29/04/2011

i'm back !

Hai assalamualaikum ! Selamat hari jumaat yaww ! weh izuddin, behave sikit hari jumaat ni doe ! Ok fine ~ Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad. Syukur alhamdulillah sebab masih lagi bernafas dengan dua lubang hidung kurniaan Allah ni. Alhamdulillah.


Okay.. Atas dah sopan dah. Kat bawah ni nak buat gila2 sikit boleh tak? dah lama kot tak memekik dekat blog ni. dekat sebulan kot aku rase. hahaha. err.. maksud aku tak menaip guna keyboard la nyah. biase aku update pakai fon je. itu keypad namanya ! nampak tak beza dye? kehkehkeh. gian tu tayah cite la, habis ketaq jari jemari taff aku nak menaip banyak banyak banyak banyak dan banyak ni. hambik ko, terzahir tak keGIANan aku dengan perkataan banyak tu? BHAHAHA !


Buat makluman, aku nak bagitau entry ni memang takde pape. serious takde pape ! takde yang menarik mahupun info berguna. jadi digalakkan agar korang sume klik pangkah dekat bucu sebelah kanan sana. if korang tanak, aku taley paksa sebab takde paksaan dalam agama kan? eh?! ape kaitan dengan agama lak? -.-"


last sekali, motif entry ni just nak bagitau yang internet rumah ai ni dah selamat diwujudkan kembali. setelah sekian lama mengharapkan orang lain, tup2 terhasil dengan usaha diri sendiri dan kenkawan jugak. bak kata pepatah, harapkan pagar, pagar pon taley harap. cenggitu la lebih kurang. harharhar (sila paham dengan sendiri).


kesimpulan, aku bahagia bila internet ada. ibarat diberi nafas baru. ayat tu maksudnya dalam, jadi nak paham kena korek betol2. ngahaha~ ok bai !



DSC_0364
nampak muka bahagia tak? o.0?


*good luck exam besok ^^
Thank you for reading this entry !

5 comments:

Rozuan Ismail said...

memang pening.apa motif enri ni.hehe.tak pe.at least update.

Misshy Innz said...

exam saya dah habislahh awak. HAHAHA !

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wah bahagianye dia . hahaa.

macam tau2 je esok ada exam ! last paper pulak tu. hahaa

vampire's lovex said...

muka puas......puas ada intnet...





hahaha...




adik bradik hmzah ian ?? muka lebey kurang...



kbai

LittleGurl said...

bahagiaaaaa sgttt! =.=

Related Posts with Thumbnails