20/01/2012

Via Emel

Assalamualaikum. Ni cuma cubaan untuk update blog melalui emel. Tapi ni bukan cubaan, ini betul betul. Ye, ini mmg bukan cubaan, ni betul betul. Tu pun kalau benda ni jadi lah kan? Bhahahaha.


Kalau jadi, aku nak ucapkan terima kasih kepada cikgu kila yang ajar aku buat benda ni. Walaupun pelbagai halangan yang datang semasa proses pembelajaran seperti cikgu dibahan anak murid, tapi semuanya berjalan lancar. Harap kau tak tersalah baca aku taip tu. Jangan tertukar dibahan dengan dibaham. Kalau dibaham lain terus maksudnya yang mana akan mengaibkan si anak murid yakni dalam kes ni anak murid tu ialah aku. Harap kau baca betul betul. Dibahan dan dibaham mempunyai perbezaan yang cukup ketara ibarat pepatah, "kuman di seberang nampak, gajah di depan mata tak nampak sebab masa tengok gajah tu mata pejam".


Sekian aku melaporkan dari kelas bahasa melayu. Setiap jasa baik didahulukan dengan ucapan terima kasih dan sila terima kasih aku tu sebab aku tade gepren so aku bebas memberikan kasih kepada sesape sahaja. Eh bila nak habis ni? Okbai ! 


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Thank you for reading this entry !

7 comments:

kata kila said...

bengonggggg

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. boleh lah =)

Rozuan Ismail said...

skema ngat ayat

lito said...

hehe..best jugak entry ni,,:)

Anonymous said...

jumpa muka mcm kamu kt kbmol...mueheheh..terkesima jap..

sue perbs.. said...

cubaan tpi bukan cubaan.. haha.. cuba tulis entri dngn letak pic plak

Jue said...

xpnah buat lg so far dan x tfikir lg nak buat wp mjimatkan masa hahahaha

Related Posts with Thumbnails