23/07/2011

Bermusafir Lagi

Assalamualaikum.


First of all aku nak mintak maaf bebanyak sebab dah lama tak update. last skali hari rabu kan? tu pun update gambar sekeping je. dah la sekeping, gambar pulak asyik muka sama. semua gambar bajet hensem lah, bajet macho lah, tapi kacak tak bajet sebab dah memang kacak. HAHAHA ! #mamatperasan


DSC_0174
sape cakap aku tak pakai pink?


Sempena dengan ketidakupdatekan aku tu, aku susun dua puluh jari(pinjam jari izwan nak cukupkan 20) memohon kemaafan kepada pembaca yang setia bukak blog ni hari-hari dengan harapan aku akan update tapi pada hakikatnya aku tak update pun. ehem.. ada rasa kecewa tak? hahahaha padan muka!


Tapi tapi tapi..


Jangan nak salahkan aku pasal ni. semua tu bukan sengaja dan bukan kehendak aku sendiri. aku pun tatau kenapa sejak akhir-akhir ni, nafsu aku terhadap blog dah makin kurang. sungguh tak tipu! kalau dulu blogwalking tu kemain laju kau tahu? asal ada awek cun update, otomatik jari akan klik. tahap kelajuan otomatik tu slow sikit dari kelajuan cahaya. kadang-kadang sama dan boleh menyebabkan cahaya dengki dengan aku. dengki(lah sangat) wekk!


Tapi sekarang? hurm.. aku agak suster ngengsot belakang kau tu lagi laju kot.


Mengikut pengamatan aku, mungkin ni kesan dari bulan syaaban bulan untuk beribadah, jadi segala aktiviti yang berunsurkan nafsu ni turut berkurangan. lepas ni bulan ramadhan. agak-agak aku tak update langsung kot? cewahh! ayat mintak lutut kan? silakan, jangan malu jangan segan nak kasi. lalalala~


Ok dah cukup merapu ni. actually aku nak cite pasal percutian aku. hah? percutian? bila aku pegi? hello.. kan aku dah gtau aku pegi bercuti nun atas sana. SILA SCROLL BALIK TETIKUS TU. tak jumpa? fine fine, aku tak tulis pergi bercuti cuma tulis bermusafir je. sorry, my mistake. hahaha


Malangnya, secara tiba-tiba aku rasa tanak cite lagi dekat sini. apa kata kau tunggu aku update lepas ni. orait? insyaAllah aku cite. entry lain lah tapi. pastu, boleh tak kau anggap entry ni entry rehearsal? tanak rehearsal, teaser pun boleh. okbai~


DSC_0338
ni sebagai pendahuluan. >.<


Tak cukup hot? baiklah. kau tatap gambar ni pulak. tapi pelis jangan komen apa-apa pasal ni. mintak tolong ni. lagi baik kalau kau buat tak nampak je gambar ni. boleh?


DSC_0169
sila tutup mata. okbai~
Thank you for reading this entry !

14 comments:

..Bai.. said...

hahaha=))<---2 je yg mmpu komen:p

IMANSHAH said...

pink siut

nurul said...

waaa pinky...nak b'musafir kat mn tu??...

H.J said...

bare besar tuh..hak3

Gadis Pantai Timur said...

pink nampak ayu je...blue mcm.....??

auny aizie said...

woooo wo wo . sexyy ! haha

Afikah Aziz said...

errrr tutup mata >_<

Cik NurulZaty said...

pink pink!

kak lang said...

pink tu...hikhik

Misshy Innz said...

hye izwan .
u nampak howt !

FizaFizz said...

hahahaha....untunglah dah abes exam!

Anonymous said...

ko pakai pink dindinnn? haha ;p

akoo pae said...

hehe pink oke la utk laki.
tarak hal~
=)

Anonymous said...

astagfirullahalazim. subhanallah. <--komen khas utk gambar last. =p

Related Posts with Thumbnails