12/01/2012

Ragam Anak Buah #3


Actually, aku dah siap tulis entri ni tadi. Siap tulis aku simpan dalam draft konon nak publish petang sikit. Tapi disebabkan publish guna henfon, segala yang aku taip tetibe hilang. Segala dan semuanya. Tinggal tajuk je selamat. Bongok punya blog eh tak henfon yang bongok eh bukan line pun bongok jugak k fine semua sekali bongok! Grrr..~ Sebab itulah bila korang buka entri ni kosong je. Bukan salah aku okehh. Sejujurnya, aku mintak maaf kalau ada sesape rase tertipu dengan entri ni. Tak disengajakan. Ni pun aku taip balik tau. Kesian kan? Tsk tsk tsk ='(

*****




hai nama saya yusuf dan saya kuat makan. oleh itu saya dah gemuk sekarang. selamat datang ke blog pakcik saya. hueh3

Poyo je anak buah aku boleh cakap camtu. Dia pelat lagi okee.. T_T


Kalau kau nak tahu, setiap hari aku disambut oleh anak buah. Tiap kali balik rumah memang budak nama yusuf ni dah tercegat depan pintu. Tu pun kalau pintu terbuka lah. Kalau tutup pintu, dia akan tunggu belakang pintu yakni dalam rumah. hahahaha ape ke bangang aku tulis camni woii? Pastu nak cite perasaan disambut anak buah ni sangat best tahu? Sukar tuk digambarkan dengan kata-kata. Ceit! Tu baru anak buah, kalau anak sendiri tatau ah camane. XD


Bila sampai umah, terus anak buah datang menerpa. Alang-alang dorang datang, haruslah aku dukung dulu. Kenapa kena dukung? Eh biasalah, aku kan pakcik penyayang. Anyonyonyo ~


Masa dukung, laju je dia cakap ;

"nok acuk ilik ayoh deng"
(nak masuk bilik ayah deng)

Pada masa yang sama, aku dapat rasa seluar dia basah. Eh bukan basah tapi lembap. 

"adik ecing ko?"
(adik kencing ke?)

"dop"
(tak)

Dah dia cakap tak, aku terus angkat dia naik atas katil aku. (katil aku dua tingkat, izwan bawah, aku atas). Tak peduli pun pasal lembap tu sebab aku ingat mungkin kena air masa dia makan tadi. 


Kemudian,


flash amat membantu untuk memutihkan anda. serius! kofkofkof


Hambik kau camwhore siap! Kemain kau pose mulut muncung tangan pegang ipong ye budak? Kalah orang sebelah tacing terus bawak diri masuk bilik. kahkahkah. Sedang asyik camwhore, tiba-tiba aku terbau hancing.


"adik eyok ko?"
(adik berak ke?)

"ho!"
(ye!)


Ciss.. Bedebah sungguh kau wahai budak! Tadi aku tanya kau kencing ke tidak, kau jawab tak padahal kau berry ye? Bertuahnyee ada anak buah camni. =.="


Tanpa banyak cakap (sambil terjun katil), aku terus bawak budak ni jumpa umi suruh tukar pampers. Kalaulah aku tahu kau berak, jangan harap aku nak bagi kau naik atas katil ni. ARGHH DEMYUUU!












Kejap, aku ada gtau ke yang aku tak reti tukar pampers budak? Takde kan? Lalalalala ~
Thank you for reading this entry !

12 comments:

KuNanGKuNanG said...

mane n3nye..? sy ke yg xnampak?huhu

ieqa said...

Tak nampak pun apa-apa ragam mahupun si anak buah..?

*genyeh-genyeh mata*

✿ pink velvet ✿ said...

aiks...ragam anak buah sampai ghaib entry ke? kih3~~

nia marlissa said...

pelik nih . just tajuk ? kontrovensi konspirensi ahh cemginih

nia marlissa said...

pelik nih . just tajuk ? kontrovensi konspirensi ahh cemginih

Nalisa Syahira said...

mmg meragam habis nih .

CekbOlat-bOlat said...

fullamakkk ! dsyat gilee prngai..

#buatbuatnampak

la d0n$eja n0reul said...

ragam anak buah nie buat 0wrg rasa geraaammmmm jee baca...
...(^_^)....

Rozuan Ismail said...

erk,nape x de pape

shera haifa said...

aik.. okeh tajuk tnpa isi..hehe

FizaFizz said...

en3 ni paling best~! haha..
mana? mana? en3 ni malu nak kuar ke ape?? hahaha

FizaFizz said...

hai yusuf!! lain kali buat lagi tauuu! hahahha

Related Posts with Thumbnails