14/01/2012

Ragam Anak Buah #5

Dah baca entri ni? [link]


Orait.. Sekarang giliran aku pulak nak balas dendam. BHAHAHA !


Ehem.. Anak buah aku yang tu gayat. Gayat sikit ke banyak aku tatau sebab tak pernah pun tanya dia. Yang aku tahu, kalau angkat dia tinggi-tinggi sure dia akan nangis. Mula mula dengan volume slow. Bila kau buat tak dengar, volume dia akan naik secara berperingkat. Lagi haru kalau kau buat tak layan, memang gegendang kau akan terima padah. Pencemaran bunyi orang kata. Lagi satu, kalau nangis takpe lagi tapi dia ni siap bagi skrip suruh orang kesiankan dia. T_T


Antara skrip yang dia biasa sebut ialah ;


"adik ayat ni ayoh denggg!!!"
(adik gayat ni ayah din)

"jatuh adik niii!!!"

"adik osey aing nga ayoh denggg!"
(adik tanak main dengan ayah din)


Dan macam-macam lagi ayat dia sebut sampai tahap aku boleh gelak guling-guling dengan izwan. HAHAHA. Paling latest, izwan ada buat dia nangis. Pastu aku buat keje harem dengan record video dia. Cilake punya pakcik! Tapi serius best weii. Sesape tade anak buah lagi, pelis suruh akak/akak ipar kau beranak cepat cepat. Yang tengah mengandung tu suruh dia teran laju laju. Tak nyesal ada anak buah. Boleh buat macam ni.


Contoh ;




Ada lagi ada lagi!!!


Lepas aku record, kitorang tunjuk video tu dekat dia. Masa ni dia dah stop nangis tau. Dah neutral balik la. And then, masa kitorang tunjuk kat dia, benda ni pulak jadi ;





HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!


Dia nangis balik weiii! kahkahkah. Dia nangis sebab tengok video dia nangis. Pelik tak pelik tak? Gamaknye mungkin sedih sebab ade pakcik sengal macam kitorang. Dahla sengal, suka bahan anak buah pulak tu. Sabar jelah yusuf ye? Tunggu kau dapat makcik nanti, kau manje2 lah dengan makcik kau yang aku sendiri pun tak tahu sape. Anyonyonyo ~


Ok dah. Sakit perut dah gelakkan dia. Izwan pun sama. Video tadi izwan yang record. XD


Nanti kalau dia dah besar pastu dia tengok balik video ni, aku harap dia akan baca ;


AYAH DIN DAN AYAH WE SAYANG YUSUF. NI GURAU JE TAU. BIASELAH, HIDUP KENA ADA GURAU SENDA BARU BAHAGIA. XOXO =')
Thank you for reading this entry !

16 comments:

Misshy Innz said...

kejam . suka korang eh tgk yusuf nangis .



aku pun gelak sekali .;p

Nur said...

hahah..serius weh kelakar. AKu pon suka buat anak2 buah nangis. Satu nikmat rasanya..hahaha. Sekarang rindu nak balik dah. Aiyakk

Rozuan Ismail said...

pak sedara yg kejam sgt.haha

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. adohaii...
same2 sengal..

akoo pae said...

haha comel jep =)

NurulJannah Asila Ishak said...

humphh nasib baik bukan ank sndiri. hahahaha

sue perbs.. said...

haha.. tngk video sndiri menangis smpai menangis.. kesian la dpt pakcik cam ni

Anonymous said...

comey betol tgok budak nie nangis...ahaks

:: Khai Artzfar :: said...

ni baru anak buah ,.. camner ler korang dapt anak sendiri nanti hahahaa.lagi drastik gamoknyo

zakirul rahim said...

hahahaha...comel giler..

ms hanashi said...

kesian budak tu..mengigau kang!

shera haifa said...

haha.. sian ke budok nagis gitu more.. teresak2 lagi.. khenak sungguh laa pok sedara dye..

Anonymous said...

hahaha. comel je budak tu. kesian die dapat pak cik mcm tu. yg kelakar, nangis tgk video sendiri.

VanillaIce said...

comelnya yusuf! rasa macma nak picit je pipi dia. tembam! :D

Anonymous said...

mana Ragam Anak Buah 2 ye? Macam tak jumpa.

waheedaweeda said...

Mengade ngade sungguh ayoh dengg nim. siye budok. hoho :p

Related Posts with Thumbnails