28/03/2012

Ucapan Hari Jadi

Assalamualaikum.


Sebenarnya saya nak buat tajuk "ucapan birthday". Bila fikir tiga empat kali (kenapa kalau fikir mesti tiga empat kali? taleh ke buat fikir sekali or dua kali?), rasa tak patut jika merojakkan bahasa ibunda ayahanda nenda kakanda dan adinda ewahhh. Lebih-lebih lagi sekarang sangat popular dengan kempen 1 malaysia yang begitu hebat diperkatakan di persada dunia sehingga plastik gula prai kaler hijau tu pun dah tercetak logo 1 malaysia. Syabas malaysia, anda telah mencorakkan plastik gula tersebut. XD


Baiklah. Berdasarkan pengamatan saya, intro di atas tidak penting.


Semalam hari jadi saya. Eh kenapa saya mention dekat sini? Sebab semalam saya dengan kembar saya, sambut hari jadi di tempat yang berbeza. Saya sambut dengan menjaga kedai abah saya manakala dia sambut di pavi atau nama penuhnya pavilion. Mungkin dia ada makan kek(wallahu a'lam saya tidak tahu) dalam kesejukan penyaman udara di sana sedangkan saya makan roti gardenia yang berharga 70sen ditemani angin kipas sepoi bahasa. Hulurkan simpati anda dengan taip ON SIMPATI dan send ke no izuddinrahim. tskk alamak tertacing la pulak. =')

nampak tak? saje nak menjeleskan saya. huh~

ini sms ucapan dari ayie. HAHAHA


Walaupun demikian, bukan itu saya nak cerita. Hari jadi kali ni agak berlainan tau tak? Sebab saya dapat ucapan istimewa. Ucapan yang berjaya buat perut yang ada 6pacs seperti saya jadi geli gelimat geli yang amat! Yang takde 6pacs jangan risau kerana anda juga layak merasainya..! hewhew =3


penduduk bumi bagi wish woii. terus saya berubah jadi penduduk nameck. tengah training nak jadi super saiya peringkat ke 22 ni. kahkahkah


Saya rasa inilah wish paling berharga pada hari jadi kali ni. Penduduk bumi ada berapa bilion eh? Kira semua orang di bumi ni wish untuk saya la kan? lalalala.


Sempena dengan ni jugak, saya nak ucap terima kasih kepada semua yang bagi ucapan, bagi doa, dan seumpamanya. Nak cakap saya terharu takut orang cakap saya hati kuntum. Jadi lebih baik jika saya cakap saya gembira dengan ucapan-ucapan dari anda semua. Ucapan panjang ofkos reply pun panjang. Kalau ucapan "HB" je, jangan pelik ah kalau reply tu ada "TQ" je. hahahaha. Babai~


190 others posted on your timeline


Cramp terus jari nak reply semua. Dari pukul 8 sampai zohor baru siap. Pheww~ lain kali tanak dah orang wish ramai-ramai. Tobat tanak dah.

Ok bye. =D


Thank you for reading this entry !

15 comments:

yuyu Zulaikha said...

hepi besdae la sekali lagi naaa :P

Wan Zulqhairi said...

Ko nak hadiah apa bro?

Rozuan Ismail said...

aku lagi sorg

Anonymous said...

happy birthday abe din n abe izwan :)

Miss Purple said...

haha, happy birthday =D

NIZAM said...

hepi besday boh. bereh :))

:: Khai Artzfar :: said...

hahah sekali lagi nak wish samat ari tua.. kahkahkahkah..

[wani_mn] said...

hb!! (ucapan malas nak wish. hahaha)

TunTeja said...

hmm...agak tergeliat yer urat otak untuk memahami mesej yg anda balas pd matyie...

happy birthday dan selamat menjadi penduduk namek yg berjaya...tapi bosan penduduk namek cuma ada satu jantina ha..ha..

PutriesNoora said...

alamak lambat sket..tapi xlupa...happy birthday!=)

Ana Farhana said...

happy belated birthday,may allah bless u

Noraim said...

happy belated birthday :)

miya said...

po city star jah pun?

cehs! mana ada weh. iwe keno g check mata!!!

sue perbs.. said...

heppy belated bday...

LittleGurl said...

alamak, lambat sgt doh ni nok wish. hahaha. btw, selamat membesar! =)

Related Posts with Thumbnails