21/08/2010

korang pegi dulu, aku follow nanti..

assalamualaikum..
berikut merupakan laporan sah-tak-sah yang sempat aku buat sempena dengan keberangkatan bebudak maahad tahfiz al quran wal qiraat pulai chondong (MTAQ) ke mesir pada rabu lepas.. dorang sumer junior aku.. oleh kerana aku seorang senior yang prihatin dan penyayang, aku telah pergi ke epot untuk sama sama menambah sebak mereka yang akan meninggalkan tanah air.. kasi meleleh setitis dua.. hakhak..

hurm,.. sepatutnye, entri ni ditulis dan dipublishkan 3 ari yang lepas tetapi memandangkan aku iaitu izuddin rahim telah diserang demam sehingga menyebabkan aku jadi tidak normal, maka entri ni terpaksa ditunda dari hari ke sehari.. nak buat cane nyah, nak bangun pon ai tak larat, ni plak nak taip entri.. kesian ai nyah~ hahaha..

mse aku sampai kat epot pengkalan chepa uh, da agak lewat r.. flight dorang kol 4.30, ktrg lak smpai lam kol 4.. risau jugak takot tak sempat jumpe dorang.. memang sia sia g epot kalo tak sempat jumpe.. kan? alhamdulillah, setibanya di sana, dorang belom check in ag.. wahh..!! manyak lega maa.. berbaloi datang.. rupe2nye, dorang tunggu ktrg datang.. eceh! perasan.. padahal flight dorang tade ag.. kah kah kah !
 
kat bawah ni ade seciput dua ciput gambar yang sempat aku amik.. tade la banyak sangat, sekadar nak cukupkan syarat jek.. korang tengok la.. mase ni da mula demam.. kepala pusing pusing, badan lak seram sejuk.. tu yang pakai sweater uh, rembat yang kawan aku nye.. tp dalam demam pon sempat ag posim.. senyum pulak tu, sweet ag.. eh tetbe..~ ha3



yeay! nampak tinggi lam ni.. hoho



muka tahan sebak~



da abes macho ke tu? haha



senget pon sengetlah !



dengan mudir MMP, mantan mudir MTAQ



sila jangan perasan oke!



ni r sir.. spotim nak mamposs! hakhakhak..


nota kaki ;

1. inject kat bontot mmg sakit kan? nk duk besila pon ase kebas.. haha
2. oit bebudak, korang jgn t'kejut ngan mesir..
3. mood hapdet masih dalam pembaikan.. maap kalo entri suam suam kuku je..


*aku tengok citer ko blakon ag..sumpah cute..

=)
Thank you for reading this entry !

18 comments:

ishiko said...

ohhoo..pewaris-pewaris rr tu..

Atiqah idrus said...

apsal jgn terkejut ngn mesir lak? hoh

ibnubaba_04 said...

semat baba aku..haha

Anonymous said...

hoho~dlm cite aje
kat luar x pon..haha
ciannye demam...
seb baik da sembuh.

kembatolo™ said...

ishiko.
pewaris pe? hoho

kembatolo™ said...

atiqah idrus.
g sendiri bru taw.. taley gtaw kt sini..hakhak..

kembatolo™ said...

muing.
arap r ing.. baba mg mudir MMP kae loni..kno semat sopmo la..haha

kembatolo™ said...

anonymous.
eh kt luar ag cute oke.
kalah yg dalam citer..haha

da sehat da..tinggal sakit perut je ni.hihi

Hizami Rahim said...

nape tak pakai baju sama?
haha~

Rina (◕‿◕)✿ said...

hoh. sume sejuk mate memandang hehehe

get well soon!

syuQ said...

mecet noh junior ang!
leh r ang pasan mude jap haha

kembatolo™ said...

hizami.
tanak ah! nanti org komplen sebab tak cam..hahahaha

kembatolo™ said...

kak rina.
sejuk tgk yg ane tuu?yg pakai sweater kan? hakhak


tenkiu..da baek pon ni..
alhamduillah~

kembatolo™ said...

syuq.
haah kan..nmpak ngat aku muda ag..haha

mamatih said...

rindu pada said hawa.... dia jadi tuk iman terawih ka mana he...

Nur Hayaty said...

gambar yang "sila jangan perasan tu" sweet je...haha sila jangan jeles...=P

Anonymous said...

assalamualaikum..nk japok buleh

zuk zuhaiza said...

eh2..twin..nice

Related Posts with Thumbnails