09/03/2010

meh cni sape² nk kenal..


elloo..how r u?milahhh..!oo milahh..!mne ko pegi hah?abg kasim datang ni..haha..
Eyh korang,sudi baca lagi blog aku yg tade pape nih?hoho. Disebabkan korg da bukak blog aku nih,aku dgn rela hati,jantung,hempedu,buah pinggang n segala jenis anggota badan aku akan balas budi baek korg..jeng3x..aku akan update lak..wahaha..bangga x?angguk smpai pecah dada kalo bangga..hihi~

Hurm,.aku nk update ape hah?korg de cadangan ke?mmg tade idea r..2 r..gatal sgt..!Org laen ade blog,ko nk blog gak..org laen update,ko nk update gak,tp ko nk update ape wahai izuddin rahim oi?citer ko sakit perut?citer ko tdo byk?citer ko skip kelas?*yg ni tpu je*haha..jgn caye yg last uh..sbb yg 2 antonim ngn sifat aku yg tersangat2 'rajin' neyh..whoa..!siap ade tanda petik tunggal kat atas rajin uh..bangga2..hakhakhak..

aku citer sal dri aku la ea..?korg pn xknal aku lagi kn?..tol x?..SALAH?!ape yg salah?kalo stakat knal ngan chatting je,bek tayah ckp kenal..2 nmenye knal xrasmi,xdiiktiraf,..kalo lam dunia realiti,2 ibarat anak yg tade surat beranak..beranak tataw kt mne,tetbe je g hospital nk dftar warganegara malaysia..kompem xdpt..jd org thai la jwbnye budak 2..kcian..*ape yg aku mengarut neyh?*uwaa~

Aku nk strt ngan parent aku dlu ea..coz aku ada pn sbb dorg gak..dorg yg bertungkus lumus 'bekerja' smpai la kuarnye aku..haha..dabel meaning dikesan kt cni ye..=p . Nama abah aku rahim bin abdullah..org tganu tp xreti cakap tganu pn..nasib baek no ic dye 11..ade la jugak bukti dye org tganu..walopun seposen..haha..then,aku nk gtaw korg yg aku ni tade mak..sejak lahir lagi aku tade mak..kcian kn..?lahir2 da tade mak,tp nk wat cane..aku tanak korg simpati kt aku..xpe~..aku da bese..sbb aku cuma ade umi je..muahaha..amik korang!kne ngan aku..!
(umi ngan mak xsama ke?) Sah izuddin ni xbpe btol stesen..lantak korg r..aku ckp xsama sbb ejaan je..hueh3..paridah binti daud,nama umi aku 2..psst!sape2 nk jd menantu dorg nih,baek cepat2 hafal..cewaahh..!*poyo jela*hahaha..umi aku lak org klantan..tganu + klntan = aku..kre mix gak la aku ni..hoho..patut r smart-samun semacam je aku ni..=p..ALHAMDULILLAH!!

eyh2..rasa mcm da panjang r aku taip nih..kibod pn mcm nk tanak je berkhidmat tuk aku..ckup r kot tuk entri yg ke-2 ni..bajet da panjang la 2..haha..tape kn?kte jumpa laen kali plak..2 pn kalo umo korg ngan umo aku panjang..insyaAllah..asslmualaikm..

ni la abah ngan umi aku..agak2 la,aku ikut sape ea?hee~teka sdri la..
Thank you for reading this entry !

17 comments:

Anonymous said...

nak mintak sain laa kat umi awak.. kate kat die, die salah seorang dr idola saye..

kembatolo™ said...

anonymous.
apsal tetbe je dye jadi idola?haha..insyaAllah,nanti saya gtaw..kalo ade masa datang r umah..leyh kenal2 ngan umi..tetibe jek..~haha

Anonymous said...

hehe.. takde.. bukan tibe2.. adelah sbb nye die layak dijadikan idol.. takkan nak amek jac victor kot? :))

kembatolo™ said...

oo..tape la kalo gitu..nanti gtaw la sebab2 tu eh?ngaa~

Anonymous said...

motif nak tau? *sile refer ayat 'cliche' di atas*
kang kalau jumpe auntie saye bagitau laa.. kire cam woman-woman talk.. *series tak?* hihi

kembatolo™ said...

ok2..meh r jumpa dye kat umah nie..haha

Anonymous said...

chop! ayat cliche tu takde kat atas.. kantoi lak.. *ayat cliche tu kat mane2 komeng yg saye mentioned pasal ayat cliche*

Anonymous said...

die ade fb tak? he he he

kembatolo™ said...

maafla..umi saya tak reti bab2 teknologi ni..hehe..

fb anak dye ade.nak tak?ngaa~

Anonymous said...

jangan tak tau.. skang ni banyak je mak2 yang ade fb..
motif idola? nak menuntut ilmu laa tujuannya.. kate idola kan..
tp ilmu ape tu takyah laa nak habag kat cni cek..*refer lagi kat ayat cliche tu kalau nak* :)

kembatolo™ said...

apsal asyik rujuk ayat cliche je nie?ade maksud pape ke?hahaha

Anonymous said...

dah tu awak asyik tanye bende same.. saye ckp laa bende same gak.. hehe

kembatolo™ said...

mana ade sama..ayat laen2 la..haha

Anonymous said...

chop.. mase kecik2 kat skola suke menjawab ngan ustaz n ustazah ek? hehe

kembatolo™ said...

sikit2..haha

Anonymous said...

hehe.. ok dah2.. nah amek ni.. denga laa.. best.. best dr Justin Bieber yg separa matang tu.. hihi

http://www.youtube.com/watch?v=zFxYAbANt4c&feature=related

kalau ada anak buah belikan laa kat dorg.. let them learn..

Nur Ardilla Najwa said...

assalamualaikum.

since this is my 1st time browsing ur blog, here it goes, reading from the 2nd post. sbb 1st post tak boleh nak komen! =) happy blogging.

Related Posts with Thumbnails