28/04/2012

Weekend #1 : Pantai Bukit Keluang

Assalamualaikum. Mulai hari ini, entri yang berkaitan dengan hujung minggu akan dinamakan dengan "weekend". Baru nampak stail ye dak? Alahh.. Stendek entri erkk dan cerita kembar la. Macam tak biasa pulak baca blog ni. wkwkwkwkwk



***


Kalau nak dikira dari segi minat, aku lebih suka air terjun dari pantai. Banyak sebab kenapa aku suka air terjun. Antaranya ialah, kat air terjun ada air terjun dan kat pantai takde. Eh eh macam sewel je ayat. Kena lempang baru tau. XD


Tapi tapi tapi itu jika berkaitan dengan mandi manda or main air jelah. Air laut masin, so kalau mandi taleh nak berenang kuak lentang, kupu-kupu, dan secara keseluruhan, aku tak suka berendam kat pantai. wahahaha. Ada pulak orang nak kisah kan? BOO!! boo boo jugak, kalau tertelan air masin camane? Apa kau ingat ni proses pengawetan ke nak telan air garam sesedap rasa? Sepak kang~


Ok cukup pasal pendahuluan. Masuk isi.


Semalam hujung minggu. Seperti biasa, kitorang(aku, izwan, dan ayie) selaku teruna bujang sudah terang lagi bersuluh keluar makan angin. Senang cerita, outing bak boys over flower gitu. Cuma kitorang ni bertiga je. Pastu flower pun taktau ada ke tak. kihkihkih.


Keluar g mana?


penat edit baru nampak lawa. huh~

Yeah! Kitorang g pantai!! Tadi aku gtau tak suka mandi pantai je kan? Lupa nak cakap, kalau nak lepak, pantai lebih menambat hati.


hah lepak la kauu

Actually ni bukan lepak. Kitorang santai sambil makan. Picnic lebih sesuai kot? wakaka


kehidupan seorang-seorang-seorang teruna bujang o.O


driver of the day. tengkiyu beroo. sila makan bero, makanan banyak bero. hahaha


Boleh tahan lama lepak sini. Bunyi azan maghrib baru reti nak balik, ish ish ish.. Brader bujang kan, stendek ah. Kahkahkah.


sape pulak rajin kemas ni? anyonyonyo sopannyee ^__^


Balik dan bai. 


#OffTopic : Gambar dalam ni semua edit. Jangan tertipu dengan keindahan photoshop. harharhar
Thank you for reading this entry !

15 comments:

Wan Zulqhairi said...

kenapa si abang lagi nampak macam nerd manakala adiknya tidak??? kbai.

NURUASHIA said...

drebar heli tny bile nk tubik lepaks lagi??? die ade new story psl heli die hahahahah :P

NIZAM said...

gambar yang first tu cantik kot.

aneff.marhfiz said...

lawa nauuuu gambar first ? untunglaaa pantai sekangkang je dengan umah --'

FL blogh0use said...

lama tak lepak pantai @.@

Shafika Afli said...

lame dok mai sini

|| amira || said...

hahaha ..
best la dapat picnic ..
lawa gambar pantai tu .
*hargai usaha meng'edit' :)

cik annur said...

boys over flowerrrssss....
hahahahahahha!!!!!!!!!!!

cik annur said...

boys over flowerrrssss....
hahahahahahha!!!!!!!!!!!

Rozuan Ismail said...

puji diri sendiri sgt =)

wala'_wafa' said...

teringin nak p situ gak...aritu member ckap nak bwak..tp x sempat..huhu...

najwaMazlan said...

Pantai bukit keluang? oke. serious best kat situ. sebab ada satu jambatan ke hape entah, boleh buat ala-ala dalam filem. kah3.

shaa bonitaa said...

tak leh nak beza kembar dua org ni..bape lame cuti msia?

Syazwan Che Deraman said...

lamo doh tak mari sini bos..

MimieRara said...

Yg mana izuddin yg mana izwan entahh

Related Posts with Thumbnails