02/05/2011

ciri-ciri wanita idaman saya.

err? biar betol tajuk aku tu? haha aku sendiri pon tak caye aku boleh buat entry macam ni. tapi takpelah sebab umur pon dah masuk 21, jadi tak salah untuk aku bercakap pasal ciri-ciri wanita idaman kan? hehehe.


eh kejap, salam belom bagi lagi kan? assalamualaikum. sila jawab ! tak kisah la jawab dalam hati pon sebab aku pon bagi salam dalam hati jugak tu. kehkehkeh. bercakap pasal ciri-ciri wanita idaman ni, ade banyak benda yang aku nak bagitau. hahaha nak cakap aku memilih lah tu? silakan, i don't care sebab nama pon wanita idaman. mesti la banyak ciri. ye dak? 


senyum
kat sini separuh.


senyum 2
sini pulak separuh. HAHA


amacam? banyak tak? muehehe. kan aku dah cakap tadi, memang banyak ! tapi korang nak tahu satu berita tak? ehem.. aku rasa aku dah jumpa someone yang mempunyai ciri-ciri di atas. bukan semua tapi hampir kesemua ciri tu ade pada dia. and i think that i'm in love with her. HAHAHA. ok bai !


p/s- 1st time taip entri sambil blushing(lah sangat). harharhar.


p/s/s - kalau aku cakap aku sayang dia kat sini boleh tak? kuikuikui.


p/s/s/s - gedik ke buat entry macam ni eh?

"if nothing last forever, will you be my nothing?"
Thank you for reading this entry !

27 comments:

Rozuan Ismail said...

memang susahlah nak jumpa yg ada semua ciri tuh

Misshy Innz said...

untunglaaaa .

strawberrycincau said...

ngan guwa-guwa sekalik tersengeh time bace entri nih.. keh3.. err.. smoga berbahagia ye kembatolo.. hehe..=p

Haulid Al-Hararr said...

wooaaa... ada orang tu dah nk kawen laa... hehe ;P

azrinrahim said...

huahau..untunglah wanita tersebut,harap2 berkekalan lah yer bro..huhua incya-Allah itu plhn terbaik bt bro daripada Allah..huhu

the landlord said...

mmg gedik. haha.

ieqa said...

Alalalaaaa blushing laaaaaah sangat! hahaha
Tahniah kerana telah jatuh cinta. auwwwww :P

hehe

angahIera said...

byknya ciri2 p dh jmpa kan..hehehe...moga bhagia en.kembar :)

Black_roses92 said...

rasanya kalau perempuan, tak la nampak sangat gedik. err..terasa weird bila laki plak macam tu. hahaa

JIJI YU said...

bedo'oh doh mu muakt ni..narat ko napok desok ni..ahahaha

Misz-sakura said...

Ahaaha, awin ke? =_=

diana said...

entry paling gedik nih!!!
hahahah

Anonymous said...

abe,sayo ado doh dale ciri2 abe.,gano kiro nih???nok ko tokse nih????ngeh3...

adrinaqamarina said...

haha mak aih nak baca jenuh kena tenung.

aku paham perasaan kalau blushing pk pasal orang yang kte suka. hek3.

dan! aku suka ayat tu.

will u be my nothing? like!

mahirahnazlim said...

ahaaa untungla :)

aku penah rasa type entri sambil blush3 haha gara-gara syok kat sorg hamba Allah nih .

Fatin Aliyya said...

pergh, bnyk tol terms n regulations kau yek.part yg nk anak ramai tue x leh blah.haha.tp kalo kembr tue x mustahil sbb gene kau pun kembar.insya allah akn tertunailah hasrat kau tue.hehe

gud luck bro :D

Izatie said...

Whoaaaa :O Berjela ciri ciri wanita idaman si Izuddin ni . Haha . Semoga mendapat apa yang dicari . Amin :) Heh .

Anonymous said...

sayo pon nok jatuh cinta kat abe..sbb sayo ado ciri-ciri hok abe oyak...(blushing)..hahaha

Anonymous said...

Terima kasih atas posting ini, cukup membantu dan mengatakan banyak

the mimie said...

haha dooh bena neh..supo desok jah haha.tp jolo doh tu

Anonymous said...

tgk jer twitter dy..kompem tau spe gadis brtudung merah nyer,hihi..

Puteri Iqa Izyan said...

pening mata nak baca. grr

vampire's lovex said...

kah kah....


byk gila ciri ciri gadis pilihan kau..


selamat ketemu...

erysweetie said...

shoo shuweettt lah =)

miya said...

jiwang tk hbes2. haha

RaRa said...

wahh..da lme x singgah kt blog kembatolo nih...mklum la bz ckit..huhu...tp x thu knpe mse tgh duk lyan2 fb td, trtarik nk usha2 blog ni sbb lme doh x msuk ekpn..tp siyes r ske bce entry ni(smbil trsimpul2 malu)..haha..apakah??..kih3.. haipp, xde pape pn..sje je..tp bgos r entry ni..aku yg bce ni pn bole trsengih2 mcm pe ntah...eniway, good n nice entry..hehe~~

.Wardahbiru said...

bertuah kalau dah bertemu pilihan hati...:)

Related Posts with Thumbnails