10/11/2013

Kenduri Kahwin

Assalamualaikum !!!


First of all, 3 tanda seru tu anggap sebagai simbol excited kerana telah berjaya update dalam masa 3 bulan. Bukan senang nak gagahkan jari taip entri dalam kekangan masa yang sangat terhad ni. Ewahhh.. Boleh tahan baku bahasa aku sejak jadi warga pendidik ni. Huahua.


Sebenarnya cerita ni dah lama. Baru sekarang rasa nak kongsi kat sini.


Dalam ramai-ramai batch maahad, sekarang dah masuk 6 orang yang telah mendirikan rumahtangga. Mendirikan or mendudukkan or membaringkan rumahtangga tu wallahu a'lam. Dah halal buat la macam mana pun ye dak? kahkah. Double meaning ai kasi. Harap budak-budak sekolah tak baca. Ataupun dorang baca tapi tak faham. lalala


pengantin baju kelabu tu member gua. baju hijau pulak adik member gua merangkap junior gua masa maahad dulu. beza umur setahun pun buat majlis sekali. Aku yang kembar ni tanak buat sekali ke? eh? eh? ............. (-___-)


Majlis ni kalau tak silap bulan september hari tu. Takde lama sangat kan? Belum sempat dapat anak lagi kot. Benih anak? Wallahu a'lam. Huwaaaa hambik engkau double lagi. Krik krik krik~


Antara yang dah mendirikan/mendudukkan/membaringkan rumahtangga ;-


1. Wan Abdul Baith. Majlis dia aku tak sempat pergi kerana sebab yang aku sendiri taktau. Sekarang dah selamat berada di jordan.
2. Nur Waafi


3. Azmir Azri (dan akan menyusul si jejaka berbaju melayu merun dan ungu)


4. Mohamad Imran

5. Muhammad Dawud

6. Mohamad Izhan (pengantin diapit 2 makhluk yang tak sedar diri)

Sekian saja update untuk kali ni. Sebelum berundur, kenapa rupa semua member aku ni macam-cantik-je-macam-comel-je-macam-baik-je? Ok dah. Sekarang aku pun dah terjebak dalam ni. Babai ! 
Thank you for reading this entry !

3 comments:

Rozuan Ismail said...

tuan belog dah nak kahwin jangan lupa ajak. sanggup balik klate ni

MG schmidt said...

buat skali la .
kalau pasangan dpt kemba jgk lg gempak ..hehehe :)

syamimihaziqah said...

Ieqa pun plan nak buat majlis sekali je dengan Iera tapi Iera tak mauuuu. Cisss
Eh tapi bukan nak kahwin pun lagi. Berangan je lebih. Hahahaha

Related Posts with Thumbnails