12/11/2011

Erkk #2

Assalamualaikum. 



Okeh. Kali ni nak jadi sopan sikit. Aku tukar jadi saya. Ehem~



Entri sebelum ni yang pasal raya haji tu saya tak letak gambar. Perasan tak? Gambar ada, tapi bukan gambar saya. Saya kan suka letak gambar saya kat sini. Perasan tak? Siapa tak baca lagi boleh klik link ni. [link] Jadi, bila pikir balik rasa macam tak patut pulak. Sebab apa? Sebab entri saya semua ada gambar. Perasan tak? HOII!!! Tak abis-abis dengan perasan tak kau tu. Mau lempang?



Tetiba saya raya loya dengan penggunaan kata ganti diri 'saya'. Aci tak kalau saya tukar guna 'aku' balik? kahkahkah.



Sudahla weii! Kembang kempis perut aku duk tahan jemuya(jelik+mual+loya) dengan 'saya' tu. Tak menahan betul kau menaip. Aku yakin lepas ni ramai readers kau melantak habis-habisan. Sebab nak cover balik makanan yang dorang muntah masa baca entri kau. Siapa nak jawab ni ha? -.-"



Justeru, (perlu ke guna penanda wacana?) tak guna cakap banyak. Motif entri ni nak tunjuk gambar je. Kenapa nak tunjuk gambar? Stendek ah blog ni, sejak dulu duk tayang gambar. Lepas satu, satu. Siap gedabak lagi kan? hahaha. Tanak tengok boleh terus shut down laptop. Eh? XD



Jeng jeng jeng...
(nak surprise boleh pejam mata dulu. nanti ittew suruh buka baru awak buka eh? hihihi.)



Ok kau buat gedik lagi. Lempang lagi skali!!



aku agak ni muka kontrol. kan?

hai jedinn~


dua2 single. eh perlu mention ke? GAHAHA



Setakat ni jelah entri ni. Tak paham takpe, tajuk pun dah ERKK. hewhewhew(tak payah nak hewhewhew sangat boleh?)



Jadi apa kaitan gambar ni dengan raya? Gambar ni masa raya kedua. Sekarang dah nampak kaitan dia? kbai~ Challo betei!
Thank you for reading this entry !

14 comments:

Rozuan Ismail said...

tak de kaitan ngan raya je

budak penjara said...

atas sekali gambar pok deng..bawoh gambar pok weng.. yess.. betul gak aku teko sek mu hok sebenar..haha

budak penjara said...

so lg..nate pok cep paka baju tulo..g men futsal pn paka baju tu..haha

Nazifa said...

xtaw mne satu tuan belog. tiga2 same je muke.hahahaha

Nazifa said...

xtaw mne satu tuan belog. tiga2 same je muke.hahahaha

hazirah kasimon said...

hohoho ;O xpe2

Misshy Innz said...

handsome nye izwan (keep repeat peat peat ) HAHA !

Iffah Afeefah said...

erk apekah

sje nk menjeleskan org lain

sbb die ade kembo huh

Ana Farhana said...

haha,... > < lawok pn ade ..

Cik Nadia (。◕‿◕。) said...

PETI AIS pleaseeee... =.='
cair pulop tgk senyuman izwan rahim.
hahahahaha... :p

محمد رازيق said...

haha.. saya..... haha.. aku dah jangkit gedik ko ni der.. hehe..

El-Janna said...

hhaakk xde lemang pon^^

Atifah said...

pokwe terr..

:: Khai Artzfar :: said...

weyh aku join satu contest..aku pinjam gambar ko... *maap* hahaa http://khaiartzfar.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-dan-eyda.html

Related Posts with Thumbnails