wek..~ =p

cik EPAL said...

belum lagi rasa nak wat tmblr ni. best ke?

kembatolo™ said...

cik epal.
hurm.. bole tahan la..
kalo pompuan lagi sesuai kot.. hahaha

Anonymous said...

Kite takde tumbeler, mama kite tak kasi wat.. sebab nanti kite pemes sgt susah. nnti kite nak pegi mane-mane , mesti ade mate-mate yg perhatikan kite.. kite takot.. huhu.. awak tak takot ke awak?

(muntahkedarah)

Related Posts with Thumbnails