31/05/2011

SMS

Alahai.. ber'sms' dengan orang jauh ni leceh kan? obesea pulak tu. satu sms kena caj 80 sen. 2 sms dah jadi singgit 60 sen. kalo 3 sms dah jadi bape hah? aku malas nak kira. nak congak pon dah terer sangat ni ha. henfon pulak macam dah senyap je. abes bateri lettew~ kalo tak dah boleh tekan calculator. keh keh.


Itu caj yang aku kena, orang sana nak reply balik pulak 50 sen per sms. 2 sms dah singgit, 3 sms jadi singgit setengah. wahaha. bangga kejap dapat jawab sampai 3 kali. kalo ko nak tahu, aku ni terlebih terer dalam sifir 5. sifir lain ntah ke mane peginya. oh ye, sifir satu pon tak kurang hebatnye! xD


Papepun, nak tanak kena redha. sape suruh ber'sms' bagai? sedangkan cara berhubung yang free belambak, nak jugak sms. macam lah ko tak tahu sms mahal sebab msg tu nak kena naik flight, pastu kapal selam, n then naik teksi sebelom sampai kat henfon ko. logik ah mahal kan? hahaha.


Okay dah. memang entri ni takde motif. saje gedik nak post kat blog. tapi sebelom aku blah, aku nak cakap duit sini lebih murah dari mesia. jadi, 80 sen ai lebih murah dari 50 sen yu tu! BHAHAHA. ok tu je. babai~


DSC_0011
rilek der. 80 sen sikit jelahh. tayah nak buat muka bengang pon takpe kot.

Random.
#sepatutnya publish semalam.
#thanks sebab reply sms. HAHA XD
Thank you for reading this entry !

20 comments:

Ainul Hayat said...

makwe lettew~

amy azuha said...

hehe bese la tue..cinta jrak jauh perlukan byk pgorbanan kui2..blum masuk call lagi kan

Encik Suami said...

DEK KERANA SAYANG..DAN UTK YG TERSAYANG..APE DE HAL SETAKAT 80SEN TUE KAN? XKAN BERKIRE KOT.JANJI DPT TAU KHBR BERITA TTG SESORANG TUE SUDAH LA. KAN3X?

JIJI YU said...

sejak bilo mu kiro nok msg nga ore jauh ni

adrinaqamarina said...

buah hati pengarang jantung pisang lettew :P


sebab tu guna nomb msia je, pastu tinggalkan nomb etisalat pada dia kat msia, murah pon murah.

:)

Lizzie Yasmin said...

aku msg 1=50sen.. klu call seminit = 2 hinggit,.. tapi aku still tabah menghadapi.. huhuhu
Cos dating hanyut pi telifon

kembatolo™ said...

ainul hayat.
makwe(lah sangat). haha

kembatolo™ said...

amy azuha.
sape bercinta pulak ni? doii~ haha

kembatolo™ said...

encik suami.
haah. tuk keluarga jugak kan? haha

kembatolo™ said...

adrinaqamarina.
serious ke murah? bape sen?

takde sesape lagi oke! gahaha

kembatolo™ said...

lizzie.
wahaha. nak kagum boleh? kehkeh.

kembatolo™ said...

jiji.
aku msg jaghe2 jah jie. baru skali ni jah. hahaha

Bazilah said...

pakai freecall sajelah bro, senang.

Naddia said...

baru nk ngorat..cancel!

kembatolo™ said...

bazilah.
freecall nak guna ape? cane buat? haha tak reti~~

FizaFizz said...

untunglahhh duit sana murahh! sian tol yg ber'sms' dgn u tu..bhahaha

kembatolo™ said...

fizafizz.
haah sian la jugak. tapi takpe kot. anggap je i buli dia. fair kan? hahaha

kembatolo™ said...

naddia.
alamak..! melepas la nie? rugi laa.. hahahha

Cik NurulZaty said...

sms anak ke ????? ^_^

coretcoret said...

hadoi..bkre ek?

korban cket xkn xboleh?

bhahaha...:)

Related Posts with Thumbnails