13/03/2010

ehem..buah ati pnye besday..

assalamualaikum..ape khabar sume..?sakit ke sehat?(bce ngan nada doktor oke!)

Alhamdulillah!setinggi2 syukur pd Allah SWT sbb masih bermurah ati mengurniakan nikmatNya kpd kita sume..xkurang walo sdikit pn..walaopun kita ni slalu je wat salah ngan Dia..btol x?kalo korg jujur ngaku r..!haha.. Sume yg Allah larang,mende 2 la yg kita nk wat,kalo yg disuruh tade plak yg brebut2 nk bwat..xke pelik 2?haish!!*heran2*.. tp mmg btol pn,sbb syurga itu dikelilingi dgn ape yg xdisukai oleh manusia,diulangi,TAK DISUKAI oleh manusia,n neraka lak dipagari oleh mende2 yg selari ngan nafsu..jadi,sesape yg nk merasa nikmatnya syurga,jinakkanlah nafsu anda..(pesanan penaja nih..haha)<--mode tazkirah dtg,aku layan jela..hihi..

Eh2..korg jgn nk pasan lak..tazkirah tersebut tuk diri sendiri jek..tade niat nk tuju kat sesape..tp kalo ade makhluk2 laen yg terase 2,alhamdulillah..leyh pahala kat aku..sme2 berpesan ke arah jalan yg lurus,no belok2..haha.. Ha..!lagi 1,selawat dan salam ke atas nabi muhammad SAW..ikutan sepanjang zaman.. Fuh!bru complete tazkirah aku..hoho..

Urm..ape lak kaitan tajuk ngan yg kt atas uh..?tertanye2 ke?*bajet femes da aku ni*hak3.. yg kat atas 2 mmg tade kaitan langsung pn ngan tajuk aku..kan da ckp,kat atas 2 tazkirah FOC ikhlas dari aku..(nota kaki-foc ialah free of charge) kalo nk amik manfaat,silakan~ tp kalo tanak,diam bole x?!..n jgn lak salahkan aku sbb xbg peringatan ble da dihisab nanti..amik ko!!<--mode berpandangan jauh sambil melepaskan geram..hee~

Sbenanya,aku sje wat post ni tuk gtaw yg 12 march lepas ialah besday buah ati aku..kira post kali ni ditujukan straight forward kpd dye la..SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN MING(kaler pink sbb nk sesuaikan ngan umi aku r,bukan sbb jambu!hueh3)..didoakan agar ming panje umo(bia dae nga anok2 din skit ag*supo nop bini esok kakre jah..haha*). Ni nop mitop maah sbb dop ingat etep besday ming ni yg ke brapo..sjo malas tulis angka,takut napok berumur..hehe..sbb di hati kami(we nga din), ming sentiasa muda n chantek..!idaman jejaka2 ensem like us*poyo2*..haha..we olls love u very2 much*btol ke BI aku nih?kalo salah lantak r,bkannye ade markah pn..haha* tp macam da tlewat aku wish ni..ari ni da 13hb..

Erks~pembetulan yea..HAPPY BELATED BIRTHDAY..insyaAllah,bulan 8 nnti kita dating yea!
psst,jge u pnye suami baek2 taw(abah aku la 2) haha..daa..

 ni r gmbar last aku ngan buah ati aku..4hb 8 2008..da lame kn?aku pn nmpk bergetah ag..haha
Thank you for reading this entry !

2 comments:

bukan penggoda said...

haha. lawak ah entri ni.

kembatolo™ said...

apsal lawak?tak rasa lawak pon..haha

Related Posts with Thumbnails