10/10/2011

Enough

Assalamualaikum.



Alhamdulillah. Aku di sini sihat sejahtera. Eh ada orang tanya ke? hahaha ok tak lawak. Sumpah tak lawak langsung. Enough Izuddin!



Baik. Entri ni aku tak rasa akan bagi info pada kau semua. Sebenarnya aku nak cakap kat sini bahawasanya aku dah nak kawen. HAH?!! KAWEN?!! Ok fine. Aku buat lawak lagi. Jangan cakap kau terkejut boleh tak? Hahaha. Lagi satu, buat lawak pasal kawen langsung tak lawak. Sungguh. Enough izuddin!



Kau tahu tak mood berblog aku makin pupus? Pernah tengok harimau terbang? Tak? Ok takde kaitan pun harimau terbang dengan mood berblog aku. hahaha. Try nak buat lawak lagi eh? Tak lawak jugak. Enough izuddin!



Jujur cakap, aku update ni sebab nak jaga traffic blog je. Sebab nuff aku ada buffered. Sebab nak dapat duit. Sebab nak buat duit dengan blog. Sebab berangan konon nak jadi jutawan dengan duit iklan. So, adalah menjadi kewajipan untuk aku update semata-mata nak dapatkan duit iklan. Ye dak? OHMAII!! Serius aku rasa ni bukan diri aku. Haktuih! Enough izuddin!



Akhir kata, berblog untuk cari duit tak best langsung. Semua rasa seronok kau akan hilang apabila kau mula mengejar kebendaan. Boleh tak buat sesuatu demi kepuasan sendiri? Enough izuddin! Ok bai. 



-Pesanan ikhlas untuk diri sendiri-



"Jika kau masih mengejar kesempurnaan, sedarlah hakikatnya bahawa kau belum sedia untuk berteman."



dua budak sengal. budak? ok budak(lah sangat) keh3



*kalau rajin, tolong klik nuff aku. KAHKAHKAH !
Thank you for reading this entry !

7 comments:

ina said...

mesti sedang kejar kesempurnaan kan? eh! *tetiba*

DanieL AdiE said...

STUJU!

kalo berblog sbb nak dpt duit, mmg tak la!

Biar ikhlas...

lavenderlover said...

duit bukan segalanya but almost evrything need money rite..berblog biarlah ikhlas insyaAllah lg masyuk the money..hehe..take care!

Sunah Sakura said...

ayat paling last tu best...

epadzz zainal said...

tolo..haha

anamizu said...

aku pon x penah peduli
pasal duit dlm blogging..
yg penting aku puas
mengembara jelajah blog ;)




luv,
cik ana

FizaFizz said...

perasan budak. memang budak sengal pun..haha

Related Posts with Thumbnails