31/03/2012

Erkk #8 : Terima Kasih

Assalamualaikum.


Padini Authentics


athelete


 Yeyey! Dapat baju baru..~


Orite. Ni budak(lah sangat) baru cukup umur nak update lagi.


Dalam hidup, aku memang jarang dapat hadiah. Boleh dikatakan kalau dapat tu, macam pelik gilaaaa. Sangat pelik! Sebab tu bila hari jadi, aku tak expect akan dapat hadiah. Mungkin kerana kawan semua lelaki, so dorang tak kisah sangat bab beri-hadiah-terima-hadiah ni.


Berbeza dengan besday kali ni, ada seorang hamba Allah yang baik hati, cun, bijak, kreatif dan sopan(bila tak gelak, kalau gelak terus hancur hahaha) yang kirim hadiah. Masa terima tu, serius terharu+sebak. And then bila sedar aku seorang lelaki tayah gedik nak tacing bagai, terus cancel nak mengalirkan air mata keharuan. Hewhew =3


Jadi kiranya entri ni sebagai tanda terima kasih buat beliau untuk hadiah tersebut. Satu-satunya hadiah untuk hari jadi ke-22 ni. Ehem.. Terima kasih banyak-banyak cik sri ramadana binti salman. Eh terbagi nama penuh lah, sorry eh? =P


By the way, dia pun ada blog. Klik link untuk ke blog beliau. [cicakdanlelabah]


Ok itu je. Actually coklat pun dia ada bagi. Disebabkan nafsu serakah terhadap makanan tak boleh dibendung, maka coklat yang tidak bersalah terus di'ngapp' sebelum sempat gambarnya diambil. Mohon halal eh? hahaha kbai ~





Thank you for reading this entry !

7 comments:

aneff.marhfiz said...

wewitttt ! wewitttt ! >.< mohon pose guna baju tu . HAHA

Dylla Fadzil said...

ehemmmm piwittttt ;P

[wani_mn] said...

huntonglaaa ada org bagi hadiah. hahaha ;D

Rozuan Ismail said...

macam besar je baju tuh, muat ke? haha. kalau x muat bg wan.hehe

Ana Farhana said...

seronok laa tu..haha

aidabeelicious said...

senyum :)

Tiara Fazlin said...

untunglah ostat da jumpa calon eh eh

Related Posts with Thumbnails