24/05/2012

Tuan Blog Ni Masih Bernyawa

Assalamualaikum warahmatullaahi taala wabarakaatuhu wamaghfiratuh. <-- salam panjang sebab nak qadha balik salam selama tak update ni.


Dah berapa lama aku tak update? Kisah pulak aku nak amik tahu kan?


Orait.. Setelah hampir sebulan tak update, wajar untuk aku kembali dengan entri baru. Sebelum orang lain fikir tuan blog ni dah meninggal ke apa, baik aku amik langkah selamat. Update sejengkal semut tu lain hal. Pokoknya, aku dah update ni hoiii >.<


Sekarang ni mood nak berblog dah kronik sangat. Taktau kenapa. Bukan setakat mood berblog, malah mood nak amik gambar pun turut sama terkubur. Mohon sedekahkan al fatihah tuk mood tu. *Al faatihah*


Akhir sekali, terimalah gambar lampau dibawah untuk tatapan.

*muka baik*


Ok bai. Tunggu bulan depan lak. HAHAHA alfu gracias~


BAJET BETUL ENTRI NI. PUI!!! *harap takde sape nampak tulisan ni. aminn*
Thank you for reading this entry !

12 comments:

dee said...

pUyU!

pena rozie said...

mmm...

✿Lady Ainaa✿ said...

semart2...hehehehe

Rozuan Ismail said...

ingtkan dah kahwin lari kat siam

PutriesNoora said...

ingat masuk imam muda..saspenderr je=P

Puteri Iqa Izyan said...

bakpo tangan lagu tu?
supo pistol tangan jah aku kelih. hewhewhew

Ery Farieha said...

amboiiii

lavenderlover said...

welcome back!

shazika said...

kemainnn lagi posing bro

Cik Bulat said...

Bismillah ,
eh? hidup lagi ke? Syukur Alhamdulillah.
seksinya gambar . Kbai ~

Cik Bella said...

hahah kelakar lha ! btw cantik posing tuu :DD

Raden said...

ape ni tayang gambo?? tu je modal entry? haha

Related Posts with Thumbnails